Προς το περιεχόμενο

Τρελο μοντεμ

BWolfgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μου συμβαίνει το εξής παράξενο στα Windows XP. Οταν παω να συνδεθώ στην HOL με το dial up PSTN modem μου (Microcom V92 PCI) γινεται το εξής: Το μοντεμ καλει, απαντά το άλλο μοντεμ και μετα δεν ακουγεται ο συνήθης ήχος των μοντεμ αλλά ένας λίγο πιο δυνατό βουητό, και το μοντεμ αποσυνδέεται. Τα ΧΡ λενε πως ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν αποκρίθηκε.

Εγκαθιστώ (ξανά) τα τελευταία drivers που ειναι και XP certified και το μοντεμ μπαινει κανονικά, αλλά μετα απο κανα 2 επανεκινήσεις το πρόβλημα επανέρχεται.

Το παράξενο είναι πως σε OTEnet συνδέεται συνέχεια κανονικά. Έχω ψάξει για τίποτα ύποπτα προγράμματα πχ spyware, trojan και δεν βρήκα τίποτα.

Μπορεί κανείς να μου δώσει κάποια λύση?

Δημοσ.
Εγκαθιστώ (ξανά) τα τελευταία drivers που ειναι και XP certified και το μοντεμ μπαινει κανονικά' date=' αλλά μετα απο κανα 2 επανεκινήσεις το πρόβλημα επανέρχεται.

Το παράξενο είναι πως σε OTEnet συνδέεται συνέχεια κανονικά.[/quote']

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με PANAFONnet με το microcom v92 και τα winME. Ο ΟΤΕΝΕΤ συνδεεται χωρις προβλημα αλλα η PANAFONnet θελει ξαναστησιμο drivers μετα απο σχεδον καθε επανακινηση!!!!! Δεν εχω ιδεα τι φταιει, εχω κανει διαφορες ρυθμισεις αλλα τζιφος!! Εχεις δοκιμασει ποιο καινουργιους drivers?

Δημοσ.

Dokimaste na dwsete san AT command to at+ms=v90,0 gia na kanete disable to V.92

Se 98 pate My computer->dial-up networking

Deksi klik sto eikonidio ths syndeshs, ekei pou leei connect using kai exei to modem apo katw exei ena preferences(?), klik ekei, pate sto tab "connection" kai meta sto koumpaki advanced, opou symplhronete sto pedio pou leei extra settings afto pou sas edwsa.

Se 2000/XP-> Ctrl panel->Phone and modem options-> pate sto tab "modems"

Dialegete to modem sas kai properties, ekei pate sto tab advanced kai bazete to string sto pedio extra commands(?)

Δημοσ.

Thanks DeCon, anarwtiwmoun pws apenergopoiw to v92. Pantws meta to sthshmo twn kainourgiwn drivers synexizw na mhn exw kanena problhma ga 2h mera :D

BWolfgr toys dokimases? Einai hmeromhnias 23-5-2003

Δημοσ.

Tora tous katevazo. Oi drivers gia Microcom inporte home einai imerominias 24/6/2003. Eixa idi tous 2.1.19 certified. Tora katevazo tous 2.1.30 non certified. An den diorthothei kai m aytous tha dokimaso na apenergopoiiso to v.92.

Eyxaristo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...