redhotstef Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Φτιαξατε ποτε καποια κατασκευη που ειχε να προβληθει; Την εχετε ακομα; 5
black_rabBiT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 είχα φτιάξει κορνίζα από μακαρόνια πεταλούδα 1
*nenya* Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Την λάτρευα αυτή την εκπομπή <3 Την κορνίζα με τα μακαρόνια είχα δοκιμάσει κι εγώ να φτιάξω. Μετά την πέρασα θυμάμαι με ασημί σπρέι και είχε βγει τέλεια. Sent from a galaxy far faaar away. 1
Backpacker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μου φαίνονται τόσο πανεύκολα αυτά που έκανε και κάθε τι που προσπαθούσα και γω να το κάνω κατέληγε στο να γίνεται το σπίτι "αιδοίο"... 3
GreyHorse Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γαμάτο ήταν με τη σήμα κατατεθέν κόλλα του, την PVA 1
pique88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ωραιος τύπος και πρωτότυπη εκπομπη. Τρομερη παρεα τα μεσημερια μετα το σχολείο! 2
Swimmer21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Απιστευτο soundtrack της εκπομπης.. Μου εχει μεινει.. Ξερει κανεις τι κανει τωρα ο παρουσιαστης;
redhotstef Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ξερει κανεις τι κανει τωρα ο παρουσιαστης; Art defense. Αυτη η κολλα.. οντως κολλαγε τα παντα στην εκπομπη. Μονο οι δικες μας ηταν μουφα. Ποτε δεν πετυχαινα να στεριωσει κατι, ισως ημουν και μικρος τοτε. Οτι ειχαμε απο υλικα και δεν αναγκαζομασταν να αγορασουμε δοκιμαζαμε. Ειχα φτιαξει ενα κουτι (ευκολακι) το οποιο μεσα του ειχε κρυφους χωρους αποθηκευσης μπιχλιμπιδιων και προσωπικων αντικειμενων. Ειχε ενα ανοιγμα στη μεση μονο, και μεσα ειχε πολλες θηκες (πανω κατω δεξια γυρω κτλ) και η καθε θηκη ειχε μια ιδιομορφια ως προς την αφη(υλικο), τον ογκο, την κατασκεη, κτλ. Ωστε αν καποιος ξενος εβαζε το χερι του μεσα, να μην ηξερα σε ποια θηκη απ ολες ειχα κρηψει, πχ, τα κλειδια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ατλακόλ. Eίχα φτιάξει ένα ανθρωπάκι με μπαλονια και εφημερίδες
Anorymous Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Η εχω παθει deja vu η οντως εχουμε μιλησει για το ιδιο θεμα παλιοτερα 1
Geosim79 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Νιλ Μπιουκάναν νομίζω έλεγαν τον τυπά...θυμάμαι την κατασκευή μιας προτομής από φουσκωτό μπαλόνι τυλιγμένο με πολλές στρώσεις χαρτιού τουαλέτας βουτηγμένα σε PVA...προσπαθήσαμε μαζί με την αδελφή μου να το φτιάξουμε και τελικά χαλάσαμε όλο το πακέτο με τα ρολά χαρτιού και αντί για προτομή βγήκε ένα έκτρωμα
michael92 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μπουρδίτσα ήταν, χώρια που τα περισσότερα για να τα φτιάξεις έπρεπε να είχες πολυετή εξάσκηση στις τέχνες. Δεν νομίζω ότι ήταν το επίπεδο για παιδιά, ήταν σαφώς ανώτερο. Ειδικά μερικά μπορούσαν να τα φτιάξουν 1/1000 τηλεθεατές ανεξαρτήτως ηλικίας 1
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μου φαίνονται τόσο πανεύκολα αυτά που έκανε και κάθε τι που προσπαθούσα και γω να το κάνω κατέληγε στο να γίνεται το σπίτι "αιδοίο"... Ότι έκανε, με τον τρόπο που το έκανε φαινόταν πανεύκολο μόλις προσπαθούσες ο ίδιος όμως το αποτέλεσμα ήταν αυτό που λές.
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 την εβλεπα με λατρεια αλλα ποτε δεν καταφερα να φτιαξω κατι μετα απο μερικες αποτυχιες απλα συνειδητοποίησα οτι εχω 2 αριστερα χερια ετσι παρατησα τις χειροτεχνιες και εβλεπα την εκπομπη μονο για το χαβαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα