Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Προχτές πήγα να ανοίξω το pc και αργούσε πολύ να ανοίξει στο σημείο που λέει welcome τα windows,οταν μπήκα στα windows μετά απο ώρα πήγα να δω την κατάσταση του σκληρού,η υγεία είχε πάει 98%,χτες πήγε 100% πάλι και νόμισα ήμουν οκ,αλλα σήμερα πήγε 96 % η υγεία,τη γίνετε;θα τα παίξει; 

Η φωτογραφία απο το hd sentinel

http://prntscr.com/4g9f7a(λεει οτι και εχτές είχε 98 % μάλλον θα ξαναέπεσε χτές απο 100% σε 98%,εγώ οταν το κοίταξα ήταν 100%) 

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Ο δίσκος σε πρώτη φάση δεν εχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη υγεία , θα σου έλεγα να κανεις ενα καθάρισμα για trojans κτλπ με malwarebytes και superantispyware

Δημοσ.

Θα κάνω άλλα προσέχω πάρα πολύ το λειτουργικό μου,δηλαδή δεν έχω ιούς κτλπ (μόνο games απο το steam κατεβάζω,είναι αγωρασμένα δηλαδή)

Τώρα πήγε 98%μετα το τεστ,δεν βρήκε κάτι το τεστ όμως που εκανα με το malwarebytes,τι να πω δεν ξέρω 

Δημοσ.

Δεν έχουν να κάνουν με malware αυτές οι διακυμάνσεις.

Απλά βρήκε κάποιους αδύναμους τομείς οι οποίοι ήταν εντάξει εν τέλει.

Τώρα βρήκε και άλλους.

Ανέβασε εικόνα από το SMART.

Δημοσ.

Ποιος δίσκος είναι και πόσο καιρο τον έχεις;  Και σε μένα από τα 100% πήγα στα 98 και συνέχιζε την κατηφόρα μέχρι που έφτασε κάπου στα 60 αν θυμάμαι καλά και τον έστειλα για RMA. Δοκιμασε να αντιγράψεις μεγαλα αρχεία (10-20GB πχ). Aν σου κολλήσει, λογικά θα έχει πέσει και άλλο η υγεία του.

Δημοσ.

Εγω παντως δισκο που να εχει πεσει και να εχει ξανανεβει μονος του στο 100%, δεν εχει τυχει να δω. Αλλαξε και σατα καλωδιο αν μπορεις και δες μετα.  Εγω προσωπικα θα δοκιμαζα και με αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Φίλε μου σου έχω εξηγήσει στο ποστ 4 γιατί γίνεται.

Από τη στιγμή που δουλεύεις λειτουργικό πάνω είναι λίγο ρίσκο να τρέξεις write tests για να τον στρεσάρεις και να δεις τι πραγματικά παίζει.

Εκείνο το SMART τώρα αν δε θέλεις να μας δείξεις οκ.

Δημοσ.

Οι αδυναμιοι τομεις που αναφερεις στο #4 ειναι η αιτια για τις διακυμανσεις στην υγεια του δισκου.

Εγω ανεφερα οτι μου εχει τυχει.

Αναφερόμουν στον panomelene.

Σε αυτό το πόστ δλδ:

edit : Ξαναπήγε 100%,θα ανεβοκατεβαίνει  συνέχεια ;

Δε θα μπορούσα να εκφέρω άποψη για τον δικό σου δίσκο φίλε μου, δε γνωρίζω κάτι γι'αυτόν αλλά αφού δεν έκανα παράθεση λογικό είναι να σε μπερδέψω - my bad!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Δυσάρεστα νέα :( ο σκληρός είναι 74% τώρα και είχε πέσει και 67,καλώδιο το έβγαλα και το ξαναέβαλα αλλα τίποτα,θα προσπαθήσω να βρω ένα άλλο,άλλα βλέπω και το pc μου να σέρνεται,πχ έχω ενα wi-fi usb και κάνει κανα 10 λεπτο να βρει το ρουτερ (το έχω δοκιμάσει στο λαπτοπ που έχω και είναι οκ το wifi usb!)μετα αργεί να ανοίξει το pc (να κάνει load τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας κλπ κλπ κλπ)

να πω κάτι όμως που δεν ξέρω εάν φταίει,τον σκληρό τον εχω ανάποδα γιατι του είχα βάλει κατι ανεμιστηράκια γιατί ανέβαζε θερμοκρασία και δεν χώραγε κανονικά,λέτε να φταεί αυτό ;

Ευχαριστω!

edit : http://prntscr.com/4lg7i0

Δημοσ.

να πω κάτι όμως που δεν ξέρω εάν φταίει,τον σκληρό τον εχω ανάποδα γιατι του είχα βάλει κατι ανεμιστηράκια γιατί ανέβαζε θερμοκρασία και δεν χώραγε κανονικά,λέτε να φταεί αυτό ;

Ευχαριστω!

Όχι δεν φταίει η τοποθέτηση του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...