Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Html σε Blog


vagelispap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλημερα. Εφτιαξα με αρκετο κοπο ενα blog εδω και κατι μερες  αλλα αντιμετωπιζω καποια προβληματα τα οποια για πιστευω οτι ειναι απλα για καποιον που γνωριζει απο κωδικα html.

Χρησιμοποιησα απο το ιντερνετ ενα προτυπο  και το ανεβασα στο blog μου. Δυο σημαντικα προβληματα που αντιμετωπιζω ειναι τα εξης:

1. Το blog μου εχει αυτη τη στιγμη περιπου 15 αναρτησεις. Το εχω ρυθμισει ωστε σε καθε σελιδα να δειχνει 5 . Κατω δεξια υπαρχει η επιλογη "Παλαιοτερες αναρτησεις" . Οταν λοιπον πας στην επομενη σελιδα η επιλογη αυτη χάνετε και βεβαια δεν εχει ουτε την επιλογη "Παλαιοτερες αναρτησεις" (τις οποιες βεβαια θα τις προτιμούσα στα Αγγλικα) . Προσπαθησα απο το google να βρω λυσεις οπως πχ να τοποθετήσω βελακια στο τελος τις πρωτης σελιδας ωστε να μπορεις να κανεις πλοηγηση στην επομενη , αλλαξα αναλογα τον κωδικα αλλα δεν εγινε τιποτα. Ειναι σα να ειναι εξ'αρχης κλειδωμενο.

2. Κατι αναλογο συμβαινει και με το γεγονος οτι φαινεται το ονομα μου καθε φορα που ανεβαζω μια αναρτηση. Απενεργοποιησα την επιλογη απο τις ρυθμισεις του Blog  αλλα αυτο συνεχιζει καθε φορα και φαινεται.

Σας ευχαριστω ολους εκ των προτέρων για τον χρονο σας και για καθε πιθανη απαντηση

 

Το blog για οσους θελουν να ριξουν μια ματια ειναι το Betfollow.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...