Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και παααρα πολύ καιρό ψάχνω ένα άτομο με το οποίο έχουμε χαθεί στην κυριολεξία. Δεν ξέρω καν αν ζει. Είναι αντιθέτου φίλου (να λοιπουν τα σχόλια γιατί πραγματικά δεν έτρεχε τίποτα απολύτως) και (η)ξέρω(α) σε ποια περιοχή έμενε. Πάνε τουλάχιστον 10 χρόνια που δεν ξέρω τίποτα απολύτως για αυτήν και πραγματικό θέλω να την βρω. Το όνομα της είναι Άννα και έμενε.στην Νίκαια και το 2003-2004 απ'όσο θυμάμαι πήγαινε ακόμα σχολείο(λύκειο)μόνο αυτά ξέρω. Και το επίθετο επίσης ξέρω αλλά δεν θα το αναφέρω για ευνόητους λόγους.

Έχω ξεσκισει όλο το ΝΕΤ και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ψάξω να βρω κάποιον εκτός από τα social networks? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δε το πιστευω !!!!

Peleus17 εσυ ??  Αννουλα εδω ρε μπαγασα   .. 

Νατάσα δε μου είχες πει στο pm βρε συ??  Α την ψεύτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν το επίθετο της κοπέλας είναι από τα κλασσικά επίθετα που υπάρχουν πολλά και δεν ξέρεις τίποτα από τότε που ήταν β' λυκείου, πέρα από αυτό που είπε ο GreyHorse δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να βγάλεις άκρη.

Να σε ρωτήσω κάτι, γνωρίζεις όνομα πατρός της κοπέλας? Αν ναι παίζει να υπάρχει κάτι που υποθέτω θα το ξέρουν μόνο οι detectives. Εγώ το εφάρμοσα για κάποια παιδιά από το σχολείο και βρήκα διάφορες πληροφορίες.

Δημοσ.

λέγεται facebook

Έχω ξεσκισει όλο το ΝΕΤ και πραγματικά δεν βγάζω άκρη. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ψάξω να βρω κάποιον εκτός από τα social networks? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

τωρα με το κοκκινο κατι ειδες ε??

Δημοσ.

Απλά αποκλείεται να μην υπάρχει δικό της facebook ή γνωστού της... απλά δεν ξέρει να ψάχνει.. αν δεν ξέρει ούτε κανέναν γνωστό της τότε τι σόι φίλος ήταν; μήπως απλά εχει απωθημένα με κάποιο γκομενάκι που βγήκαν 2,3 βόλτες μαζί ;

• Like 2
Δημοσ.

Φιλο/γνωστο αν εχεις στην αστυνομια, εχουν ενα συστημα στον υπολογιστη με ολες τις ταυτοτητες. Πατας ονομα επιθετο και βρισκεις τους παντες σε συνδυασμο με ηλικιες κλπ.

Δημοσ.

Δεν ήξερα το σχολείο της. Έχω βάλει δυνατο συνδιασμο όνομα.επίθετο τα πάντα και πάλι τζίφος. Άμα ήξερα το σχολείο και να πήγαινα να ρωταγα να κοίταζαν το αρχείο θα έτρωγα πόρτα σίγουρα. Επίσης ούτε γνωστούς στο PD έχω. Κοινοί γνωστοι δεν υπάρχουν.....Βασικά υπάρχουν αλλά πολύ κομπλεξικοί ρε παιδί μου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...