Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν θες να συναντηθείς κάπου και θα χρησιμοποιήσεις ΜΜΜ καλό είναι να κανονίζεις να πας ποιο πριν γιατί δεν ξέρεις πόσο θα κάνεις κάθε φορά με την κίνηση και διάφορους άλλους παράγοντες. Όταν είναι να πας με τα πόδια εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το θέμα της ώρας ευκολότερα.

• Like 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν αντεχω να με στηνουν. Και το κανουν συνεχεια οι περισσοτεροι. Ειλικρινα δεν παλευεται η φαση. Ειδικα οταν σου λενε "ειμαι στο δρομο ερχομαι" και συνειδητοποιεις (εκ του αποτελεσματος) πως στατιστικα οταν ειπαν πως ηταν στο δρομο ήταν μάλλον σπίτι τους. Πες ρε μλκ θα αργησω 10/20/30 λεπτα να υπολογισω κι εγω αν αξιζει να περιμενω ορθιος ή να πα να κατσω σε ενα καφε.

Προσωπικα δεν αργω σχεδον ποτε και οταν το κανω (ελαχιστες φορες) ειναι επειδη εχω δωσει ραντεβου καπακι μετα τη δουλεια και μπαινει πελατης στο κλεισιμο ξερωγω. Που και παλι στη ζουλα συνηθως θα βρω την ακρη να στειλω ενα μηνυμα τυπου "αργησω 10". Αλλα να εισαι σπιτι σου, να μην εχεις απροβλεπτους παραγοντες και να αργεις με ξεπερνα. Δηλαδη τι, δεν υπολογισες ποσο χρονο σου παιρνει να κανεις ενα ντουζ Μαρκησια?

Ξεθυμανα γιατι παλι σημερα με εστησαν 20λεπτο μετα απο τη δουλεια.

• Like 5
Δημοσ.

Eγώ συνήθως έστηνα φίλη. Βέβαια τα θελε κι αυτή μιας και πήγαινε 10 λεπτά νωρίτερα και γω 10 λεπτά πιο μετά οπότε περίμενε ένα 20λεπτο και τα άκουγα. Η καθυστέρηση οφειλόταν στο αστικό και την κίνηση βέβαια. Όταν βρισκόμασταν σε μέρη όπου πήγαινα με τα πόδια ήμουν συνεπής.

Φίλε μου, τότε δικαιολογείται κάπως. Όταν, όμως, ζεις σε τέρμα επαρχιακή περιοχή που περνάει αυτοκίνητο μία φορά ανά μισάωρο και το μπαρ βρίσκεται στα 2 λεπτά από το σπίτι σου, το να αργήσεις 40 λεπτά είναι γαϊδουριά.

• Like 1
Δημοσ.

Eγώ συνήθως έστηνα φίλη. Βέβαια τα θελε κι αυτή μιας και πήγαινε 10 λεπτά νωρίτερα και γω 10 λεπτά πιο μετά οπότε περίμενε ένα 20λεπτο και τα άκουγα. Η καθυστέρηση οφειλόταν στο αστικό και την κίνηση βέβαια. Όταν βρισκόμασταν σε μέρη όπου πήγαινα με τα πόδια ήμουν συνεπής.

Χμμμ, εγώ αν είχα τέτοια φίλη να έρχεται νωρίτερα και μετά να γκρινιάζει παίζει και να σταματούσα να της μιλάω μετά. Ναι καλό είναι να έρχεσαι νωρίτερα γιατί ως γνωστόν "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", αλλά μην γκρινιάζεις και στον άλλον μετά αν έρχεται στην ώρα που κανονίσατε.

Δημοσ.

Σαν κάποιος από την άλλη πλευρά να πω ότι όλα αυτά που λέτε για να μας διορθώσετε δεν πιάνουν.  :P Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσω γιατί συμβαίνει, αλλά εγώ προσωπικά έχω προσπαθήσει να το φτιάξω χωρίς αποτέλεσμα.

Μην νομίζετε πάντως ότι κι εγώ το απολαμβάνω, καταλαβαίνω πολλές φορές ότι έκανα μαλακία αλλά...

Οι φίλοι μου μου λένε πάντα λάθος ώρα όταν είναι να συναντηθούμε για να είμαι στην ώρα μου, από την άλλη έχω και αρκετούς φίλους που είναι χειρότεροι από μένα.

Δημοσ.

Οι φίλοι μου μου λένε πάντα λάθος ώρα όταν είναι να συναντηθούμε για να είμαι στην ώρα μου,

Εάν μόνο έτσι μπορεί κάποιος να είναι στην ώρα του, καλά κάνουν.

από την άλλη έχω και αρκετούς φίλους που είναι χειρότεροι από μένα.

Αυτό δεν είναι επιχείρημα. Μου θυμίζεις έναν φίλο μου που έλεγε "Τι είμαι ρε; Η γκόμενά σου για να είμαι πάντα στην ώρα μου;".......

Δημοσ.

Απο τα χειροτερα μου.μιλαμε με κανει εξω φρενων το θεμα συτο.εγω σαν μ@λ@κ@ς ξεκιναω νωριτερα και φτανω 10 λεπτα νωριτερα και καταληγουν οχι να μην ερχονται στην ωρα τους και να αργουν 10-20 λεπτα.και το κλασικο αν παρεις τηλ ερχομαι...τι να πεις..και οι δικαιολογιες στο στομα.το μετρο φταιει.οι ταξιτζιδες.πηχτρα το κεντρο κτλπ..δεν μπορω να καταλαβω ρολοι δεν εχουν;;απωλεια χρονου και επαφη με το περιβαλλον;;μεχρι που τους στηνεις εσυ μια φορα επιτηδες να δουν πως ειναι μπας και βαλουν μυαλο.ευτυχως ολες οι σχεσεις μου στην ωρα τους στα ραντεβου...5 λεπτακια ακομα...το τελευταιο μισαωρο το ιδιο μου λες....:P

• Like 1
Δημοσ.

Μην νομίζετε πάντως ότι κι εγώ το απολαμβάνω, καταλαβαίνω πολλές φορές ότι έκανα μαλακία αλλά...

Το θέμα είναι εξ' αρχής γιατί την έκανες την μαλακία.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει με φίλη και με το που ήρθε έφυγα. Είχε πλάκα το ύφος της, τέρμα σοκαρισμενο.

Με είχε στήσει μισή ώρα γιατί μαλωνε με τον γκομενο τηλεφωνικά

• Like 2
Δημοσ.

Σαν κάποιος από την άλλη πλευρά να πω ότι όλα αυτά που λέτε για να μας διορθώσετε δεν πιάνουν.  :P Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσω γιατί συμβαίνει, αλλά εγώ προσωπικά έχω προσπαθήσει να το φτιάξω χωρίς αποτέλεσμα.

Οι φίλοι μου μου λένε πάντα λάθος ώρα όταν είναι να συναντηθούμε για να είμαι στην ώρα μου, από την άλλη έχω και αρκετούς φίλους που είναι χειρότεροι από μένα.

Δηλαδη αν ξεκινησεις λιγο πιο νωρις, θα παθεις τιποτα?

Προσπαθησες να ξεκινησεις πιο νωρις και σε σταματησε καποια αορατη δυναμη?

• Like 1
Δημοσ.

Εμεις ειμαστε 4 κολλητοι...

Καλα ο ενας ξεπερναει καθε οριο καθυστερησης. Το 9.30 μπορει να το κανει ανετα 11 σε καποιες περιπτωσεις. Αλλα εχουμε προσαρμοστει δεν ''βασιζομαστε'' πανω του στα ραντεβου.

Οι αλλοι δυο (μεσα σε αυτους και εγω) καθυστερουμε σε μικρα χρ. πλαισια. Το 10λεπτο το ψιλοεχουμε στο νερο...  Μεταξυ μας παντως τα βρισκουμε. Δινουμε ραντεβου π.χ. 7, σκαει ο ενας μυτη 7.20 και ο αλλος π.χ. 7,25. Μια χαρα... :-D

Ο 4ος ειναι συνεπης στο φουλ. Αλλα επειδη οπως ειπα ειμαστε κολλητοι οταν μας βριζει καμια φορα που αργησαμε πολυ, βγαινουμε και απο πανω και τον βριζουμε και εμεις που ειναι τοσο συνεπης... Χαχαχα

Δημοσ.

Εγώ νομίζω οτι μια χαρά μπορείς να το φτιάξεις. Είναι θέμα κακού προγραμματισμού και χαλαρότητας. Αν θες να πας στην δουλειά σου το πρωϊ θα αργήσεις; Με τον φίλο γιατί αργείς; Γιατί στην δουλειά θα πέσει απόλυση ενώ στον φίλο δεν θα γίνει τίποτα, το πολύ πολύ θα γκρινιάξει ο άλλος ή στην χειρότερη θα διακοπεί η επικοινωνία/σχέση/φιλία σας. Αν δεν μπορείς να προγραμματίσεις ακριβώς σε πόσο χρόνο θα πας κάπου λόγω μέσου μεταφοράς κίνησης κτλ, απλά κανονίζεις να πας ποιο πρίν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...