Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε πιο παιχνιδι ? ΒF4 ισως και σε αλλα απαιτητικα σε CPU games..

Αλλα μιλωντας γενικα δεν θα εχεις προβλημα  με καποιον από την νεα σειρα..

Δημοσ.

απο ο,τι βλεπω μια χαρα θα ειμαι με οποιονδηποτε ι5 4... σε σχεση με τον 8320@ghz.ευχαριστω πολυ.τον 4460 τον προτεινεις?

Δημοσ.

Άμα θες μόνο ιντελ θα σου πρότεινα τον 4670 η τον 4670κ η i7 ανάλογα το budget σου,

Γενικά κοίτα να είναι ισορροπημένο το σύστημα cpu/mobo/ram/gpu k psu ..

Η κάρτα μόνο κάνει 390+ .. κρίμα να σε κόβει κάτι άλλο..

Αν έχεις θέμα με το budget  παίρνεις 8320 η 8350 έχεις επιδόσεις ( σχεδόν ) i7 με τα μισά χρήματα. 

Link.png Site: Eδω bench σε high settings

• Like 1
Δημοσ.

εχω τωρα εναν 8320 στα 4ghz oc και μια asrock 990fx extreme 3!απλως δεν εχει pci e x3 και ειναι παλια τεχνολογια και αρχιτεκτονικη!!το budget μου ειναι αρκετα περιορισμενο για κ series.να κρατησω αυτα που εχω δηλαδη?

Δημοσ.

Εννοείτε τα κρατάς, αν θες να αλλάξεις μόνο κ μόνο για το pcie 3.0 είναι πεταμένα λεφτά , δεν θα δεις διαφορά μεταξύ pci-e 2.0 k 3.0

• Like 4
Δημοσ.

Άμα θες μόνο ιντελ θα σου πρότεινα τον 4670 η τον 4670κ η i7 ανάλογα το budget σου,

Γενικά κοίτα να είναι ισορροπημένο το σύστημα cpu/mobo/ram/gpu k psu ..

Η κάρτα μόνο κάνει 390+ .. κρίμα να σε κόβει κάτι άλλο..

Αν έχεις θέμα με το budget  παίρνεις 8320 η 8350 έχεις επιδόσεις ( σχεδόν ) i7 με τα μισά χρήματα. 

Link.png Site: Eδω bench σε high settings

Επιδοσεις i7 με τα μισα χρηματα δεν εχεις στα παιχνιδια και το κεφαλι σου να βαρας απο κατω :P

Αν θες τον κρατας αν θες οχι.Εμενα προσωπικα που δεν μου αρεσει το overclock θα τον κρατουσα μεχρι να επαιρνα i7.Δεν αξιζει να δωσεις παλι λεφτα για να πας απο 8320 σε i5.

Bottleneck δεν νομιζω να κανει στο 80% των παιχνιδιων (πχ στυλ bf4 που στηριζεται πολυ σε cpu θα σου κανει).Αν μπορεις παλι να τον πας 4,4 θα ησουν καλυτερα

Δημοσ.

Sorry αλλά όταν μιλάμε για 5-6 frames διαφορά στα 90+ τότε έχεις όπως είπα  επιδόσεις ( σχεδόν ) i7 με τα μισά χρήματα.

8350 + mobo κάνουν όσο ο i7 4790k..

Μην με κάνεις να επιχειρηματολογώ υπερ της AMD  :ph34r:  :ph34r: 

• Like 5
Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση , δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα i5. Εγώ με τον i5 2500k επεξεργαστή 3 χρόνων και παίζω άνετα το bf4 multiplayer με κάρτα την GTX 780Ti που είναι ταχύτερη από την 290  

Δημοσ.

Όντως 100% φτάνει αλλά δεν έχω frame drops είναι μονίμως πάνω από τα 60fps ακόμα και στις απαιτητικές σκηνές το λιγότερο που είδα ήταν 67fps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...