Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα καινούργιο laptop Asus F550CC και από τότε που το έβγαλα από το κουτί του ο ανεμιστήρας κάνει πολύ, μα πολύ θόρυβο. Παντώς καθάρισμα από τις σκόνες δεν θέλει, καινούργιο είναι, τι θα θέλει?

Δημοσ.

Ενα laptop stand.Κανει πολυ θορυβο λογο θερμοκρασιων λογικα

+1 Αν το βάζεις στα πόδια σου, η πάνω σε κανα μαξιλάρι, η οπουδήποτε τέλοσπάντων που δεν του επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία αέρα ζορίζετε το ανεμιστηράκι, δουλεύει τέρμα για αυτό κάνει σαν ελικόπτερο

Δημοσ.
papp0us, on 16 Aug 2014 - 11:12 AM, said:

+1 Αν το βάζεις στα πόδια σου, η πάνω σε κανα μαξιλάρι, η οπουδήποτε τέλοσπάντων που δεν του επιτρέπει τη σωστή κυκλοφορία αέρα ζορίζετε το ανεμιστηράκι, δουλεύει τέρμα για αυτό κάνει σαν ελικόπτερο

Ευχαριστώ. Παράγγειλα ένα notebook cooler και λογικά θα σταματήσει η φασαρία.

Δημοσ.

Πήρα το cooler το οποίο μου κάνει παγάκι το laptop αλλά συνεχίζει η φασαρία. Μήπως είναι ελλατωματικό το ανεμιστηράκι? Μήπως βρίσκει κάπου έτσι όπως γυρίζει? Μήπως ένα φορμάτ να έλυνε το πρόβλημα? Μήπως να χρειαστεί Bios Update? 

Απαντήστε μου γρήγορα παρακαλώ.

Δημοσ.

Εψαξα λιγο και μερικοι λενε οτι σε asus λαπτοπ που ειχαν εκανε τρομερη φασαρια ο σκληρος δισκος.Και δεν εκανε μονο φασαρια αλλα δονουταν ( :P) κιολας.Εισαι σιγουρος οτι ειναι απο το ανεμηστηρακι?

Δημοσ.

Εψαξα λιγο και μερικοι λενε οτι σε asus λαπτοπ που ειχαν εκανε τρομερη φασαρια ο σκληρος δισκος.Και δεν εκανε μονο φασαρια αλλα δονουταν ( :P) κιολας.Εισαι σιγουρος οτι ειναι απο το ανεμηστηρακι?

Ναι, είμαι σίγουρος ότι έρχεται από το ανεμιστηράκι, ο ήχος ακούγεται από τις οπές εξαερισμού στο πλάι. Να κάνω bios update?

Δημοσ.

Πήρα το cooler το οποίο μου κάνει παγάκι το laptop αλλά συνεχίζει η φασαρία. Μήπως είναι ελλατωματικό το ανεμιστηράκι? Μήπως βρίσκει κάπου έτσι όπως γυρίζει? Μήπως ένα φορμάτ να έλυνε το πρόβλημα? Μήπως να χρειαστεί Bios Update? 

Απαντήστε μου γρήγορα παρακαλώ.

Μόνο το bios   και το format δεν φταίει για το θόρυβο. Ασε τα ήσυχα μη μπλέξεις χειρότερα!

Δημοσ.

Δηλαδή εάν κάνω ενημέρωση το bios δεν θα αλλάξει κάτι?

Καλύτερα να το πας πισω. Αφου είναι καινουργιο θα εχεις εγγύηση, μην πειράζεις  το bios. 

Δημοσ.

Δηλαδή εάν κάνω ενημέρωση το bios δεν θα αλλάξει κάτι?

Δεν το πειράζουμε, αν δεν μας πειράξει.

Αν δεν ξέρουμε γιατί θέλουμε να  το κάνουμε.

Αν δεν το έχουμε ξανακάνει.

Στη δικιά σου περίπτωση όχι δεν χρειάζεται. Ζημιά μπορεί να κάνεις, καλό αποκλείεται..

Αν είσαι στην  εγγύηση και κάτι σε ενοχλεί, χρησιμοποίησε τη!

Δημοσ.

πηγαινε το πισω ειναι ελλατωματικο  , να σου δωσουν καινουργιο !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...