overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Στο μηχανογραφικο μου εχω δηλωσει και τις 2 σχολες Τ.Ε., απλα πιο πριν εχω δηλωσει σχολες πληροφορικης στις οποιες εχω πιθανοτητες να περασω. Γινεται να μπω σε μια απο τις 2 σχολες Τ.Ε. αν περασω σε μια σχολη πληροφορικης. Δηλαδη ρωταω αν εχω την δυδανοτητα να απορριψω μια σχολη, και να παω σε καποια αλλη που βρισκετε σε πιο χαμηλη θεση στο μηχανογραφικο.
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Όχι.. Για αυτο και τις βαζεις με μια σειρά στο μηχανογραφικο 3
panos2171 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Όχι. Μόνο αν σε κόψουν σε στρατιωτικές σχολές πηγαίνεις στην αμέσως επόμενη που δήλωσες. 1
Backpacker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Εννοείτε πως όχι...για αυτό λέγεται σειρά προτεραιότητας...αλλιώς θα λεγόταν "Βάλτε ότι θέλετε και τα ξαναλέμε τον Σεπτέμβρη" 4
mathsrule Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Ερώτηση: Αφού αυτές ήθελες γιατί δεν τις έβαλες πιο πάνω; 1
overpower Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δεν τις ηθελα αρχικα, αυτο ειναι το θεμα. Θα δουμε την Πεμπτη, ισως και τελικα περασω αν ανεβουν αρκετα οι βασεις, μιας και που πιστευω οτι οι σχολες της πληροφορικης θα εχουν μεγαλη ζητηση, αρα και ανεβασμενες βασεις.
bilakos10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Έτσι ρε, 2+ χιλιάδες posts σε τεχνολογικό φόρουμ αλλά το Google δεν μας κόβει να το χρησιμοποιήσουμε πριν κάνουμε την εξυπνάδα... Πόσα μόρια έβγαλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα