Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,

Ειμαι στο σταδιο αναζητησης επιλογης καρεκλας για τον υπολογιστη . Καθημερινα καθομαι πανω απο 8 ωρες και εχω ηδη ενοχληση στην μεση .

Αν καποιος απο εδω εχει ηδη κανει μια ερευνα αγορας ας προτεινει μηπως και βγαλω ακρη γιατι στο εμποριο οι τιμες ειναι απο 200 μεχρι 1500 !

Δημοσ.

Δε μπορώ να βοηθήσω σ' αυτό που ρωτάς, αλλά επειδή πριν 3-4 χρόνια ήμουν κι εγώ στο ψάξιμο καλής πολυθρόνας γραφείου (υποθέτω "καρέκλα" δεν το εννοείς κυριολεκτικά): βρες ποιά είναι τα καταστήματα σε λογική απόσταση από την περιοχή σου που έχουν έκθεση και πήγαινε να τις δοκιμάσεις. Έτσι κι αλλιώς είναι εγκληματικό να πάρεις οποιαδήποτε χωρίς να τη δοκιμάσεις, οπότε θα πας, οπότε αφού θα πας πήγαινε και έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλό εκεί που δεν το περιμένεις.

Δημοσ.

παρε μονοζυγο που εφαρμοζει στην κασα

δεν ειναι σοβαρη γυμναστικη, αλλα κανει δουλεια σε σχεση με τον χρονο που ασχολεισαι

βοηθαει αρκετα σε μεση-πλατες

δεν ειναι υποκαταστατο μιας πιο "κινητικης" ζωης ουτε μιας μελετημενης καρεκλας αλλα για 20ε αξιζει να το δεις

Δημοσ.

Ωραια , για να ειμαι λιγο πιο σαφης ... 

Δεν ψαχνω για λυσεις - πατεντα ή γυμναστικη ( μιας και ηδη κανω τα διαλειματα που πρεπει με διατασεις κλπ ) 

Συγκεκριμενα ρωτησα αν εχει καποιος να προτεινει για καθισμα-καρεκλα-πολυθρονα , εργασιας ! 

ή οπως λεμε συνηθως στην καθομιλουμενη καρεκλα γραφειου :) 

Απλα αν καποιος εχει ηδη κανει την αναζητηση του ας προτεινει ;) 

Δε μπορώ να βοηθήσω σ' αυτό που ρωτάς, αλλά επειδή πριν 3-4 χρόνια ήμουν κι εγώ στο ψάξιμο καλής πολυθρόνας γραφείου (υποθέτω "καρέκλα" δεν το εννοείς κυριολεκτικά): βρες ποιά είναι τα καταστήματα σε λογική απόσταση από την περιοχή σου που έχουν έκθεση και πήγαινε να τις δοκιμάσεις. Έτσι κι αλλιώς είναι εγκληματικό να πάρεις οποιαδήποτε χωρίς να τη δοκιμάσεις, οπότε θα πας, οπότε αφού θα πας πήγαινε και έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλό εκεί που δεν το περιμένεις.

λες να την αγοραζα και να την δοκιμαζα απευθειας σπιτι ??? 

Οσο για τα μαγαζια ειναι πολυ λογικο αυτο που λες , αλλα και παλι δεν εχεις την γνωμη ενος ιδιοκτητη-χρηστη , αλλα ενος εμπορου-πωλητη ;) 

Αρα παλι θα ρωτουσα να μαθω γνωμες και αποψεις 

Δυστυχως λογω φορτου εργασιας και λογω απουσιας χρονου δεν μου ειναι ευκολο να τριγυρναω απο μαγαζι σε μαγαζι , και προσπαθω να το ελαχιστοποιησω λιγο ;) 

Δημοσ.

Αυτό που λέω είναι ότι θα βρεις πολλά μοντέλα επι τόπου που για την ύπαρξή τους θα μάθεις από αλλού πολύ δύσκολα ή και καθόλου. Σα να ψάχνεις δωμάτιο σε τουριστική περιοχή: καλό το TripAdvisor και το Booking, αλλά αν είσαι ήδη εκεί θα έχεις δεκαπλάσιες επιλογές και κάποιες απ' αυτές μπορεί να αποδειχτούν elite. Και νομίζω για μια αγορά που ακουμπάει θέμα υγείας, είναι μακράς διαρκείας και έχει σεβαστό κόστος αξίζει να κάνεις το κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Αυτό που λέω είναι ότι θα βρεις πολλά μοντέλα επι τόπου που για την ύπαρξή τους θα μάθεις από αλλού πολύ δύσκολα ή και καθόλου. Σα να ψάχνεις δωμάτιο σε τουριστική περιοχή: καλό το TripAdvisor και το Booking, αλλά αν είσαι ήδη εκεί θα έχεις δεκαπλάσιες επιλογές και κάποιες απ' αυτές μπορεί να αποδειχτούν elite. Και νομίζω για μια αγορά που ακουμπάει θέμα υγείας, είναι μακράς διαρκείας και έχει σεβαστό κόστος αξίζει να κάνεις το κάτι παραπάνω.

ωραια , οποτε αν θελεις να πας σε ενα νησι εσυ και ρωτας γνωμες για τα δωματια ... προτιμας να σου πει καποιος πηγαινε δες τα ολα και αποφασισε παρα να σου πει οτι ¨α ειχα παει στην κυρια Τασουλα που ηταν ολα σουπερ " ... Ειναι λιγο ατυχες το παραδειγμα σου ... ( χρησιμοποιοω το δικο σου παραδειγμα για να καταλαβεις τι θελω ... ) 

Επιστρεφουμε λοιπον ... ΑΝ καποιος εχει ηδη εμπειρια και εχει παρει καποια και ειναι ευχαριστημενος ας προτεινει ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...