Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θέλω να ρωτήσω η τηλεόραση έχει hdmi και η κάρτα γραφικών επίσης, αν πάρω ένα καλώδιο όπως αυτό http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Cable-HDMI-1-4-M-M-5M.htmκαι τα συνδέσω μεταξύ τους θα παίζουν πχ οι ταινίες που βάζω στο pc στην τηλεόραση; Επίσης πειράζει αν έχω παράλληλα συνδεδεμένο και το καλώδιο/οθόνη του pc? Μπορούν να παίζουν παράλληλα 2 οθόνες;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναλογα με ποια καρτα εχεις, μπορει να βγει και ο ηχος απο το hdmi της gpu. Στην παλια μου 3850 (rip) ειχα αυτη τη δυνατοτητα, αλλα δεν ειχα τηλεοραση με hdmi τοτε :/

Δημοσ.

μπορεις ! απλα καλωδιο δε θα παρεις απο το πλαισιο ειναι πανακριβο , μπορεις να βρεις 10 μετρα με αυτα τα λεφτα ..

Δημοσ.

Το HDMI καλώδιο μεταφέρει ήχο. Απλά πρέπει να διαλέξει απ' τις ρυθμίσεις η αναπαραγωγή να γίνεται από τα ηχεία της τηλεόρασης

• Like 2
Δημοσ.

Η κάρτα σου υποστηρίζει έξοδο ήχου στο HDMI, πρέπει να ενεργοποιήσεις το AMD HDMI Output στον υπολογιστή σου.

Sorry, δεν έχω AMD gpu εδώ να σου ανεβάσω screenshot, ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις στο mixer --> playback devices (στο ηχειάκι κάτω δεξιά). ;)

Δημοσ.

Το HDMI καλώδιο μεταφέρει ήχο. Απλά πρέπει να διαλέξει απ' τις ρυθμίσεις η αναπαραγωγή να γίνεται από τα ηχεία της τηλεόρασης

το στερεοφωνικο εχει συνδεσει , απο τα ηχεια της τηλεορ του λες να ακουει ?

διαβαστε τα μηνυματα λιγο ..

• Like 2
Δημοσ.

Το είπα ως γενική απάντηση @Sakiz105. Από κει και πέρα ας επιλέξει από που θέλει να έχει ήχο. Ακόμα και το στερεοφωνικό μπορεί να συνδέσει πάνω στην τηλεόραση

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Επαναφέρω το θέμα μιας και έχω κάποια προβληματάκια. Μόλις πήρα το καλώδιο HDMI και το σύνδεσα στην τηλεόραση αλλα μου λέει "όχι σήμα στην είσοδο"!

Να πώ οτι έχω Windows XP και επίσης δείχνει εικόνα μόνο κατα το restart του υπολογιστή! Μόλις περάσει και το λογότυπο των Windows και μπεί μέσα στα Windows τότε σταματάει η τηλεόραση να δείχνει εικόνα βγάζοντας μου το μήνυμα που προανέφερα. Επίσης δοκίμασα να δώ στις ρυθμίσεις του Catalyst αλλα δυστυχώς όταν ανοίγω το πρόγραμμα δεν κάνει τίποτα... αυτό συνέβη μετά που πέρασα την καινούρια κάρτα και αφαίρεσα το πρόγραμμα/drivers (είχε το ίδιο η παλιά κάρτα) και το ξαναπέρασα. Δοκίμασα να κατεβάσω και μόνη μου ειδικά για τα xp καθώς και απο το CD αλλα κανένα αποτέλεσμα.

Τί μπορώ να κάνω και τί λέτε οτι φταίει και σταματάει να δείχνει εικόνα μόλις μπεί στα windows?

Edit* Χμ φαίνεται πρέπει να βάλω το καλώδιο μετά την εκκίνηση. Αν το κάνω αυτό παίζει

Επεξ/σία από NBestgirl
Δημοσ.

Πρεπει μεσα απο το λειτουργικο να ορισεις οτι θα εχεις συδεδεμενες 2 οθονες και πως θα δουλεψουν. Οταν συδεεις την τηλεοραση αφου εκκινησει, το λειτουργικο υποθετει πως θελεις να κανεις επεκταση της επιφανειας εργασιας και εκει, οποτε στελνει σημα και απο το hdmi και βλεπεις εικονα στην τηλεοραση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...