Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω κατι αποριες στο μαθημα λειτουργικα συστηματα .... οποιος μπορει να μου πει πως λυνωνται !! Ευχαριστω πολυ :)

post-300275-0-47176300-1408277910_thumb.png

Δημοσ.

ενταξει εγω ειπα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει κ εσεις κραζετεεεε  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ!!!!!!

και δαπιτη με ειπε ο αλλοσσσ

Δημοσ.

Ναι αλλη ορεξη δεν ειχαμε να λυνουμε ασκησεις αλλων. Για να σας εβαλε τετοιες ασκησεις σημαινει οτι εχετε ενα επιπεδο γΝωσεων. Αν εσυ δεν διαβαζες τοσο καιρο και περιμενεις να τα μαθεις τωρα.. οχι.. δεν εισαι δαπιτης.

Εαακιτης εισαι..:P

Δημοσ.

ενταξει εγω ειπα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει κ εσεις κραζετεεεε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥ!!!!!!

και δαπιτη με ειπε ο αλλοσσσ

Ρε σοβαρα τωρα, ασε για λιγο τα λειτουργικα συστηματα στην ακρη. Σπουδαζεις πληροφορικη και floodαρεις σημεια στιξης και φωνηεντα; Πετας caps; Ακομα και το ς το τελικο λαθος; Ουτε πως γραφουν ηλεκτρονικα δεν εχεις μαθει;

Και το θεμα δεν ειναι οτι ζητησες βοηθεια. Το θεμα ειναι οτι ζητησες να σου πασαρουν ετοιμη λυση για απλη ασκηση κιολας που δειχνει οτι με τη σχολη δεν εχεις σχεση... Θελω να πω, ευχαριστως να βοηθησουμε, αλλα εσυ ζητας μασημενη τροφη επειδη βαριοσουν ενα 6μηνο κι επειδη βαριεσαι και τωρα. Οχι απλα να διαβασεις, αλλα ακομα και να ψαξεις σημειωσεις απο κανα συμφοιτητη σου που παρακολουθουσε.

ΥΓ. Δεν ειπα εσενα ΔΑΠιτη, αν και σε φιλοσοφια απεναντι στις σπουδες, φερνεις αρκετα :P

Δημοσ.

Ρε σοβαρα τωρα, ασε για λιγο τα λειτουργικα συστηματα στην ακρη. Σπουδαζεις πληροφορικη και floodαρεις σημεια στιξης και φωνηεντα; Πετας caps; Ακομα και το ς το τελικο λαθος; Ουτε πως γραφουν ηλεκτρονικα δεν εχεις μαθει;

Και το θεμα δεν ειναι οτι ζητησες βοηθεια. Το θεμα ειναι οτι ζητησες να σου πασαρουν ετοιμη λυση για απλη ασκηση κιολας που δειχνει οτι με τη σχολη δεν εχεις σχεση... Θελω να πω, ευχαριστως να βοηθησουμε, αλλα εσυ ζητας μασημενη τροφη επειδη βαριοσουν ενα 6μηνο κι επειδη βαριεσαι και τωρα. Οχι απλα να διαβασεις, αλλα ακομα και να ψαξεις σημειωσεις απο κανα συμφοιτητη σου που παρακολουθουσε.

ΥΓ. Δεν ειπα εσενα ΔΑΠιτη, αν και σε φιλοσοφια απεναντι στις σπουδες, φερνεις αρκετα :P

κοίταξε να δεις φιλεεε μουυυ για να πέρασα εκεί που είμαι λογικά θα εχω καποια σχεση με την σχολη αλλιως θα πήγαινα κατι αλλο :D... ναι μπορώ κ σκέφτομαι τελικαα, δεν μπηκα σε τμημα πληροφορικής επειδή μου το ειπε ο παππους μου!!!

Και το πως γράφω σε ενα φορουμ ειμαι δικό μου προβλημαααα.. Απλα μου αρέσει να γράφω τριπλά κ τετραπλά καποια γράμματα και σημεία στίξεις !!!!! Δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν αυτο το γεγονοσσσσσ !!! Οπ σορρυ γεγονοςςςςςς (έτσι με τελικό σίγμα (΅ς΅) να αποδείξω σε όλους σας οτι τέλειωσα πρώτη δημοτηκουυυυ!!!!!! :) ;) (;

K εγω δεν είπα άντε λύστε μου την άσκηση να την μάθω παπαγαλία να τελειώνουμε... οχι φίλε μ.. εγω αυτην την άσκηση άμα την βρω λυμένη θα κάτσω να την μάθω κάλα, σε σημείο που θα μπορώ να την εξηγήσω κ σε άλλον άπλα ο καθηγητής που μας εκανε το μαθημα ηταν λιγο έως πολυ κοιμισμένος κ δεν εξηγούσε καλα την θεωρία ( πιστεύω υπάρχουν παντού τέτοιοι καθηγητές σε τει και αει κ φαντάζομαι οτι το ξέρεις ). Εργαστήριο λειτουργικά συστήματα έγραψα 9 ( και άμα θες στο αποδεικνύω) άπλα εγώ θέλω να εχω ενα κάλο μέσο ορό σε αυτό το μάθημα γι αυτο λοιπον θέλω να γράψω και καλα στην θεωρία :)).Κ ζητάω την βοήθεια σας :) . Έχω φαει τον κόσμο, έχω ψάξει παντους(και ίντερνετ και βιβλία και σημειώσεις απο αλλες σχόλες πληροφορικής ) άλλα μεθοδολογία για αυτές τις ασκήσεις δεν βρήκα ( την δεύτερη την ξέρω λίγο ) ..... Και είχα πει ότι αν δεν βρω στο ίντερνετ την άσκηση να δω πως λύνεται θα ρωτήσω σε κάνα φόρουμ αλλιώς θα παω σε καθηγητή πληροφορικής. Αλλα επειδή έχουμε δύσκολους καιρούς το τελευταίο το αποκλείω!!!

Πραγματικά είμαι παράλογος ή λέω κάτι λαθος?? Αν δεν το διατύπωσα σωστά στην αρχή του θέματος εντάξει τοτε εχω λάθος...

Δημοσ.

Αν δεν το διατύπωσα σωστά στην αρχή του θέματος εντάξει τοτε εχω λάθος...

Να σου πω τι λάθος έκανες κατά την άποψή μου.

Η άσκηση που παραθέτεις ζητάει ήδη πριν τον πίνακα να βρεις 3 πράγματα σε καθεμία από 4 περιπτώσεις (και ζητάει κι άλλα στο τέλος μετά τον πίνακα). Από αυτά τα 12+ πράγματα δεν ξέρεις να βρεις ούτε το ένα; Δεν ξέρεις ούτε να προσπαθήσεις να το βρεις;

Αν όντως δεν ξέρεις τίποτα από αυτά, και δεδομένου ότι η άσκηση στην ουσία της είναι αστεία απλή, τότε το λάθος σου είναι ότι δεν επιτρέπεται να έχεις τέτοιο βαθμό ασχετοσύνης εκτός αν το κάνεις "επίτηδες". Άρα εδώ στο forum βγάζουμε το συμπέρασμα ότι το κάνεις επίτηδες και μας πιάνει το μανιάτικο το οποίο για μένα τουλάχιστον συνοψίζεται σε μία πρόταση ως εξής: αν είχες όρεξη να μάθεις να κάτσω να σου εξηγήσω όσο θες, αλλά εφόσον δεν έχεις δεν πρόκειται να χάσω εγώ το χρόνο μου επειδή εσύ δε θέλεις να χάσεις το δικό σου.

Αν κάτι ξέρεις απ' όλα αυτά τότε το λάθος σου είναι πως δε μας έδωσες ούτε μια μικρή ιδέα του ότι κάτι ξέρεις και κάτι έχεις προσπαθήσει αλλά κάπου κολλάς (ανθρώπινο είναι), οπότε βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν ξέρεις απολύτως τίποτα.

Ιδιαίτερα εφόσον μιλάμε για πράγματα τα οποία μπορείς να βρεις πανεύκολα στο internet (κάνε google "round robin" και δες τα αποτελέσματα) το τελευταίο συμπέρασμα είναι ακόμα πιο εύκολο να βγει.

TL;DR: Ίσως όντως να σε αδικήσαμε. Αλλά αν συνέβη αυτό, τότε πρώτος εσύ αδίκησες τον εαυτό σου και μας "βοήθησες". Είτε έτσι είτε αλλιώς εδώ υπάρχει ένα μάθημα για σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού ενδιαφέρεσαι να μάθεις και δεν θες λυμένη την άσκηση, googlare cpu scheduling gantt diagram και θα βρεις άπειρο υλικό από σημειώσεις και παραδείγματα. Στα ελληνικά είναι πιο δύσκολο να βρεις αρκετό υλικό. Σε τέτοια μαθήματα οι ασκήσεις είναι τοσο περιορισμένες σε εύρος που δεν είναι δικαιολογία οτι ο καθηγητής δεν έκανε καλά την δουλειά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...