Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μεχρι που τους στηνεις εσυ μια φορα επιτηδες να δουν πως ειναι μπας και βαλουν μυαλο.ευτυχως ολες οι σχεσεις μου στην ωρα τους στα ραντεβου...5 λεπτακια ακομα...το τελευταιο μισαωρο το ιδιο μου λες.... :P

γατάκι, αν τους στήσεις φτάνεις την ίδια ώρα με εκείνους οπότε και πάλι δεν περιμένουν :P

Και γιατί δεν κανονίζετε εξ' αρχής 10 λεπτά πιο μετά;

γιατί δεν κανονίζουν 30 λεπτά πιο πριν θες να πεις...

με λιγα λογια οι ινσόμνιακς δεν αργουν ποτε!

• Like 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, γι' αυτό συνεχίζεις να το κάνεις. Για να σου τύχει, και τα ξαναλέμε μετά.

Με έχει στήσει κολλητός μιάμιση ώρα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Όχι γιατί είχε δουλειά αλλά γιατί δε μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι. Ξύπνιος, αλλά δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Του έριξα δυο παναγίες όταν έφτασε και έληξε εκεί το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Με έχει στήσει κολλητός μιάμιση ώρα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Όχι γιατί είχε δουλειά αλλά γιατί δε μπορούσε να σηκωθεί απ'το κρεβάτι. Ξύπνιος, αλλά δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Του έριξα δυο παναγίες όταν έφτασε και έληξε εκεί το θέμα.

Οκ, σκέψου αυτό να στο κάνει κάθε φορά που είναι να βγείτε.

Δημοσ.

Ωχ, άρα υπάρχει κι' άλλος που είχε περάσει παρόμοιο μαρτύριο με το δικό μου πέρσι.

Ώρα για διάλλειμα.

Δημοσ.

Οκ, σκέψου αυτό να στο κάνει κάθε φορά που είναι να βγείτε.

Δεν πιστευω να το κανουν επιτηδες παντως οσοι αργουν. Ισως πιστευουν οτι για να πανε πχ απο το Συνταγμα ως το Μοναστηρακι οτι θα τους παρει σιγουρα 10 λεπτα, ενω στην πραγματικοτητα τους παιρνει 20.  Και για αυτο καθυστερουν καθως πιστευουν θα φτασουν στο ραντεβου πιο γρηγορα. Αν ο προορισμος συνεχως αλλαζει, τοτε αλλαζει και ο χρονος. Αν οχι ομως, και ενω ξερουν απο πριν τον χρονο που θα διανυσουν, τοτε ναι μεν κανουν μαλ@κιες, αλλα και παλι δεν νομιζω να το κανουν επιτηδες. Μαλλον ειναι χρονο-καθυστεριμενοι. Τετοιους χρονοκαθυστεριμενους συναντας παντου, ειναι καλα παιδια, αλλα εχουν την ταση να αργουν σε πολλες υποχρεωσεις στην ζωη τους γενικοτερα, στο σχολειο(απουσιες την πρωτη ωρα), στο πανεπιστημιο(βαριουνται να διαβασουν και αιωνιοι φοιτητες φαση), στη δουλεια επισης(σερνονται).

Οταν εισαι με τα ποδια δεν υπαρχει δικαιολογια αν αργησεις για καπου και εχετε κανονισει την ωρα. Ακομα και το google maps ξερει το χρονο που θα κανεις ανα χιλιομετρο πχ. Αν εισαι με αστικο λεωφορειο δεν μπορεις να υπολογισεις κινηση και ουτε το ωραριο στο ποτε θα ξεκινησει το λεωφορειο καθως σημερα τα εχουν κανει μπαχαλο στις συγκοινωνιες τα ωραρια και αυτα στις αφετηριες ειναι εικονικα/πλασματικα. Με το μετρο παλι εχεις μια αποκλιση +/- 15 λεπτα. Με το αυτοκινητο παλι ουτε εκει μπορεις να εισαι σιγουρος και εχει να κανει με την περιοχη και μονο.

Εχω αργησει και εγω σε συναντηση, αλλα ειχα την δικαιολογια στο οτι αργησε το λεωφορειο, και οντως ειχε αργησει. Αλλα εχω κανει και το αλλο σε στησιμο σαραντα λεπτων, να ερθει, να τον σκυλοβρισω και να φυγω κατευθειαν, καθως τον περιμενα 4 τετραγωνα απο το σπιτι του, ενω εγω ειχα ερθει απο αλλον δημο με δυο λεωφορεια για να τον δω. Δεν εφταιγε, αλλα ουτε ειχε να κανει κατι σηματικο εκεινα τα σαραντα λεπτα. Αλλα το ξεσπασμα ηταν της στιγμης. Απλως ειχα συνειδητοποιησει οτι εχω να κανω με βλακα, οποτε ειπα αλλη φορα, να μην περιμενω πολλα πολλα απο αυτον. Βλακας, επειδη οπως ειπα πιο πανω, αργει σε πολλες πτυχες της ζωης του. Δεν αξιζει να χαλαμε τη ζαχαρενια μας για τετοια ατομα. Εκτοτε οποτε κανονιζω συναντηση με αυτο το ατομο, ξερω ποτε θα ερθει, οποτε.. αργουμε και οι δυο.  :)

Δημοσ.

Προσωπικά την βρήκα την λύση. Πλέον δεν κανονίζω ραντεβού με κανέναν (από τα άτομα που αργούν), τους λέω "πηγαίνετε να καθίσετε και θα έρθω να σας βρω" ή "μόλις ξεκινήσεις στείλε μήνυμα/πάρε τηλέφωνο".

Αυτό. Οποιος μένει πιο μακριά, κάνει αναπάντητη μόλις ξεκινήσει. Σε έξοδο με πάνω από 2 άτομα, διαλέγουν οι πρώτοι 2 να κάτσουν κάπου και δε χρειάζεται ποτέ να περιμένει κανείς κανέναν.

Δημοσ.

Έχω αργήσει επίτηδες 25 λεπτά σε ομαδικό ραντεβού επειδή ήξερα ότι στάνταρ θα περιμένω.

Ήμουν ο πρώτος που έφτασε.

• Like 3
Δημοσ.

εκοψα την καλημερα σε πολυ καλο φίλο γνωστό απο μικρο παιδι επειδη με έστηνε 10-15 λεπτά επί 2 χρόνια. και δε λεω ετσι 2 χρονια, καθε φορα και τεταρτο.το τι δικαιολογια άκουγα καθε φορα δε λεγεται. φροντίζω να ειμαι στην ωρα μου και αν δεν ειμαι φροντίζω να ειδοποιήσω. καλα το άλλο στο δρόμο ειμαι (μηχανακι) και μεσα να ακουγεται προφανως οτι ειναι σπιτι του δε λεγεται...τραγικα πραματα. οταν εισαι σωστος περιμένεις ναναι και οι αλλοι εντάξει μαζί σου. 

• Like 1
Δημοσ.

9gag

insomnia

facebook

κτλ :P

Για το insomnia υπάρχει λύση, να τοποθετηθούν banners που να λένε "έχεις ραντεβού με φίλο σε λίγο?, κλείσε τον browser τώρα!"

(χιουμοράκι).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...