hlias12381 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 καλησπερα παιδια ειμαι 16 χρονων και ειμαι διακοπες αλβανια με τους δικους μου ενα παιδι μου εκανε μια προταση να παω μαζι του κρητη και του ειπα ναι αλλα μου ειπε οτι χρειαζομαι ενα χαρτι απο το κεπ για το ενοδοχειο και το πλοιο αλα για το ξενοδοχειο πιο πολυ και εγω ειμαι αλβανια ειναι παρασκευη και να παμε ελλαδα δεν προλαβενουμε γιατι Σαββατα ειναι κλειστα τα κεπ απο τι ξερω η ερωτηση μου ειναι μπορω αυτο το χαρτι να το παρω αλβανια δηλαδη οτι με αφηνουν η γονεις μου αμα αυτο ειναι γτ δεν θα ειχε λογικη να μπορεις μονο ελλαδα αμα ο αλλος ειναι αγγλος και θελετε να πατε μαζι διακοπες θα το βγαλει αγγλικα το χαρτι οτι τον αφηνουν επισης αμα δεν γινετε αυτο με αλβανια γινετε να βγαλει το χαρτι και για εμενα ο πατερας τους φιλου ου και να δωσω ονομα κτλπα? οποιος γνωριζει να απαντησει γρηγορα γτ βιαζομαι! 1
pavlos1908 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 115 λέξεις χωρίς κομμα ή τέλεια αλλά συνεχόμενες δεν βοηθούν να κατανοήσουμε τι ζητας. Από αυτά που ψιλό κατάλαβα, μάλλον χρειάζεσαι χαρτί που να λέει ότι σου δίνει ο γονιος σου την άδεια για να ταξιδεψεις εξωτερικό μόνος σου, αν είναι αυτό, μόνο ο γονιος σου μπορεί να το βγάλει και κάνεις άλλο!
hlias12381 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 αυτο ειναι .... δεν εχει κρητη για μενα φετος
idomeneas7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τα ΚΕΠ είναι ανοιχτα Σαββατο, αλλα αυτο το χαρτι που θες δεν νομιζω οτι εχει καμια νομικη υποσταση. Θα πρεπει απλα το δωματιο να κλειστει στο ονομα ενηλικου και μπορεις κανονικα να ταξιδεψεις και να μεινεις (εφοσον εισαι Ελληνας, δεν ξερω αν εισαι Αλβανος τι γινεται). Αν εχω καταλαβει και τι θες, γιατι δεν εχει καμια δομη αυτο που εγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα