Γατί! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν έχουμε μια πιστωτική κάρτα (Πειραιώς) με πιστωτικό όριο 1000 και θέλουμε να ψωνίσουμε από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με δόσεις αγαθά αξίας 1000 συν 80 ευρώ οι τόκοι τότε θεωρείται ότι ξεπεράσαμε το πιστωτικό μας όριο; Άμα ξέρετε καλώς αλλιώς θα πρέπει να ενημερωθώ από την τράπεζα.
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 1000 αξία αγορών οι τόκοι μπορεί να φτάσουν και τα 100,000 δεν έχει σημασία... δεν νομίζω πάντως να είναι μόνο 80€ τόκοι για 1000 χρέος
kax54638 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απο την στιγμή που οι δόσεις δεν είναι ατοκες, αυτό που θα χρεωθεί στην κάρτα σου είναι 1000+80 ευρώ δια του αριθμού των δοσεων που έχεις επιλέξει. Οποτε λογικά δεν θα εγκριθεί. Εγώ έτσι γνωρίζω πως γίνεται. Επίσης έχε υπόψην πως αν εχεις στην κάρτα σου προηγούμενες αγορές σε δόσεις το πιστωτικό σου όριο μειώνεται. Δεν ξέρω ακριβως πως αλλά καποιες δόσεις ας πούμε δευσμευονται.
Γατί! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γρήγορος είσαι φίλε μου και ευχαριστώ.Έναν πύργο ήθελα να αγοράσω στο κοντινο μέλλον και ήθελα να ξέρω αν πρέπει να λάβω υπόψιν τους τόκους προτού σας ρωτήσω τι μου συστήνετε για τα λεφτά μου.(Να ξέρω,έχω όριο όντως 1000 η θα πρέπει να υπολογίσω την τιμή που βγάζει το eshop μετά τόκων άρα π.χ.900)
The_Colonel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απο την στιγμή που οι δόσεις δεν είναι ατοκες, αυτό που θα χρεωθεί στην κάρτα σου είναι 1000+80 ευρώ δια του αριθμού των δοσεων που έχεις επιλέξει. Οποτε λογικά δεν θα εγκριθεί. Εγώ έτσι γνωρίζω πως γίνεται. Επίσης έχε υπόψην πως αν εχεις στην κάρτα σου προηγούμενες αγορές σε δόσεις το πιστωτικό σου όριο μειώνεται. Δεν ξέρω ακριβως πως αλλά καποιες δόσεις ας πούμε δευσμευονται. ετσι θα υπολογιστούν οι δόσεις του. Η αγορά μπορεί να ειναι κανονικά έως 1000€ (αν δεν υπάρχει προηγούμενο υπόλοιπο.)
kax54638 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό λέω. Αν η αξία της αγοράς είναι 1000 εφάπαξ αλλά το μαγαζί βάζει επιτόκιο 8% για να σου κάνει πχ 10 δόσεις, θα χρεώσει στην κάρτα το ποσό των 1080 ευρώ μοιρασμένο σε 10 δόσεις. Ωστόσο θα πρέπει να εγκριθεί το ποσό των 1080 ευρώ εξαρχής. Το επιτόκιο της αγοράς των δόσεων το καθορίζει το μαγαζί, όχι η τράπεζα και στην χρέωση δεν φαίνεται πουθενά η προσθήκη του επιτοκίου. Είναι σαν να κάνεις εξαρχής αγορά 1080 ευρώ. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2014 από kax54638 1
onty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 γιατι το e shop δεχεται πιστωτικες; νομιζω βγαζεις μια δικια τους παπαρια και οχι τραπεζας που εχεις ηδη..
arc Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 γιατι το e shop δεχεται πιστωτικες; νομιζω βγαζεις μια δικια τους παπαρια και οχι τραπεζας που εχεις ηδη.. http://www.e-shop.gr/how_pay
The_Colonel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 γιατι το e shop δεχεται πιστωτικες; νομιζω βγαζεις μια δικια τους παπαρια και οχι τραπεζας που εχεις ηδη.. Αυτή η δικιά τους παπαριά που λές ειναι κανονικότατη VISA (όχι χρεωστική αλλά πιστωτική) και εκδίδεται απο την marfin bank απο εκει και πέρα δέχονται όλες τις πιστωτικές γιατι να μην το κάνουν εξάλλου ειναι πιο γρήγορο και σίγουρο χρήμα απο άλλες μεθόδους πληρωμής εμένα θα μου έκανε εντύπωση να μην δεχονται πιστωτικές...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ξερετε αν η Πειραιως δεσμευει ολο το ποσο των δοσεων; Εχω περιθωριο στην καρτα μου γυρω στα 150€ και θελω να κανω αγορα γυρω στα 300 με ατοκες δοσεις. Ξερω οτι γινεται με καρτα της Εθνικης, αλλα ξερει κανενας σιγουρα για Πειραιως; Το e-shop εκδιδει ακομα καρτα κι ας εκλεισε η Marfin?
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ολες οι τράπεζες πλεόν δεσμεύουν το ποσό των δόσεων που δεν έχουν 'πέσει' ακόμα. Αναφορικά με το παραπάνω τα εξήγησε πολύ καλά ο kax54638. Τώρα αν θέλεις να κάνεις την αγορά μπορείς με 2 τρόπους.... Ο πρώτος είναι να δοκιμάσεις να γίνει η αγορά, πάντα οι τράπεζες δίνουν ένα όριο περίπου 5-10% από το πιστωτικό όριο σε περιπτώσεις ανάγκης)... αν δεν εγκριθεί τότε μπορείς να καταθέσεις 80€ ή 100€ στην πιστωτική σου και ας μην έχεις κάνει ακόμα αγορά... τότε θα είσαι -100€ +1080 = 980€ συνεπώς θα είσαι μέσα στο όριό σου!
The_Colonel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Προσωπικά δεν μου έτυχε ποτέ να κάνω αγορά με δόσεις με καθαρή αξία όσο το πιστωτικό όριο που να την έχουν ακυρώσει ...
ca6mio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 και γιατι δεν πληρωνεις με μετρητα τα 80 και τα υπολοιπα με καρτα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Η καρτα μου εχει συνδρομη 15€, αν τους παρω και τους πρηξω λιγο παιζει να την βγαλουν; Γιατι τα θεωρω πεταμενα λεφτα να πληρωνουμε συνδρομη.
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 ProponitisTouKanape κατά πάσα πιθανότητα ναι, απλά πες ότι θα την καταργήσεις.... ειδικά αν κάνεις τζίρο τότε σίγουρα θα σου κάνουν skip την συνδρομή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα