Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, εχω την gtx 680 phantom 4gb ram και 2 οθονες μια dell 2713hm και μια dell 2312hm. Το vertical screen το εχω on/ off ή adaptive? Επισης απο το μενου της gpu δειχνει οτι τρεχω τις οθονες στα 60hz ενω στα windows monitor settings δειχνει 59 και οσες φορες και να το αλλαξω παλι μου δειχνει 59. Σημερα παρατηρησα μετα απο φορματ οτι καπως κολλαγαν τα παραθυρα του chrome οταν τα κουνουσα γιαυτο αναρωτιεμαι τι ρυθμισεις ειχα πριν και γενικα τι πρεπει να κανω για το συστημα μου. ευχαριστω
Ailuros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Καλησπερα, εχω την gtx 680 phantom 4gb ram και 2 οθονες μια dell 2713hm και μια dell 2312hm. Το vertical screen το εχω on/ off ή adaptive? Επισης απο το μενου της gpu δειχνει οτι τρεχω τις οθονες στα 60hz ενω στα windows monitor settings δειχνει 59 και οσες φορες και να το αλλαξω παλι μου δειχνει 59. Σημερα παρατηρησα μετα απο φορματ οτι καπως κολλαγαν τα παραθυρα του chrome οταν τα κουνουσα γιαυτο αναρωτιεμαι τι ρυθμισεις ειχα πριν και γενικα τι πρεπει να κανω για το συστημα μου. ευχαριστω Το vsync (vertical synchronisation) εννοείς; Το 59Ηz είναι φυσιολογικό πάντως. Τα παράθυρα του chrome δεν μπορώ να φανταστώ τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν με όλα αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Yup το vsync oχι screen lol. Δεν εχει σχεση οτι τα κανω drag και δε τα νιωθω responsive ειναι σα να κολλανε? Παντως adaptive που το εβαλα κινουνται ολα πολυ πιο smooth, απλα δε ξερω τι ειναι το σωστο. To 59 γιατι δεν αλλαζει ομως ασχετως του αν ειναι φυσιολογικο ή οχι?
Ailuros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Yup το vsync oχι screen lol. Δεν εχει σχεση οτι τα κανω drag και δε τα νιωθω responsive ειναι σα να κολλανε? Παντως adaptive που το εβαλα κινουνται ολα πολυ πιο smooth, απλα δε ξερω τι ειναι το σωστο. To 59 γιατι δεν αλλαζει ομως ασχετως του αν ειναι φυσιολογικο ή οχι? Γιατί εργοστασιακά οι οθόνες δεν ανανεώνουν στα 60 αλλά στα 59 ή σπανιότερα και σε ελάχιστα λιγότερα Hz. Εδώ η στρογγυλοποίηση προς τα πάνω συμφέρει και άρα εφαρμόζεται σε αντίθεση με τις τιμές. Αν ο ρυθμός ανανέωσης ήταν τιμή αγοράς θα ήταν 59.99 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ο Chrome ''κολλάει'' και μένα όταν τον κουνάω, αλλά τα υπόλοιπα παράθυρα είναι μια χαρά, οπότε είναι θέμα του Chrome.Ailuros ωραίο αυτό που μόλις έγραψες γιατί και 'γω έβλεπα στα παιχνίδια πολλές φορές 59hz και κάτι και έλεγα μα γιατί δεν είναι 60 νταν.
Ailuros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ο Chrome ''κολλάει'' και μένα όταν τον κουνάω, αλλά τα υπόλοιπα παράθυρα είναι μια χαρά, οπότε είναι θέμα του Chrome.Ailuros ωραίο αυτό που μόλις έγραψες γιατί και 'γω έβλεπα στα παιχνίδια πολλές φορές 59hz και κάτι και έλεγα μα γιατί δεν είναι 60 νταν. Και εγώ ο βλάκας αναρωτιόμουν γιατί δεν κολλάει εμένα ο Chrome στις μετακινήσεις....μετά θυμήθηκα ότι στο σπίτι είμαι ακόμα σε CRT οθόνη..... 3
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 γιατί δεν αφήνετε τους browsers στην θέση τους;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εδω τελικα τι παιζει? Και 60 να το βαλω στα windows μου το γυριζει αυτοματα σε 59. Στο control panel της nvidia δειχνει 60
Ailuros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 γιατί δεν αφήνετε τους browsers στην θέση τους; To σοφότερο ερώτημα είναι γιατί θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στα windows να εμφανίζεται το περιεχόμενο ενός παραθύρου όταν μετακινείται. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σου συνήθως μετακινούμαι τα παράθυρα όταν έχουμε ανοίξει ένα σκασμό από αυτό και θέλουμε να έχουμε κάμποσα να βλέπουμε ταυτόχρονα. Πάνω αριστερά οι μετοχές μας, πάνω δεξιά οι συνταγές μαγειρικής της γιαγιάς, κάτω αριστερά ποιο πωλόχαρτο να πάρω που να ταιριάζει με τον πώλο μου και κάτω δεξιά κάποιο βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου....κάπως έτσι τέλος πάντων. Εδω τελικα τι παιζει? Και 60 να το βαλω στα windows μου το γυριζει αυτοματα σε 59. Στο control panel της nvidia δειχνει 60 Πέτυχες πάλι την NV να κλέβει ε; ΄Οπως είπα σπίτι έχω τον δεινόσαυρο CRT για οθόνη και ενώ τα windows και το driver control panel μου δίνουν 85Hz η ίδια η οθόνη είναι ειλικρινέστερη και μου δίνει 106.2kHz/84Hz. Certain monitors report a TV-compatibility timing of 59.94Hz. Therefore, Windows 7 exposes two frequencies, 59Hz and 60Hz, for every resolution that is supported at that timing. The 59Hz setting makes sure that a TV-compatible timing is always available for an application such as Windows Media Center. The 60Hz setting maintains compatibility for applications that expect 60Hz. In Windows 7, when a user selects 60Hz, the OS stores a value of 59.94Hz. However, 59Hz is shown in the Screen refresh rate in Control Panel, even though the user selected 60Hz. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις custom refresh rate αφού έχεις GeForce και να το αναγκάσεις να τρέχει πάντα όντως στα 60, αλλά ή που θα μαυρίσει η οθόνη για λίγο και θα σου βγάλει μήνυμα "out of range" ή που θα έχεις πιθανά προβληματάκια συμβατότητας. Για συμβατότητα ΝΤSC θέλεις για την ακρίβεια 59.94i και όχι 60i. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 To σοφότερο ερώτημα είναι γιατί θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στα windows να εμφανίζεται το περιεχόμενο ενός παραθύρου όταν μετακινείται. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σου συνήθως μετακινούμαι τα παράθυρα όταν έχουμε ανοίξει ένα σκασμό από αυτό και θέλουμε να έχουμε κάμποσα να βλέπουμε ταυτόχρονα. Πάνω αριστερά οι μετοχές μας, πάνω δεξιά οι συνταγές μαγειρικής της γιαγιάς, κάτω αριστερά ποιο πωλόχαρτο να πάρω που να ταιριάζει με τον πώλο μου και κάτω δεξιά κάποιο βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου....κάπως έτσι τέλος πάντων. Πέτυχες πάλι την NV να κλέβει ε; ΄Οπως είπα σπίτι έχω τον δεινόσαυρο CRT για οθόνη και ενώ τα windows και το driver control panel μου δίνουν 85Hz η ίδια η οθόνη είναι ειλικρινέστερη και μου δίνει 106.2kHz/84Hz. Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις custom refresh rate αφού έχεις GeForce και να το αναγκάσεις να τρέχει πάντα όντως στα 60, αλλά ή που θα μαυρίσει η οθόνη για λίγο και θα σου βγάλει μήνυμα "out of range" ή που θα έχεις πιθανά προβληματάκια συμβατότητας. Για συμβατότητα ΝΤSC θέλεις για την ακρίβεια 59.94i και όχι 60i. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Mr admin τεινεις να γίνεις απο τους αγαπημένους μου,σλουρπ!Αλλά εντάξει κατάλαβα, νόμιζα ότι κάνατε βόλτες συνέχεια τους browsers και λέω τί γίνεται αλλά εντάξει ήσουν κατατοπιστικος αρκετά
Ntinaras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εδω τελικα τι παιζει? Και 60 να το βαλω στα windows μου το γυριζει αυτοματα σε 59. Στο control panel της nvidia δειχνει 60 πες μου οτι η οθονη ειναι συνδεδεμενη με vga...
efo355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδιά μην τη ψάχνετε με τον chrome έχει καταντήσει τρελή αηδία. Στο pc μου με i5 2500k και τον νιώθω βαρύ και με πρόβλημα στο scrolling. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα pale moon ( βασισμένος σε firefox ) και μέχρι τώρα όλα καλά.
Ailuros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Παιδιά μην τη ψάχνετε με τον chrome έχει καταντήσει τρελή αηδία. Στο pc μου με i5 2500k και τον νιώθω βαρύ και με πρόβλημα στο scrolling. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα pale moon ( βασισμένος σε firefox ) και μέχρι τώρα όλα καλά. Εδώ στη δουλειά στο ένα μηχάνημα παρότι έχει διπύρηνο επεξεργαστή με ενσωματωμένη μονάδα γραφικών και παρ΄ότι συχνά πυκνά ανοίγω καμιά δεκαριά tabs τη φορά δεν βλέπω να έχω τέτοια προβλήματα. Σημειωτέον ότι πάντα σε win7 δεν έχω πρόβλημα γιατί πριν την κυκλοφορία και εξομάλυνση win9 δεν βλέπω να αναβαθμίζω λειτουργικό. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο Chrome φαίνεται να λατρεύει τους SSD/σκληρούς δίσκους περισσότερο από άλλους browsers, ειδικά όταν δουλεύεις με σταθερές διευθύνσεις και δεν χρειάζεται να καθαρίζεις κάθε τρεις και λίγο την cache του browser.
efo355 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Εδώ στη δουλειά στο ένα μηχάνημα παρότι έχει διπύρηνο επεξεργαστή με ενσωματωμένη μονάδα γραφικών και παρ΄ότι συχνά πυκνά ανοίγω καμιά δεκαριά tabs τη φορά δεν βλέπω να έχω τέτοια προβλήματα. Σημειωτέον ότι πάντα σε win7 δεν έχω πρόβλημα γιατί πριν την κυκλοφορία και εξομάλυνση win9 δεν βλέπω να αναβαθμίζω λειτουργικό. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο Chrome φαίνεται να λατρεύει τους SSD/σκληρούς δίσκους περισσότερο από άλλους browsers, ειδικά όταν δουλεύεις με σταθερές διευθύνσεις και δεν χρειάζεται να καθαρίζεις κάθε τρεις και λίγο την cache του browser. Και ssd έχουμε και κυριλέ cpu έχουμε....λες να είναι τα win 8.1 ;
Ailuros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και ssd έχουμε και κυριλέ cpu έχουμε....λες να είναι τα win 8.1 ; Μπορεί δεν βάζω όμως το χέρι μου στη φωτιά γιατί δεν έχει ασχοληθεί διεξοδικά με οτιδήποτε >win7. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα