Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.

στο σπιτι μου εχω σε δικτυο το πισι με 2 δικτυακα media players ενα στο υπνοδωματιο και ενα στο σαλονι.

Οι ταινιες ειναι αποθηκευμενες σε σκληρο δισκο του πισι προφανως.

Επειδη ψαχνομαι να αγορασω καινουργιο σκληρο ηθελα να ρωτησω το εξης.

Στο streaming των ταινιων το παν ειναι η ταχυτητα του δικτυου ή παιζει ρολο και ο σκληρος δισκος αν ειναι γρηγορος η οχι?

Δημοσ.

Πρέπει να έχει ταχύτητες ανάγνωσης που είναι μεγαλύτερες από τα bitrate της ταινίας μια νορμάλ bluray π.χ. είναι γύρο στο 40-45mb/sec ,τέτοια ταχύτητα έχουν όλοι οι δίσκοι άνετα,ένα θέμα όμως είναι ο κερματισμός πρέπει να φροντίζεις δηλαδή το αρχείο της ταινίας να είναι σε ένα κομμάτι για να μην ψάχνει την συνέχεια ο δίσκος και έτσι έχεις κοψίματα. 

Δημοσ.

παιδια κανω ηδη streaming bluray ταινιων 40gb εκαστος.

επειδη τυχαινει να κανω και ταυτοχρονα streaming kai se αλλη τηλεοραση (1080p εκει) και τωρα θα αγορασω καινουργιο σκληρο κοιταω αν μπορω να κανω ανετα τη δουλεια μου με εναν wd green (τετοιους εχω τωρα) η αν θα πρεπει να πληρωσω παραπανω για purple ή red

Δημοσ.

Μιλάω για ταυτόχρονο streaming.

Στη μία τηλεόραση 40gb αρχείο αλλά στην άλλη τηλεόραση 10gb αρχείο.

Τώρα που το κάνω δεν έχω πρόβλημα με Green. Πολύ σπάνια να μου κάνει 1-2σπασιματακια σε ε ταινία.

Όποτε να ξαναρώτησω....

Να ξαναπάρω Green Η να δώσω αλλά 20+ευρω για purple /Red?

Δημοσ.

Απο την στιγμή που είδη  έχεις green γνωρίζεις την απόδοση του αν σε καλύπτει πάρε άλλον έναν.. αλλιώς με red θα εχεις καλύτερα αποτελέσματα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...