toykaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Καλησπερα.ενδιαφερομαι για ενα κινητο απο 250-300 ε. Ποιο θα μου προτεινατε; Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι gps, καλη καμερα, καλο επεξεργαστη, καλη αναλυση οθονης οχι windows,. Αυτο που εχω δει ειναι το galaxy s3. Ευχ<ριστω εκ των προταιρων.
triastros Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Σίγουρα το s3 είναι από τις ασφαλέστερες επιλογές.Αν ήμουν στην θέση σου, θα τσέκαρα και το xperia t2 ,λίγο παραπάνω βέβαια στην τιμή,αλλά νομίζω τα αξίζει. Αν θέλεις αυστηρά μέχρι 300,τότε το s3 είναι αστέρι.Και με μια ωραία θήκη κιόλας!
doctorkostis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ποιο S3? Το S3 παρουσιαστηκε 2.5 χρονια πριν σχεδον. Προσφατα κοστιζε περιπου στα 200€ και εκει ηταν value for money. Απο τα 250 ως τα 300 το διλημμα ειναι LG G2 vs Nexus 5. 2
toykaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ειμαι αναμεσα σε 3 στο s3 το nexus 5 και το lg g2...Για πειτε μου?και για πιο λογο?
DjBl3nd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 lg g2 σε προτεινω ακομα και περναει και χαλαρα το s4
nomikab Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Πιο ελκυστικό είναι το G2, αλλά εγώ θα έπαιρνα nexus 5
toykaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) εχει υπερ σε ολα καποιο απο αυτα τα 3?δηλαδη καποιο ειναι καλυτερο απο ολα ή καποιο υστερη απο τα αλλα?παντα σε σχεση με αυτα τα 3..επισης παραπανω που αναφερθηκε το note3 να φανταστω εννοεις το samsung galaxy note 3 NEO LTE?Επισης αναμεσα στο νοτε3 και το nexus 5 και lg g2 πιο ειναι πιο γρηγορο?(δηλαδη πιο γρηγορο επεξεργαστη απο τα λιγα που γνωριζω)..? Eιμαι πλεον αναμεσα σε lg g2 se nexus 5 και note 3 ... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από toykaki
Rib21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 <p>εχει υπερ σε ολα καποιο απο αυτα τα 3?δηλαδη καποιο ειναι καλυτερο απο ολα ή καποιο υστερη απο τα αλλα?παντα σε σχεση με αυτα τα 3..επισης παραπανω που αναφερθηκε το note3 να φανταστω εννοεις το samsung galaxy note 3 <strong>NEO LTE?</strong>Επισης αναμεσα στο νοτε3 και το nexus 5 και lg g2 πιο ειναι πιο γρηγορο?(δηλαδη πιο γρηγορο επεξεργαστη απο τα λιγα που γνωριζω)..?</p> <p> </p> <p>Eιμαι πλεον αναμεσα σε lg g2 se nexus 5 και note 3 ...</p> Ρε φίλε το note 3 κάνει 400 και το neo δεν αξίζει για εμένα τουλάχιστον!!!από τα άλλα 2 τώρα το LG g2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα ενώ και τα 2 δεν παίρνουν micro sd οπότε εχετο υπόψιν σου!!!εγώ θα έπαιρνα nexus 5 που έχει Android χωρίς να είναι πειραγμενο από κάθε εταιρία και γεμάτο bloatware!!!βέβαια άμα θες καλή κάμερα το LG g2 είναι μονόδρομος!!!πάντως στην θέση σου θα κοίταξα κινητά όπως Xperia z1 ή galaxy s4 με λίγα παραπάνω λεφτά άμα σου αρέσουν δλδ!!!πάντως για note 3 που είπες άμα μπορείς να κάνεις την υπέρβαση στα 400 ευρώ αξίζει άλλα αφού δεν είναι στο όριο της τιμής δεν αναφέρω περεταίρω!!!πάντως το note 3 neon δεν αξίζει στην τιμή π είναι τώρα!!!
Rib21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 <p>εχει υπερ σε ολα καποιο απο αυτα τα 3?δηλαδη καποιο ειναι καλυτερο απο ολα ή καποιο υστερη απο τα αλλα?παντα σε σχεση με αυτα τα 3..επισης παραπανω που αναφερθηκε το note3 να φανταστω εννοεις το samsung galaxy note 3 <strong>NEO LTE?</strong>Επισης αναμεσα στο νοτε3 και το nexus 5 και lg g2 πιο ειναι πιο γρηγορο?(δηλαδη πιο γρηγορο επεξεργαστη απο τα λιγα που γνωριζω)..?</p> <p> </p> <p>Eιμαι πλεον αναμεσα σε lg g2 se nexus 5 και note 3 ...</p> Ρε φίλε το note 3 κάνει 400 και το neo δεν αξίζει για εμένα τουλάχιστον!!!από τα άλλα 2 τώρα το LG g2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα ενώ και τα 2 δεν παίρνουν micro sd οπότε εχετο υπόψιν σου!!!εγώ θα έπαιρνα nexus 5 που έχει Android χωρίς να είναι πειραγμενο από κάθε εταιρία και γεμάτο bloatware!!!βέβαια άμα θες καλή κάμερα το LG g2 είναι μονόδρομος!!!πάντως στην θέση σου θα κοίταξα κινητά όπως Xperia z1 ή galaxy s4 με λίγα παραπάνω λεφτά άμα σου αρέσουν δλδ!!!πάντως για note 3 που είπες άμα μπορείς να κάνεις την υπέρβαση στα 400 ευρώ αξίζει άλλα αφού δεν είναι στο όριο της τιμής δεν αναφέρω περεταίρω!!!πάντως το note 3 neon δεν αξίζει στην τιμή π είναι τώρα!!!
toykaki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) μαλιστα κοιτντας συγκριτικα το g2 με το nexus 5 ειδα οτι εχουν ιδιο λειτουργικο συστημα ANDROID V4.4 KITKAT και επεξεργαστη λιγο πιο γρηγορο το nexus.. Ακομα βρηκα και το sony xperia z ultra c6833...H ουτε καν διπλα στα παραπανω? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2014 από toykaki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα