Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 παιδια καλησπερα. στο σπιτι μου εχω σε δικτυο το πισι με 2 δικτυακα media players ενα στο υπνοδωματιο και ενα στο σαλονι. Οι ταινιες ειναι αποθηκευμενες σε σκληρο δισκο του πισι προφανως. Επειδη ψαχνομαι να αγορασω καινουργιο σκληρο ηθελα να ρωτησω το εξης. Στο streaming των ταινιων το παν ειναι η ταχυτητα του δικτυου ή παιζει ρολο και ο σκληρος δισκος αν ειναι γρηγορος η οχι?
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πρέπει να έχει ταχύτητες ανάγνωσης που είναι μεγαλύτερες από τα bitrate της ταινίας μια νορμάλ bluray π.χ. είναι γύρο στο 40-45mb/sec ,τέτοια ταχύτητα έχουν όλοι οι δίσκοι άνετα,ένα θέμα όμως είναι ο κερματισμός πρέπει να φροντίζεις δηλαδή το αρχείο της ταινίας να είναι σε ένα κομμάτι για να μην ψάχνει την συνέχεια ο δίσκος και έτσι έχεις κοψίματα.
IntelInside Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Θα τρως άκυρο από το δίκτυο πολύ πριν από οποιονδήποτε “ καινούργιο “ σκληρό.
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 παιδια κανω ηδη streaming bluray ταινιων 40gb εκαστος. επειδη τυχαινει να κανω και ταυτοχρονα streaming kai se αλλη τηλεοραση (1080p εκει) και τωρα θα αγορασω καινουργιο σκληρο κοιταω αν μπορω να κανω ανετα τη δουλεια μου με εναν wd green (τετοιους εχω τωρα) η αν θα πρεπει να πληρωσω παραπανω για purple ή red
IntelInside Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μια χαρα ειναι ο green δεν θα εχεις θεμα απο τον σκληρο, με τι δικτυο εισαι ?
IntelInside Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Εχω εναν 1ΤΒ green, read βγαζει 120-55mb/s, οποτε θα εισαι οκ με τον σκληρο και gigabit.
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αρκεί να μην εννοείς ταυτόχρονο streaming στης δυο τιβί μια μια δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μιλάω για ταυτόχρονο streaming. Στη μία τηλεόραση 40gb αρχείο αλλά στην άλλη τηλεόραση 10gb αρχείο. Τώρα που το κάνω δεν έχω πρόβλημα με Green. Πολύ σπάνια να μου κάνει 1-2σπασιματακια σε ε ταινία. Όποτε να ξαναρώτησω.... Να ξαναπάρω Green Η να δώσω αλλά 20+ευρω για purple /Red?
IntelInside Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Απο την στιγμή που είδη έχεις green γνωρίζεις την απόδοση του αν σε καλύπτει πάρε άλλον έναν.. αλλιώς με red θα εχεις καλύτερα αποτελέσματα.. 1
Hamurabi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 o purple κανει κανα 15ευρω λιγοτερο απο τον red. να παρω εναν Purple?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα