Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρίν κάνα μήνα παρήγειλα απο κίνα ένα ηλεκτρονικο gaget αξίας 50€ περιμένωντας τόσες μέρες σήμερα σκέυτικα να το κάνω traking να δώ που είναι κ τι παίζει.

Εκπληκτος είδα οτι έχει παραδωθεί στην Αρχαία ολυμπία πρίν 3 μέρες...αντι για Λάρισα...

Μέ τα τηλέφωνα που έκανα επηδή είχε περάσει 2 δέν μίλησα με αρχαία ολυμπία αλλά με τα ελτά κούριερ Λάρισας και μ είπαν να πάρω δευτέρα να ρωτήσω,αλλά απο ότι βλέπαν αυτοί το δέμα έχει παραδωθεί σε κάποιον στήν αρχαία ολυμπία ο οποίος δέν ξέρουμε ποιός είναι γιατί δέν καταγράφουν τέτοιου είδους στοιχεία..(παραλήπτη)..

Υπάρχει περίπτωση να αποζημιοθώ ή να βρώ το δέμα μου?

η αποστολή ήταν απο κίνα για Ελλάδα 15-20 μέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρίν κάνα μήνα παρήγειλα απο κίνα ένα ηλεκτρονικο gaget αξίας 50€ περιμένωντας τόσες μέρες σήμερα σκέυτικα να το κάνω traking να δώ που είναι κ τι παίζει.

Εκπληκτος είδα οτι έχει παραδωθεί στην Αρχαία ολυμπία πρίν 3 μέρες...αντι για Λάρισα...

Μέ τα τηλέφωνα που έκανα επηδή είχε περάσει 2 δέν μίλησα με αρχαία ολυμπία αλλά με τα ελτά κούριερ Λάρισας και μ είπαν να πάρω δευτέρα να ρωτήσω,αλλά απο ότι βλέπαν αυτοί το δέμα έχει παραδωθεί σε κάποιον στήν αρχαία ολυμπία ο οποίος δέν ξέρουμε ποιός είναι γιατί δέν καταγράφουν τέτοιου είδους στοιχεία..(παραλήπτη)..

Υπάρχει περίπτωση να αποζημιοθώ ή να βρώ το δέμα μου?

η αποστολή ήταν απο κίνα για Ελλάδα 15-20 μέρες

Λογικα θα κανουνε συμβουλιο εκει και θα δουνε αν εχουνε δικιο η αδικο. Στη προκυμενη περιπτωση το λαθος ειναι δικο τους. Επιπληξη στον υπαλληλο-ους που κανανε το λαθος και θα σε αποζημιωσουν. Να εισαι σιγουρος για αυτο. Απλα ισως περασεις απο κοντα να κανεις αιτηση παραπονων.

Δημοσ.

Μήπως σου έδωσε ο Κινέζος λάθος tracking number?

Εστω κ ετσι 1 μήνα το περιμένω θα 'επρεπε να εχει ερθει..

Μακάρι να είναι αυτό..

Απο Δευτέρα θα έχω νέα, χρήσιμες πληροφορίες ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

yeap ! αυτό πιστευω κ εγώ
πρέπει να είχε πελάτη κ εκεί και μπέρδεψε τις αποστολές

Δημοσ.

Καλά και ο άλλος το παρέλαβε?

Και σε μένα στην τελευταία παραλαβλή πήγαν και το αφήσαν σε παραδίπλα σπίτι. Ντάξει δεν ήταν κάτι αξίας αλλά το λάθος έγινε. Η αποζημίωση πάντως μην περιμένετε πως είναι και τίποτα τρελό. Ανάλογα με το βάρος πάει αν δε κάνω λάθος.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ακουστε τι έγινε..

Πήρα στα τοπικά ελτά και μ είπαν οτι το δέμα παραδώθηκε κανονικά στην σωστή διέυθηνση.

Με καμιά 100αριά τηλέφωνα τελικά βρήκα το τήλ αυτου που το παρέλαβε και μου είπε οτι αυτό είναι το δέμα που περίμενε ο ίδιος το οποίο ήταν ένα Νοκια τηλέφωνο που το είχε παραγείλει απο το ebay.

Οπότε ο πωλητής μου έδωσε το τράκινγ απο άλλη άσχετη παραγελία που είχε στείλει μέσο του ebay προφανός..σε εμένα που έκανα την παραγελία απο το site του το οποίο δέν έχει καμία σχέση με το ebay...

στα email που στέλνω δέν απαντάει...

Σήμερα έστειλα και έμαιλ μέσο του paypall ελπίζω να απαντήσει η τουλάχιστον να μ δώσουν πίσο τα λευτά.

Δέν ξαναπέρνω απο πουθενά ξανά εκτός του ebay.

Δημοσ.

50 ευρω δεν χαθηκε ο κοσμος.. που να εδινες απο 200 και πανω..

Τι gadget παρηγγηλες αν επιτρεπεται;

Το αλλο το παιδι ποιο Nokia ειχε παραγγηλει;

Τελικα ποιος σε κοροιδευει τωρα, η εταιρια που σου το πουλησε, ο διανομεας, η το παιδι που πηρε το προιον σου;

Δημοσ.

Κινιτό παρήγειλα για λογαριασμό ενός φίλου.

Τα ελτά δέν έχουν λόγο να πούν ψέματα,άσχετα με το διανομέα το traking no το είχα απο την πρώτη μέρα που έκανα παραγελία οπότε απο εκεί ξεκίνησε γαι να πάει εκεί που πήγε άσχετα με το περιεχόμενο του.

Τωρα το παλικάρι που το έλαβε δέν νομίζω. Ηταν ένας παππούς που του το είχε παραγείλει ο γαμπρός του(με το γαμπρό μίλησα) δέν νομίζω να μ έλεγε ψέματα.

Το οτι δέν απαντάει ο κινέζος στα email κάτι μ λέει οτι αυτός φταίει.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να σου έδωσε ο κινέζος tracking id που να δουλεύει Ελλάδα, εκτός κι αν ειναι απο courier.

Το tracking id που σου έδωσε , λογικά ειναι απο china post οπότε εκεί πρέπει να κανείς αναζήτησή, αν και εκτός των courier τα tracking numbers δεν φαίνονται εκτός της χώρα σου εκδίδονται.

Μην τα βάζεις με τον Κινέζο αν δεν σιγουρευτεις τι φταίει.

Δημοσ.

καταρχάς τα traking no. φυσικά και δουλευον Ελλάδα έχω κάνει πολλές παραγελίες τής οποίες παρακολουθούσα μπορεί μέχρι να φτάσει Ελλάδα σε κάποιες περιπτώσεις να μήν λειτουργεί το νούμερο οπότε το βλέπεις απο άλλα σιτε ανάλογα τη χώρα όταν όμος μπ'ει ελλάδα λειτουργει κανονικότατα το taking που έχει δώσει ο αποστολέας.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το traking δουλευει απο την αρχή σε Ελληνικά site.

Στην περίπτωση μου και στα 2 σιτε το αποτελεσμα είναι ίδιο.

Ο κινέζος φταίει είμαι σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...