Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τον πρώτο μου SSD (Samsung EVO) και θα περάσω σε αυτόν όλα τα προγράμματα και το λειτουργικό (Win7 64bit) από την αρχή. Στο τέλος σκέφτομαι να κάνω ότι έκανα και στους μηχανικούς μου δίσκους : Ένα Norton Ghost image, ώστε ανα πάσα στιγμή να επαναφέρω μία "φρέσκια" εγκατάσταση λειτουργικού. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Κινδυνεύει ο δίσκος μου από το Νorton Ghost? Ποια έκδοση του υποστηρίζει SSD?

Δημοσ.

Όχι δεν κινδυνεύει ο δίσκος σου ουτε θα σου δημιουργήσει καποιο πρόβλημα οσο για τον ssd υποστηρίζεται κανονικά , προτίμησε την τελευταία έκδοση το Norton Ghost 15.0

Δημοσ.

Το ghost boot cd ειναι το καλυτερο αλλα που το βρισκεις στην τελευταια εκδοση. Εγω χρησιμοποιω το 11.5 βοοτ και κανει και για 7.

Δημοσ.

Αν γινεται ενα πμ και σε μενα παρακαλω. Εχω μεχρι τωρα χρησιμοποιω το boot cd του Ghost 2003 αλλα δεν ξερω αν κανει και για SSD.

Δημοσ.

Δεν θα σε βοηθησει το pm αυτο φιλε..... ψαξε για το 11,5 και θα την κανεις τη δουλεια σου. Αλλιως μονο μεσα απο τα windows που υπαρχουν αρκετα softs.

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω κατι επ'ευκαιριας αν και λιγο οφτοπικ.Ειχα κανει γκοστ το παρτιτιον με το λειτουργικο μεσω νορτον γκοστ 15.Μετα απο καιρο εκανα resize στο παρτιτιον του λειτουργικου μου γιατι ηθελα πιο πολυ χωρο.Μετα απο καποιες μερες επιχειρησα να επαναφερω το ιματζ παρτισιον που ειχα αποθηκευσει πριν το resize και οταν τελειωσε η επαναφορα(και του μικρου παρτιτιον 100ΜΒ) δεν δουλευαν τα win7...εκανα κατι λαθος?.... μηπως το resize δημιουργησε αυτο το προβλημα..χρησιμοποιουσα το γκοστ15 τρια χρονια χωρις προβλημα σε ιδιου μεγεθους παρτιτιονς.Αναγκαστικα κατεφυγα μετα απο αυτο στο AOMEI Backuper free που δεν εχει προβληματα τετοιου ειδους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...