Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνω για compatible μπαταρία για το XPS M1330 μου και ενώ η original λέει rating 14.8V, όλες οι compatible που έχω βρει μέχρι στιγμής σε ΧΚ, Κίνα και Αμερική έχουν rating 11.1V (εννοείται οτι αναφέρουν το ίδιο part number, NT349). Φυσικά βρίσκω και με 14.8V αλλά σε υπερδιπλάσια τιμή!

Εγώ καταλαβαίνω οτι αυτή είναι σημαντική διαφορά και δεν πρέπει να την αγνοήσω, κάνω λάθος; Όλοι αυτοί που πουλάνε 11.1V δεν το ξέρουν; Μήπως δεν έχει τόση σημασία;

Δημοσ.

Μίλησε με την dell καλύτερα,θα σου λύσουν τα ερωτημά σου,σχετικά με την μπαταρία!

είναι προφανές οτι η dell θα μου συστήσει original μπαταρία στα 14,8V (και στα 50φέυγα ευρώ)....

Το ερώτημα είναι αν με τις compatible στα 11.1V των 20-25 ευρώ θα έχει πρόβλημα το λάπτοπ ή η φόρτιση (αν υποθέσουμε οτι ο φορτιστής Dell βγάζει 14,8V - δεν το έχω τσεκάρει...)

Δημοσ.

καλησπέρα ,

εγω που ειχα ρωτησει προ καιρου 7 μηνες περιπου για 1530 xps , 77 ευρω original  και 88 η πιο μεγαλη σε χωρητικοτητα , ρωτα δησιο ( εκει θα στοιχισει 50)

Δημοσ.

καλησπέρα ,

εγω που ειχα ρωτησει προ καιρου 7 μηνες περιπου για 1530 xps , 77 ευρω original  και 88 η πιο μεγαλη σε χωρητικοτητα , ρωτα δησιο ( εκει θα στοιχισει 50)

Όλα τα Ελληνικά sites (και ο Δήσιος - batteries.gr) δίνουν μόνο την 11.1V και μάλιστα στην τιμή που έξω παίρνεις την 14,8 original (πάνω από 55 ευρώ)...

Δεν μπορώ να δώσω τόσα για μπαταρία, οπότε μάλλον θα πάρω την 11.1V από ebay ή aliexpress στα μισά λεφτά, απλά αναρωτιέμαι να θα υπάρχει πρόβλημα που ο φορτιστείς της Dell θα της δίνει 19V....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...