Luxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Θελω να το στειλω απο Αθηνα στη Λαμια. Ο υπολογιστης με ολα τα παρελκομενα στο εσωτερικο του. Γινεται να το στειλω μεσω ελτα, που εχει και την φοιτητικη εκπτωση; Μεχρι 10 κιλα πρεπει να ειναι στα 3 ευρω, δλδ πολυ καλα.. Απλα δε ξερω εαν ετοιμαζουν οι ιδιοι καποιο δεμα ή θα πρεπει να το κανω εγω. Το κουτι δε το εχω κρατησει. Τι μπορω να κανω, ωστε να μεταφερθει με ασφαλεια;
Mau-Maus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 πρεπει να το συσκευασεις εσυ πολυ καλα σε μια κουτα , δε το κανουν αυτοι ..
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 βρες όσες κούτες μπορείς, απο διάφορα καταστήματα ή super market.. στην μια βάζεις το κουτί και τις άλλες τις διπλώνεις και τις σφηνώνεις σην κούτα μαζί με το κουτί για να μην έχει ιδιαίτερο κίνδυνο απο χτυπήματα. και το pc case τύλιξε το με μαυρες σακούλες σκουπιδιών...
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σε μια κούτα που θα χει και φελιζόλ σίγουρα. Πες τους επίσης ότι είναι και εύθραυστο για να μην το πετάν από δω κι απο κει.
Xristaras12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 επίσης θα σου έλεγα να αφαιρέσεις την κάρτα γραφικών μην τυχόν απ τη μεταφορά σπάσει το pci-e και ψάχνεσαι μετά! 1
bluesattack Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Θελω να το στειλω απο Αθηνα στη Λαμια. Ο υπολογιστης με ολα τα παρελκομενα στο εσωτερικο του. Γινεται να το στειλω μεσω ελτα, που εχει και την φοιτητικη εκπτωση; Μεχρι 10 κιλα πρεπει να ειναι στα 3 ευρω, δλδ πολυ καλα.. Απλα δε ξερω εαν ετοιμαζουν οι ιδιοι καποιο δεμα ή θα πρεπει να το κανω εγω. Το κουτι δε το εχω κρατησει. Τι μπορω να κανω, ωστε να μεταφερθει με ασφαλεια; Εχεις σκληρα αφρολεξ (ισως απο καποια αλλη συσκευη ) να βαλεις στην γωνιες ? Ο καλυτερος συνδυασμος ειναι αυτος και φασκιωμα με μερικα μετρα φυσαλιδων.Ουτε κουτι δεν χρειαζεται.
sistah Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σε μια κούτα που θα χει και φελιζόλ σίγουρα. Πες τους επίσης ότι είναι και εύθραυστο για να μην το πετάν από δω κι απο κει. Ναι αμα το πει θα το μεταφερουν με πουπουλενιο μαξιλαρι απο κατω. Δηλαδη οπως σε ενα netbook LCD Screen που μου ηρθε με τεραστιο FRAGILE αυτοκολλητο και ενα βαθουλωμα λες και το βαραγανε στην γωνια του τραπεζιου και την υπευθυνη του τοπικου ΕΛΤΑ να μου παραδεχεται οτι δεν τα κοιτανε αυτα και τα πετανε σαν σκουπιδια.
panos2171 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ε με το FRAGILE πίστευα ότι δε θα το πετάνε σα σακί με πατάτες. Που να ξέρω ότι είναι τόσο ζωάδια.
status Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ό,τι είπαν οι από πάνω συν ότι στο tower μέσα θα βάλεις και φούσκαλα συσκευασίας, πως το λένε τέλος πάντων.
Luxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Που ειναι καλυτερα, ελτα ή γενικη μεταφορικη; acs δε με βολευουν γιατι δε στελνουν στο συγκεκριμενο χωριο που θελω.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ! Που ειναι καλυτερα, ελτα ή γενικη μεταφορικη; acs δε με βολευουν γιατι δε στελνουν στο συγκεκριμενο χωριο που θελω. στο φιξαρα μεγαλε
Danbo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Φιλε,εγω θα σου ελεγα να μην σκεφτεις καν τα ΕΛΤΑ.Καλυτερα να πληρωσεις κατι παραπανω με μια courier παρα να πληρωνεις το pc ολοκληρο..
kage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Υπαρχει κ η λυση της τσαλακωμενης εφημεριδας.. Το θεμα ειναι τι γινεται αν χαθει.αν μιλαμε για ακριβο pc. Ξεχνα την αποζημιωση. Αν εχει κτελ δωστο εκει 1
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Συμφωνώ για τα ΚΤΕΛ. Να το βάλουν σε μια άκρη και να μην βάλουν βαλίτσες κλπ από πάνω. Το καλύτερο είναι και πιο οικονομικά θα σου βγει από τις κούριερ (θα φτάσει και την ίδια μέρα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα