Προς το περιεχόμενο

Τι να φταει...... εγω τι φταιω;;;;


el_toro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας παιδες. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Λοιπον εστησα εναν καινουργιο υπολογιστη χθες η συνθεση του ειναι η εξης.: ATLON XP 2000+ - CHAINTECH 7VJL KT400 DELUXE - 256MB 333MHZ TRANSCEND - PIXELVIEW 5200 FX - 40GB MAXTOR 7200 ATA 133 - DVD HITACHI GD 8000 16X - CDRW SONY 52X24X52 - MODEM 56K INT - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΝΑΜΕ 300W. Αφου τελειωσα με το στησιμο του Hardware ξεκινησα να στηνω τα XP PRO Ελληνικα. Μεχρι και την αντιγραφη απο το cd στον δισκο ολα καλα. Μετα την επανεκινηση και οταν ξεκιναει να κανει την αποσυμπιεση/αντιγραφη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν βρεθηκε το αρχειο ταδε. Και συνεχιζει ετσι για ολα τα αρχεια. Κανω επανεκκινηση και μετα τo post ακριβως μετα την οθονη που μας δειχνει την συνθεση του pc μας και εκει που παει να ξεκινησει τα windows που πεταει ενα μηνυμα TRAP 0000006 EXCEPTION και απο κατω αρκετες γραμμες μπλα μπλα με θεσεις μνημης. Ξεκιναω την εγκατασταση απο την αρχη (δισκετα κτλ). Σταματαει παλι εκει που παει να αντιγραψει αρχεια αλλα τωρα οταν κανω επανεκκινηση και παει να συνεχισει απο το σημειο που σταματησε μου λεει οτι δεν μπορει να ελεγξει την μοναδα C: και παλι απο την αρχη. Εκανα φορματ και fdisk (βαλτε τα αναποδα). Παλι τα ιδια. Τα μερη του υπολογιστη δουλευαν κανονικα πριν. Εκτος απο το κουτι με το τροφοδοτικο και την mobo. Exω 2 cd με xp και στα δυο μου βγαζει τα ιδια. Ξερει κανενας τι παιζει;; Ευχαριστω παιδες η ιδεες σας οσο ακραιες και αν ειναι μπορει να με βοηθησουν.

ΥΓ1 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 512ΜΒ ΚΙΝΓΚΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ATHLON XP 2600+ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ. Χμμμ απιθανο να ειναι software τωρα που διαβασα αυτα που εγραψα.....αλλα πειτε την γνωμη σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα μερη του υπολογιστη δουλευαν κανονικα πριν. Εκτος απο το κουτι με το τροφοδοτικο και την mobo.

 

Μήπως λοιπόν φταίει η motherboard (αφού τα υπόλοιπα δούλευαν και πριν)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ακούγεται σαν overclocking του PCI. Μπες στο bios και βάλε τα settings σε "failsafe" κατάσταση. Έλεγξε τα PCI/AGP να είναι 33/66MHz. Επίσης κοίτα μήπως έχει κανένα jumper το M/B για FSB και βάλτο στα 100MHz. Δοκίμασε τέλος να σετάρεις τα win μόνο με VGA, RAM, 1 HD & 1 CD-ROM απενεργοποιώντας και την On-board κάρτα ήχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δες τον σκληρο! Υπαρχει και μια υποψια για τροφοδοτικο! Εγω εστηνα ενα και μου εκανε παρομοια κολπα και τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια το τροφοδοτικο παρεδωσε το πνευμα του. Και να σκεφτεις οτι ηταν ολοκαινουργιο 300αρι απο bigcity! Απο ποιοτητα ηταν μια βλακεια και μιση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ 333 ΣΕ 266 ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 DIMM ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΦΤΑΙΕΙ Η MOBO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. 266 ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...