Προς το περιεχόμενο

All star vs All star converse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα all star converse και μολις τα δοκιμασα μου φανηκαν μεγαλα συμφωνα με τα all star τα παλια που ηταν το νουμερο τους 44 και τωρα μου φανηκε οτι το 43 ηταν το καταλληλο,γνωριζει κανεις εαν εχουν διαφορες μεταξυ τους ως προς τα νουμερα?

Δημοσ.

τώρα θα την πω τη βλακεία μου αλλά πάντα απορούσα ποιός διεστραμένος πάει και δίνει  70€+ γι αυτές τις πίπες.

εννοώ τα γνήσια all star

• Like 7
Δημοσ.

τώρα θα την πω τη βλακεία μου αλλά πάντα απορούσα ποιός διεστραμένος πάει και δίνει  70€+ γι αυτές τις πίπες.

εννοώ τα γνήσια all star

Όσοι δεν έχουν 300 ευρώ μηνιάτικο μισθό.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατι ρε, μια χαρα ειναι τα starακια και τα συνδυαζεις με ο,τι θελεις. Με τζην και χυμα Τ Shirt πανε, με πουκαμισο πανε, με αμφιεση blazer πανε, τι αλλο θελεις :lol:

Πλακα πλακα αυτο που λεει ο TS το προσεξα κι εγω σε κατι δερματινα που ειχα παρει προ αμνημονευτων και δεν γραφουν το Converse σε σχεση με τα κλασικα που πηρα φετος και το γραφουν..

Δημοσ.

Όσοι δεν έχουν 300 ευρώ μηνιάτικο μισθό.

Όσοι βγάζουν παραπάνω δηλαδή αγοράζουν?

Έβγαζα για καιρό 700-1000 αλλά δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι.  :huh:

Δημοσ.

Οτι χειροτερο για τα ποδια σας! φορουσα για 3 χρονια μεχρι που δοκιμασα και αλλα και θυμηθηκα πως ειναι τα κανονικα παπουτσια! Τσεκαρε nike! Με ιδια χρηματα παιρνεις κανονικο παπουτση ανετο!

Δημοσ.

εννοώ τα γνήσια all star

Όσοι δεν έχουν μπορουν να πάρουν άλλη μάρκα με το ίδιο σχέδιο και παρόμοια ποιότητα.

Μπορει να ειναι strike, μπορει defonceca (έτσι γράφεται?), μπορει οτιδηποτε.

Δημοσ.

op εχω και εγω την ιδια απορια.φετος δοκιμασα μωβ μποτακια που γραφανε converse all star και τα βρηκα αρκετα στενα.ο πωλητης μ ειπε οτι φταιει που τα παλια παπουτσια μου τα ειχα ανοίξει πολυ.δεν ειχε και αδικο σε αυτο αλλα χρονια παιρνω σταρακια το ιδιο νουμερο και τοσο στενα δν ειχα ξαναπετυχει+ολα μ τ παπουτσια γραφουν σκετο all star.

μαλλον κανουν αλλαγη στα παπουτσια στη βασικη συλλογη.

υγ.τα σχολια ειναι μαπα για τα ποδια σας και ακριβα τα βρισκω αστεια.για τα δικα μου ποδια ειναι μια χαρα και στις εκπτωσεις και σε στοκατζιδικα εχω δωσει και 30 ευρω για ζευγαρι.σιγουρα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες για αυτα τα λεφτα αλλα αμα βολευει καποιον δεν υπαρχει λογος για ανουσια σχολια.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι ρε, μια χαρα ειναι τα starακια και τα συνδυαζεις με ο,τι θελεις. Με τζην και χυμα Τ Shirt πανε, με πουκαμισο πανε, με αμφιεση blazer πανε, τι αλλο θελεις :lol:

Πλακα πλακα αυτο που λεει ο TS το προσεξα κι εγω σε κατι δερματινα που ειχα παρει προ αμνημονευτων και δεν γραφουν το Converse σε σχεση με τα κλασικα που πηρα φετος και το γραφουν..

adidas low τα ξεπερνάνε σε ποιότητα άνεση και εμφάνιση.

για να είμαστε ειλικρινείς, τα all star είναι πολύ μέτρια σαν υποδήματα. βασικά είναι τα παπούτσια που θα έβγαζε η apple

post-19039-0-91355800-1370871316.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ σωστός ο RadPanda.

Γενικά τα all star εκτός του ότι είναι τέρμα μη άνετα, είναι και ακριβά. Είχα παλιά ένα ζευγάρι και δεν ξαναπήρα.

Τώρα έχουν αναδειχθεί σε χιψτεροπάπουτσα βέβαια, οπότε κυκλοφορούν. Και σε κλαρινογαμπρό τα έχω δει, με V και μούσι κανονικά.

Δημοσ.

Τα All Star Converse εκτός από μοναδικούς χρωματισμούς συνδιασμούς ,έχουν κ σχετικά υψηλή αντοχή στην κατηγορία τους. Και ειδικά τα suede τους , τα οποία προσωπικά μου φαινονται πιο ενισχυμένα στις ραφές ( δεν τσακίζουν).

Το πρόβλημα είναι ότι οι απομιμήσεις στην ελληνική αγορά είναι πολύ περισσότερες από οτι τα γνήσια.

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ποιο το πρόβλημα σας με τα σταρακια? Κομπλεξισμος απ το πουθενά!

Χρόνια παίρνω και ξαναπαίρνω. Είναι οσο άνετα είναι και άλλα στην κατηγορία τους.

Αυτό με τα νούμερα δε το πρόσεξα να πω την αλήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...