Peleus17 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εδώ και παααρα πολύ καιρό ψάχνω ένα άτομο με το οποίο έχουμε χαθεί στην κυριολεξία. Δεν ξέρω καν αν ζει. Είναι αντιθέτου φίλου (να λοιπουν τα σχόλια γιατί πραγματικά δεν έτρεχε τίποτα απολύτως) και (η)ξέρω(α) σε ποια περιοχή έμενε. Πάνε τουλάχιστον 10 χρόνια που δεν ξέρω τίποτα απολύτως για αυτήν και πραγματικό θέλω να την βρω. Το όνομα της είναι Άννα και έμενε.στην Νίκαια και το 2003-2004 απ'όσο θυμάμαι πήγαινε ακόμα σχολείο(λύκειο)μόνο αυτά ξέρω. Και το επίθετο επίσης ξέρω αλλά δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους. Έχω ξεσκισει όλο το ΝΕΤ και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ψάξω να βρω κάποιον εκτός από τα social networks? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mathsrule Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πάμε πακέτο; Στο Ληξιαρχείο τίποτα; Κανένας κοινός γνωστός; 1
Mau-Maus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δε το πιστευω !!!! Peleus17 εσυ ?? Αννουλα εδω ρε μπαγασα .. 13
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δε το πιστευω !!!! Peleus17 εσυ ?? Αννουλα εδω ρε μπαγασα .. Νατάσα δε μου είχες πει στο pm βρε συ?? Α την ψεύτρα. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν το επίθετο της κοπέλας είναι από τα κλασσικά επίθετα που υπάρχουν πολλά και δεν ξέρεις τίποτα από τότε που ήταν β' λυκείου, πέρα από αυτό που είπε ο GreyHorse δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να βγάλεις άκρη. Να σε ρωτήσω κάτι, γνωρίζεις όνομα πατρός της κοπέλας? Αν ναι παίζει να υπάρχει κάτι που υποθέτω θα το ξέρουν μόνο οι detectives. Εγώ το εφάρμοσα για κάποια παιδιά από το σχολείο και βρήκα διάφορες πληροφορίες.
GreyHorse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 λέγεται facebook Αφού ξεκαθαρίζει εκτός social networks
Mau-Maus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 λέγεται facebook Έχω ξεσκισει όλο το ΝΕΤ και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ψάξω να βρω κάποιον εκτός από τα social networks? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! τωρα με το κοκκινο κατι ειδες ε??
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απλά αποκλείεται να μην υπάρχει δικό της facebook ή γνωστού της... απλά δεν ξέρει να ψάχνει.. αν δεν ξέρει ούτε κανέναν γνωστό της τότε τι σόι φίλος ήταν; μήπως απλά εχει απωθημένα με κάποιο γκομενάκι που βγήκαν 2,3 βόλτες μαζί ; 2
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Φιλο/γνωστο αν εχεις στην αστυνομια, εχουν ενα συστημα στον υπολογιστη με ολες τις ταυτοτητες. Πατας ονομα επιθετο και βρισκεις τους παντες σε συνδυασμο με ηλικιες κλπ.
Peleus17 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν ήξερα το σχολείο της. Έχω βάλει δυνατο συνδιασμο όνομα.επίθετο τα πάντα και πάλι τζίφος. Άμα ήξερα το σχολείο και να πήγαινα να ρωταγα να κοίταζαν το αρχείο θα έτρωγα πόρτα σίγουρα. Επίσης ούτε γνωστούς στο PD έχω. Κοινοί γνωστοι δεν υπάρχουν.....Βασικά υπάρχουν αλλά πολύ κομπλεξικοί ρε παιδί μου
GreyHorse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πλήρωσε ντετέκτιβ, αυτός θα έχει άκρη στην αστυνομία
Προτεινόμενες αναρτήσεις