panosgrav36 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Καλημέρα σας.... θελω να ρωτήσω κατι για όποιον βεβαίως εχει την ανάλογη εμπειρια.. ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Samsung galaxy note για να κρατάω σημειώσεις στο αμφιθέατρο χωρις να χρειαζεται να κουβαλαω πολύ χαρτικο μαζι μου. Η απορια μου είναι η εξης:μπορεις να γραψεις το ιδιο ανετα στο Tablet αυτό όπως γραφεις σε χαρτι Α4? Όταν γραφουμε σε χαρτι εκτος απ'το στιλο ακουμπα στην κολλα και μερος του χεριου.. το ιδιο γινετε και στο Tablet η πρεπει το χερι να είναι στον αερα και να μην ακουμπάει καθολου την οθονη?(ώστε πιθανον για όταν γραφεις να μην παιζει η οθονη περα δωθε?).υπαρχει τετοιο θεμα? Διοτι αν συμβαινει αυτό δεν θα είναι καθολου βολικο το γραψιμο και δεν θελω να το αγορασω και να μου βγει τελικα αχρηστο για τον σκοπο που το πηρα.. ευχαριστω πολύ..
dobro Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 παρε μια συσκευη υπαγορευσης καλυτερα......δεν θα χανεις καμια σημειωση. 1
sakkisaa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Το άγγιγμα του χεριού δεν επηρεάζει την γραφή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσεις την γραφή του ΝΟΤΕ. Εμένα προσωπικά με βολεύει αρκετά, λόγω του ότι το πενάκι γλυστράει στην οθόνη καλύτερα απ΄οτι το στιλό στο χαρτί με αποτέλεσμα να γράφω πιο γρήγορα (+ την δυνατότητα άμεσης διόρθωσης, σβησίματος, επεξεργασίας, χρωματισμού κλπ). Εαν σου χρειάζεται μεγαλύτερη επιφάνεια γραφής δες και το ΝΟΤΕ PRO 12.2 (σχεδόν οσο μια Α4). Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από sakkisaa 1
panosgrav36 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Επομένως μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο για έναν φοιτητή... σε Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση''
kfyros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Επομένως μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο για έναν φοιτητή... σε Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση'' Κάθε άλλο. Είναι πολύ μικρότερο από Α4,και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να γράψεις το ίδιο πυκνά όπως στο χαρτί. Η γραφή σου θα είναι πολύ πιο αραιή με το πενάκι. Ούτε μπορείς να το ζορίσεις ακουμπωντας πάνω του γερά τον καρπό - παλάμη. Και δεν είναι πιο βολικό στο κουβάλημα από ένα σημειωματάριο α4. Δε λυγίζει και δεν διπλωνει. Αν είσαι φτιαγμένος να το πάρεις άλλο καπέλο Σίγουρα όμως πρέπει να το δοκιμάσεις γιατί κατά 80% θα κουβαλάς και σημειωματάριο - στυλό . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα