Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να εχει καλα fps αλλα εχω ακουσει reviewer που σχολιαζε οτι η εμπειρια στο bf4 δεν ηταν τοσο ευχαριστη λογο του stuttering που αντιμετώπιζε..  BF4 multi+2πυρινος κατω του 100€=no go, αποψη μου συμφωνα με πολλα reviews που εχω κοιταξει.. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-mantle-vs-directx-benchmark-performance-comparison/8/

Reviews έχει όλων των ειδών,και στο google να ψάξεις θα βρεις πολλούς να παραπονιούνται για frame drops(όπως και για το mantle) ή intel έχουν ή amd.

Στο λινκ φαίνεται ρε παιδί μου πως πάει και δεν πάει καθόλου άσχημα.

Δημοσ.

Well στο link σου παρατηρω οτι δεν εχει τους I3 που μιλαγαμε πριν,του κατω των 100Ε οπως διευκρίνισα,αλλα των 135Ε τον 4340.Και δευτερον εχω βαλει την 290 μου σε 8320 φιλου που παιζει μονο bf4 και στο dx (mantle δεν ειχαμε δοκιμασει) του ετρεχε 60-70fps και κατω απο 50 βουτια δεν ειδαμε..οποτε δεν θα ελεγα οτι ειναι το valid το link που παρεθεσες..Μα συγνώμη ειναι δυνατον ο 8350 να βγαζει λιγοτερα fps απο τον 6300...!!??

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ δεν έχεις ταχύτητα,τότε ναι θέλει πυρήνες για να αντισταθμίσει την έλλειψη ταχύτητας. (ΑΝ σου κάνει την χάρη το όποιο παιχνίδια να έχει αρκετά νήματα.

Αν έχεις ταχύτητα μια χαρά παίζει και με δυο σκέτους πυρήνες.ετσι 

ετσι  λεει αυτοσ.. ειναι ομωσ ετσι??? με πια καρτα γραφικων??? ειναι στα ουλτρα???  

τα setting den ta exoyme.. επειδη  ακρη δεν θα βρεθει.. το μονο σιγουρο!  οπιοσ φιλοσ  εχει  τον συγγεκριμενο επεξεργαστη.. και το παιχνιδι ασ ανεβασει καμια  φωτο με στοιχεια να δουμε.. πληροφoριακα τα setting μου ειναι στο high σε πιστα με 64 παιχτεσ.. σε αλλη  πιστα  ειχα και χαμηλοτερα  frame, η καρτα παντα καρφωμενη στο gpu used 99%

Δημοσ.

Το φορουμ του battlefield ειναι γεματο με αυτα τα θεματα.Παραπονιουνται για το ποσο κακογραμμενο ειναι το game και βλεπεις τα specs τους και χαζεβεις.Εχουν βαλει πολλα στοιχεια καλος η κακος στο παιχνιδι,απο καιρικα φαινομενα,μεγαλες ανατιναξεις,λεπτομερειες στα γραφικα και ολα αυτα με 64 παιχτες και μεγαλες πιστες δυσκολα να αποδοσουν καποιοι επεξεργαστες.Οσα γραφηματα και να δειτε αν δεν παιξετε δεν θα καταλαβετε.

Δημοσ.

Well στο link σου παρατηρω οτι δεν εχει τους I3 που μιλαγαμε πριν,του κατω των 100Ε οπως διευκρίνισα,αλλα των 135Ε τον 4340.

Αν νομίζεις ότι τα 200mhz θα κάνουν την τρελή διαφορά τι να πω,κατά τα άλλα μόνο για την igpu είναι ποιο ακριβός.

Ο λόγος του λίνκ είναι τα πολύ χαμηλά min fps που βγάζουν οι amd σε αντίθεση με τους Intel και ο χαμός που δημιουργεί το mantle,δεν λέω μπορεί να είναι λόγου έκδοσης του παιχνιδιού λόγου driver λόγου και εγώ δεν ξέρω τι, αλλά το θέμα είναι ότι frame drops ή και stutter μπορεί να σου βγάλει σε όποιον επεξεργαστή και να έχεις,γκαντέμης να'σε και όλα γίνονται. 

ετσι  λεει αυτοσ.. ειναι ομωσ ετσι??? με πια καρτα γραφικων??? ειναι στα ουλτρα???  

τα setting den ta exoyme..

Μα αυτό είναι και το ζήτημα,αν με την vga που έχει ο κάθε ένας δεν βγάζει ultra σταθερά θα πάει σε high και λίγο θα τον νοιάζει,αυτούς που τους νοιάζει κάτι τέτοιο δίνουν χιλιάρικα και βάλε για Η/Υ.

Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τα γραφικά σαν παιχνίδι δεν είναι και τόσο τρελά βαρύ όπως νομίζεται.

Δημοσ.

το παιχνιδι οντοσ ειναι βαρυ .. εαν εσυ πιστευεισ οτι  καπιοσ με  πεντιουμ υπερχρονισμενο στα ουλτρα, φουλ δηλαδη, σε 1920χ1080 να το παιζει online και να περνει πανω απο 60 καρε ενωΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καταγραφει ΚΑΙ το παιχνιδι που παιζει!!!!!

τοτε δεν υπαρχει νοημα  να υπαρχουν τετραπυρινοι η επεξεργαστεσ με περισσοτερουσ πυρηνεσ., διοτι ο πεντιουμ παει σφαιρα... 

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με τους τους συμφορουμπιτες για το multi του bf είτε 3 είτε 4 με dual core δεν πας πουθενά! ανεξαρτητος ανάλυσης , εκτός και αν παίζεις μονος σε άδειους servers :-P

τώρα η κάρτα του φίλου είναι αρκετά δυνατή και για την εποχή της ήταν θηρίο!

τώρα αν θα εχεις πρόβλημα στην απόδοση εξαρτάται από τα παιχνίδι και μόνο , δηλ μην περιμένεις και πολλά σε bf / crysis...

γνώμη μου, πάρε τη κάρτα, 150 είναι καλή τιμή , 250 βρίσκει τώρα την 280χ που είναι το ένα και το αυτό!

και σιγά σιγά μαζεύεις λεφτά και πέρνεις έναν i5 και είσαι κομπλέ!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

στα ουλτρα, φουλ δηλαδη, σε 1920χ1080 να το παιζει online και να περνει πανω απο 60 καρε ενωΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ καταγραφει ΚΑΙ το παιχνιδι που παιζει!!!!!

Αυτό εσύ το είπες τώρα,δεν το είπα εγώ,εγώ απλά λέω ότι μπορείς να το παίξει άνετα,μια ματιά στο youtube και έχεις πλημμυρίσεις με βίντεο που δείχνουν multiplayer με διπύρηνους και να πηγαίνει μια χαρά,δεν λέω καλύτερα ή όχι,λέω ότι παίζει ομαλά με ικανοποιητικά fps. 

Εξάλλου και μια στατική εικόνα όπου κοιτάς έναν τοίχο και αυτή δεν λέει και πολλά.

Δημοσ.

Αυτό εσύ το είπες τώρα,δεν το είπα εγώ,εγώ απλά λέω ότι μπορείς να το παίξει άνετα,μια ματιά στο youtube και έχεις πλημμυρίσεις με βίντεο που δείχνουν multiplayer με διπύρηνους και να πηγαίνει μια χαρά,δεν λέω καλύτερα ή όχι,λέω ότι παίζει ομαλά με ικανοποιητικά fps. 

Εξάλλου και μια στατική εικόνα όπου κοιτάς έναν τοίχο και αυτή δεν λέει και πολλά.

το βιντεακι που μασ εδειξεσ μασ δειχνει ολλα ουλτρα σε 1080p πανω απο 60 φραμε... αυτο αμφισβητω... οχι οτι δεν θα το τρεξει το παιχνιδι.. αυτοσ που το ανεβασε θα επρεπε για να γινει πιστευτοσ..να μασ εδειχνε τα oultra setting του παιχνιδιου αναλυση οθονησ,το συσκεκριμενο επεξεργαστη, πια καρτα εχει που την τρεχει , σε τι χρονισμουσ....  ετσι φιλε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ηταν πιστευτοσ!  τουλαχιστον με την εικονα  ειμαι ηλικρινησ ! δεν σου ειπα οτι τα παιζω στα ουλτρα,  σου λεω τι καρτα εχω σε τι χρονισμουσ ειναι, που τρεχω τον επεξεργαστη μου (που απο το msi afterburn τα εχει απενεργοποιημενα) τι  cpu used εχω, εχω πει οτι εχω φτασει και 95%  και φυσικα σε αλλη πιστα εχω πει οτι περνω και λιγοτερα φραμε...

αλλα  αυτο που θα επρεπε να σε πονηρευσει ειναι το βιντεο που τραβαει, οχι απο εξωτερικη καμερα.. αλλα απο προγραμμα απο τον υπολογιστη...  θελεισ  μεγαλη υπολογιστικη ισχυ να τραβηξεισ βιντεο και να μην χασεισ καρε. την ωρα που παιζεισ.........  

εαν κανω λαθοσ ,  τοτε οπιοσ θελει νεο υπολογιστη για game o πεντιουμ θα ειναι μεσα.. με μια 770 και θα ειναι μπομπα!!!!

Δημοσ.

αλλα  αυτο που θα επρεπε να σε πονηρευσει ειναι το βιντεο που τραβαει, οχι απο εξωτερικη καμερα.. αλλα απο προγραμμα απο τον υπολογιστη...  θελεισ  μεγαλη υπολογιστικη ισχυ να τραβηξεισ βιντεο και να μην χασεισ καρε. την ωρα που παιζεισ....

Έχει ξεχωριστή vga και γράφει με το quicksync που έχει η igpu όλων των haswell ,αυτό τραβάει ελάχιστα από την cpu κάνα 1-2% φαντάζομαι από αυτόν  που το έχει στο 4,4. ,μιας και σε εμένα με g1820 πιάνει καμιά 5%.

Και μιας και θέλεις εικόνες,από bf4 με g1820 με τα γραφικά τόσο κατεβασμένα ώστε να μην επηρεάζει η σάπια igpu τα fps ,σε ανοιχτό χώρο και πληροφορίες απευθείας από το παιχνίδι. 

BH6KF0F.jpg

Ε αν ο σάπιος celleron πιάνει 27-28fps στα δύσκολα τότε εγώ πιστεύω ότι ένας pentium στα 4,4 θα βγάζει το λιγότερο 60fps σταθερά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...