Megan23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Γειά σας Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής. Έχω παραγγείλει από Ιταλία ένα δέμα από προμηθευτή όμως ιδιώτη(Ανεξάρτητος πωλητής) και θα μου το στείλει κατά πάσα πιθανότητα την άλλη εβδομάδα,θα είναι σχετικά μικρό το δέμα. Η συνολική αξία του δέματος είναι στα 14€ και θα μου το στείλει μέσω απλού ταχυδρομείου(ελτα) εκτός από αυτή την αξία θα πληρώσω και κάτι άλλο εκτός από αυτό? Μήπως θα πρέπει να πω στον προμηθευτή να αναφέρει πάνω στο δέμα ότι είναι δώρο? Να μην αναφέρει πάνω στο δέμα την αξία? Δεν θα μου στείλει όμως κάποια απόδειξη γιατί τα δικά της προϊόντα είναι από Φιλιππίνες και μου είπε αν θέλω απόδειξη μπορεί να μου την δώσει αλλά θα φαίνεται ότι είναι από εκεί . Αν όμως φαίνεται ότι είναι από Φιλιππίνες δεν θα πρέπει να πληρώσω δασμους κτλ. Θα μου βάλει απλά την απόδειξη από το ταχυδρομείο. Η συγκεκριμενη προμηθευτής είναι έγκυρη το έχω ψάξει πάρα πάρα πολύ πριν την πλησιάσω. Και μου είπε ότι πρέπει να το κάνουμε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Λύση makfil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Λύση Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αφού το δέμα σου έρχεται από Ιταλία, που είναι στην ΕΕ, δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχουν τελωνειακές διατυπώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα