Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σωστό είναι 'παρεμπιπτόντως'.

(sry, με γαργαλούσαν τα γραμματικοναζί ένστικτά μου :P )

Αυτό ήθελα να γράψω βασικά, ούτε που το κατάλαβα.

Κι εννοείται δεν με πειράζει, είμαι κι εγώ πολύ ψείρας με αυτά.

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρότεινα αλλαγή του ονόματος του forum σε ithikologia.gr γιατί απο τις αρκετές φορές που έχω διαβάσει συζητήσεις ειδικά τον τελευταίο χρόνο εδώ μέσα έχει κάποιο θέμα έχει γεμίσει από άτομα που είναι πάντα συνεπείς στην ώρα τους , δεν έχουν οδηγήσει ποτέ αφότου έχουν πιει μια μπύρα ,φταίει πάντα κάποιος άλλος που δεν έχουν την δουλειά των ονείρων τους ,φταίει το κεφάλαιο που δεν έχουν ενώ έχουν την απόλυτη επιχειρηματική ιδέα της συνοικιακής καφετέριας η οποία έχει περατζάδα και αν τους πεις οτι δεν είναι investable η ιδέα τους ξυνίζουν

Υ.Γ. Στην πρώτη σειρά στο από δεν έχω βάλει τόνο...προτείνω να με αποκαλέσετε 30χρονο βλάχο όπως έγινε σε παρόμοια ποστ μου και να μαζέψω χιλλιάδες εκατομύρια αναφορές αλλά θα έχω κράξει αυτούς που κράζουν τόσο καιρό και θα είναι ''totally worth it '' .

• Like 2
Δημοσ.

Θα πρότεινα αλλαγή του ονόματος του forum σε ithikologia.gr γιατί απο τις αρκετές φορές που έχω διαβάσει συζητήσεις ειδικά τον τελευταίο χρόνο εδώ μέσα έχει κάποιο θέμα έχει γεμίσει από άτομα που είναι πάντα συνεπείς στην ώρα τους , δεν έχουν οδηγήσει ποτέ αφότου έχουν πιει μια μπύρα ,φταίει πάντα κάποιος άλλος που δεν έχουν την δουλειά των ονείρων τους ,φταίει το κεφάλαιο που δεν έχουν ενώ έχουν την απόλυτη επιχειρηματική ιδέα της συνοικιακής καφετέριας η οποία έχει περατζάδα και αν τους πεις οτι δεν είναι investable η ιδέα τους ξυνίζουν

Υ.Γ. Στην πρώτη σειρά στο από δεν έχω βάλει τόνο...προτείνω να με αποκαλέσετε 30χρονο βλάχο όπως έγινε σε παρόμοια ποστ μου και να μαζέψω χιλλιάδες εκατομύρια αναφορές αλλά θα έχω κράξει αυτούς που κράζουν τόσο καιρό και θα είναι ''totally worth it '' .

Συμφωνώ. Προσωπικά τυχαίνει μόνο να είμαι συνεπής, τίποτα από όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. :-)

Δημοσ.

Ναι, σε κάποια άλλα θέματα στο forum η ηθικολογία πάει σύννεφο, αλλά ας μείνουμε στο θέμα αυτού του thread, όπου όσοι λένε ότι είναι συνεπείς, τους πιστεύω, γιατί δεν έχουν λόγο να πουν ψέμματα. Όπως δεν έχουν λόγο να ανέχονται τους ασυνεπείς.

Btw το Υ.Γ. μπαίνει μόνο σε χειρόγραφα κείμενα, όταν θες να προσθέσεις κάτι που ξέχασες, ενώ στα ηλεκτρονικά κάνεις απλά ένα edit. Αυτό επειδή βλέπω σου αρέσει να σε διορθώνουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...