Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία από το odes.gr , την Τετάρτη, ένα Hercules DJ Controller Instinct

Να το tracking : https://www.acscourier.net/el/track-and-trace;jsessionid=17A7B8A19D3EDBFA0118C34BD86B261E?p_p_id=ACSCustomersAreaTrackTrace_WAR_ACSCustomersAreaportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-4&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=2&_ACSCustomersAreaTrackTrace_WAR_ACSCustomersAreaportlet_javax.portlet.action=trackTrace

Tracking Number : 7706733764

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί από Καλλιθέα πήγε Αίγινα.. εγώ μένω Σέρρες :P

Επίσης η Αίγινα είναι ακόμη πιο μακριά απ'τις Σέρρες..

έχει κανείς καμιά ιδέα; ελπίζω να το'χω ως την Δευτέρα όπως και μου υποσχέθηκαν από το "ωδές"

Δημοσ.

Λογικά κάνει 2 εργάσιμες. Παρασκευή θα έπρεπε να το είχες, τώρα πάει για Δευτέρα μάλλον. Με το tracking number στο σάιτ της acs νομίζω σου βγάζει ημερομηνία παράδοσης, κοίταξέ το κι εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Βγάζει 25/8!

Μα τι λάθος είναι αυτό..από Μακεδονία,Σέρρες με Τ.Κ. 62100 και οδό που υπάρχει μόνο Σέρρες πως βρέθηκαν Αίγινα; :/

Έχει φάση να μην έρθει.. Επίσης γράφει Κατανομή Σε Courier  :X  

μου φαίνεται αντί για ενισχυτή κάποιος θα παραλάβει dj controller κι εγώ θα παραλάβω τον ενισχυτή του  :-D

Δημοσ.

Επίσης γράφει Κατανομή Σε Courier  :X

Μην σε μπερδεύει αυτό, δεν εννοεί αυτό που λογικά καταλαβαίνουμε (ότι δηλαδή δόθηκε σε υπάλληλο για την τελική παράδοση στον παραλήπτη). Έτσι έγραφε και σε μια δική μου πρόσφατη παράδοση από acs κι αναρωτιόμουν γιατί έδειχνε ότι μου το φέρνουν στο σπίτι ενώ είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα τους... τo οποίο τελικά φυσικά και δεν έγινε, πήγα και το πήρα. Οπότε κατέληξα ότι γι' αυτούς το "Κατανομή Σε Courier" αφορά τη φάση που το δέμα αλλάζει χέρια/οδηγό κλπ κατά τη μεταφορά του από κατάστημα σε κατάστημα/κέντρο διανομή τους κλπ, δηλαδή και τις ενδιάμεσες στάσεις/αλλαγές κατά την μεταφορά του.

• Like 1
Δημοσ.

Λέει μέχρι τις 25. Αφού δεν ηρθε μέχρι τώρα απο Δευτέρα αλλά μάλον δεν θα το παραλάβεις εσυ. Καλύτερα Δευτέρα πρωί πάρε τους ένα τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Μην σε μπερδεύει αυτό, δεν εννοεί αυτό που λογικά καταλαβαίνουμε (ότι δηλαδή δόθηκε σε υπάλληλο για την τελική παράδοση στον παραλήπτη). Έτσι έγραφε και σε μια δική μου πρόσφατη παράδοση από acs κι αναρωτιόμουν γιατί έδειχνε ότι μου το φέρνουν στο σπίτι ενώ είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα τους... τo οποίο τελικά φυσικά και δεν έγινε, πήγα και το πήρα. Οπότε κατέληξα ότι γι' αυτούς το "Κατανομή Σε Courier" αφορά τη φάση που το δέμα αλλάζει χέρια/οδηγό κλπ κατά τη μεταφορά του από κατάστημα σε κατάστημα/κέντρο διανομή τους κλπ.

Και..τι γίνεται με την Αίγινα;   :fear: 

Λέει μέχρι τις 25. Αφού δεν ηρθε μέχρι τώρα απο Δευτέρα αλλά μάλλον δεν θα το παραλάβεις εσυ. Καλύτερα Δευτέρα πρωί πάρε τους ένα τηλέφωνο.

Από το Odes.gr δεν ξαναπαραγγέλνω  :ph34r:

Μου φαίνεται πρέπει ν'αλλάξω τον τίτλο..

Πιστεύετε πως το δέμα θα'ρθει Σέρρες  :-D  ?

Δημοσ.

Το δέμα θα παραδοθεί κάπου στην Αίγινα.

Ή σου δώσαν λάθος tracking number ή το στείλαν αλλού.Πάρε τηλέφωνο πρώτα στο κατάστημα δευτέρα πουρνό πουρνό.

• Like 1
Δημοσ.

Το δέμα θα παραδοθεί κάπου στην Αίγινα.

Ή σου δώσαν λάθος tracking number ή το στείλαν αλλού.Πάρε τηλέφωνο πρώτα στο κατάστημα δευτέρα πουρνό πουρνό.

Μάλιστα... ας ελπίσουμε πως είναι λάθος το tracking number. Αλλιώς, δικαιούμαι να τους ζητήσω παραλαβή εντός 24 ωρών με τζαμπέ μεταφορικά + αντικαταβολή για την ταλαιπώρια,λεγοντάς τους να την ακυρώσουν αν δεν συμφωνούν; Λέτε να πιάσει; τουλάχιστον να βγω κερδισμένος βρε παιδί μου :P

Δημοσ.

Μάλιστα... ας ελπίσουμε πως είναι λάθος το tracking number. Αλλιώς, δικαιούμαι να τους ζητήσω παραλαβή εντός 24 ωρών με τζαμπέ μεταφορικά + αντικαταβολή για την ταλαιπώρια,λεγοντάς τους να την ακυρώσουν αν δεν συμφωνούν; Λέτε να πιάσει; τουλάχιστον να βγω κερδισμένος βρε παιδί μου :P

Ακόμα κι αν συμφωνήσουν νομίζω πως δεν μπορούν να το στείλουν σε 24 ώρες. Πρέπει να θέλει 2 μέρες να έρθει από Αθήνα Σέρρες

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα κι αν συμφωνήσουν νομίζω πως δεν μπορούν να το στείλουν σε 24 ώρες. Πρέπει να θέλει 2 μέρες να έρθει από Αθήνα Σέρρες

σιγα βρε 2 μερες για 600 χλμ... αν το στείλουν πριν το μεσημερι το επομενο πρωι εκει θα ειναι..!

• Like 2
Δημοσ.

Πολλές λες. Από Κομοτηνή έστειλα δέμα στην Αθήνα και την επόμενη το πρωί το είχε. Γι αυτό και τα κούριερ δέχονται δέματα μέχρι τις 5μμ ώστε την επόμενη μέρα να έχουν είδη φτάσει.

• Like 2
Δημοσ.

σιγα βρε 2 μερες για 600 χλμ... αν το στείλουν πριν το μεσημερι το επομενο πρωι εκει θα ειναι..!

Πολλές λες. Από Κομοτηνή έστειλα δέμα στην Αθήνα και την επόμενη το πρωί το είχε. Γι αυτό και τα κούριερ δέχονται δέματα μέχρι τις 5μμ ώστε την επόμενη μέρα να έχουν είδη φτάσει.

Μάλλον έχετε δίκιο παιδιά, υπάρχουν κάποιοι προορισμοί πάντως που κάνουν 2 μέρες (όχι νησιά).

Ας πούμε, ένα δέμα για να πάει από Θεσσαλονίκη Γιάννενα που είναι 2 ώρες απόσταση με Κούριερ κάνει 2 μέρες να πάει!

Αλλά μάλλον αν στείλεις από ή προς Αθήνα πάει παντού σε μια μέρα

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα με acs απο λαρισα χαλκιδικη, το.εστειλε.το απογευμα 10:00 το πρωι ηταν εδω της αλλης μερας..

Μπορει να παιζει ρολο και τι συμφωνεια εχουν με την εταιρια...

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα.. Υπάρχει πιθανότητα να μου έδωσαν λάθος tracking number απλώς? Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας!

Στο email επιβεβαίωσης γράφει τα στοιχεία κανονικά παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...