zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Colonel, την σόδα που πόσταρα νωρίτερα την έχεις τσεκάρει? Θεωρείται πολύ καλή
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Colonel, την σόδα που πόσταρα νωρίτερα την έχεις τσεκάρει? Θεωρείται πολύ καλή Δεν την ξέρω αλλά αφού ειναι καθαρή σόδα ειναι καλή δεν νομίζω να έχει γλουτένη και το απλό πλαστικό βαζάκι (άσπρο με κόκκινη καρτέλα) που βρίσκεις συνήθως σε σούπερ ειναι καθαρή διττανθρακική σόδα ) Αλλά επειδή φτάσανε στο σημείο να σπαμάρουν άλλο τόπικ για να με προσβάλουν για αυτό το τοπικ εγώ θα επιμείνω περιμένω απάντηση απο τους ειδικούς... Απλά πράματα γιατι απο derailing ξέρω και εγώ... η ακμή δεν έχει να κάνει και με το ph; η σόδα σε μικρές ποσότητες δεν επηρεάζει θετικά στη εξισορρόπηση του ph αν είναι προς την όξινη πλευρά; H σόδα δεν σκοτώνει τους μύκητες ;; www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22991095
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν την ξέρω αλλά αφού ειναι καθαρή σόδα ειναι καλή δεν νομίζω να έχει γλουτένη και το απλό πλαστικό βαζάκι (άσπρο με κόκκινη καρτέλα) που βρίσκεις συνήθως σε σούπερ ειναι καθαρή διττανθρακική σόδα ) η συγκεκριμένη δεν έχει και αλουμίνιο και θεωρείται καλύτερη, δεν ξέρω αν οι άλλες έχουν βέβαια
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 η συγκεκριμένη δεν έχει και αλουμίνιο και θεωρείται καλύτερη, δεν ξέρω αν οι άλλες έχουν βέβαια Αυτό, μάλλον στην Αμερική παίζουν πολλά προϊόντα με σόδα αυτή εδώ που έχουμε στην ελλαδίτσα ειναι καθαρή σόδα οπότε no problem αν και δεν το έχω ψάξει για αλουμίνιο νομίζω όμως πως θα το έγραφε... και τέλος δεν ξέρω και γιατι να έχει αλουμίνιο και σε τι κάνει κακό ή καλό αυτό οπότε θα το ψάξω λίγο. και ξαναρωτώ εγώ: Απλά πράματα γιατι απο derailing ξέρω και εγώ... η ακμή δεν έχει να κάνει και με το ph; η σόδα σε μικρές ποσότητες δεν επηρεάζει θετικά στη εξισορρόπηση του ph αν είναι προς την όξινη πλευρά; H σόδα δεν σκοτώνει τους μύκητες ;; www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22991095 (πριν απαντούσαν μέσα σε 3 secs πάντως και προλάβανε να δούνε και ενα τυπογραφικό πριν το διορθώσω σε λιγότερο απο 10 sec.... ) 1
dimitrisOP Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ειχα ακμή στο πρόσωπο και στο λαιμό απο τα 15 μεχρι τα 18 εξαφανίστηκαν ολα δεν πήρα ουτε φάρμακα ουτε τιποτα απλα έπαιξα το πρόσωπο σχολαστικά και συνέχεια ειδικα τα καλοκαίρια δεν νομίζω πως χρειάζεται να κανεις κατι αλλα υπομονή
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ειχα ακμή στο πρόσωπο και στο λαιμό απο τα 15 μεχρι τα 18 εξαφανίστηκαν ολα δεν πήρα ουτε φάρμακα ουτε τιποτα απλα έπαιξα το πρόσωπο σχολαστικά και συνέχεια ειδικα τα καλοκαίρια δεν νομίζω πως χρειάζεται να κανεις κατι αλλα υπομονή Καλό ειναι να παίρνει και λίγο σόδα όμως σε περιορισμένες δόσεις ειναι φθηνό και κάνει πολύ καλή δουλειά γενικότερα στην υγεία του Και νομίζω πια δεν χωράει αμφισβήτηση για αυτό. To σχετικό argument battle has finished.
Dharmakaya Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ποιοι ειναι "αυτοι" που.. (πριν απαντούσαν μέσα σε 3 secs πάντως και προλάβανε να δούνε και ενα τυπογραφικό πριν το διορθώσω σε λιγότερο απο 10 sec.... ) ??
doctorkostis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Λοιπον, θα απαντησω μια τελευταια φορα οφτοπικ γιατι το κουρασα(με) το ζητημα. 1. Δεν εχει νοημα να τις βγαλουμε εξω και να τις μετρησουμε. Ειμαστε στο ινσομνια, στο μπλα-μπλα. Θα αναφερω μονο οτι οντως ειμαι γιατρος. Δε θα σκαναρω τιποτα, εχετε ομως τον προσκοπικο μου ορκο. 2. Η αρχικη μου ενσταση αφορα το συνδυασμο ¨σοδα και καρκινος". Ειναι το ποστ #11 οπου εχω κανει quote + bold. 3. Οι σελιδες με συμβουλες υγειας ΔΕΝ ειναι επιστημονικες μελετες. Απο οποια μερια και να το δουμε, αυτο δεν ειναι μονο δικο μου θεμα. Οκ, να τις διαβαζουμε, αλλα να τις αξιολογουμε για αυτο που ειναι. 4. Η μελετη που μου εκανες copy paste, δεν ξερω αν την διαβασες, αναφερει οτι η σοδα σκοτωνει τους μυκητες σε τρυβλια, στα ειδικα δοχεια που γινονται οι καλλιεργειες. Εχει διαφορα με το να πινουμε σοδα, δε νομιζεις? Και το Betadine σκοτωνει τους μυκητες, δε θα το επινα. Δε θα σχολιασω το impact factor του περιοδικου Mycopathologia που δημοσιευτηκε, καθως κατι τετοιο ειναι ψιλα γραμματα. Επισης τα κυριοτερα παθογονα υπευθυνα για την ακμη ειναι το P. acnes και διαφορα αναεροβια, οχι μυκητες. 5. Δεν ξερω αν η ακμη εχει να κανει με το pH. Δεν ειμαι δερματολογος και δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να διαβασω για την ακμη. Απ'οσο εψαξα ομως επιφανειακα δε βρηκα συσχετιση. Μπορει και να υπαρχει. Αμφιβαλλω αν η σοδα εχει σχεση ομως. Δεν ειναι δικη μου δουλεια να το καταρριψω, ειναι δικη σου δουλεια να παρουσιασεις επιχειρηματα υπερ του ισχυρισμου σου. Παρεπιπτοντως, μια μελετη που δειχνει οτι η ηπια ακμη βελτιωνεται με προιον καθαρισμου που εχει οξινο pH (4), ειναι εδω http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24910273 Αυτα και φτανει βραδιατικα. 1
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Λοιπον, θα απαντησω μια τελευταια φορα οφτοπικ γιατι το κουρασα(με) το ζητημα. 1. Δεν εχει νοημα να τις βγαλουμε εξω και να τις μετρησουμε. Ειμαστε στο ινσομνια, στο μπλα-μπλα. Θα αναφερω μονο οτι οντως ειμαι γιατρος. Δε θα σκαναρω τιποτα, εχετε ομως τον προσκοπικο μου ορκο. 2. Η αρχικη μου ενσταση αφορα το συνδυασμο ¨σοδα και καρκινος". Ειναι το ποστ #11 οπου εχω κανει quote + bold. 3. Οι σελιδες με συμβουλες υγειας ΔΕΝ ειναι επιστημονικες μελετες. Απο οποια μερια και να το δουμε, αυτο δεν ειναι μονο δικο μου θεμα. Οκ, να τις διαβαζουμε, αλλα να τις αξιολογουμε για αυτο που ειναι. 4. Η μελετη που μου εκανες copy paste, δεν ξερω αν την διαβασες, αναφερει οτι η σοδα σκοτωνει τους μυκητες σε τρυβλια, στα ειδικα δοχεια που γινονται οι καλλιεργειες. Εχει διαφορα με το να πινουμε σοδα, δε νομιζεις? Και το Betadine σκοτωνει τους μυκητες, δε θα το επινα. Δε θα σχολιασω το impact factor του περιοδικου Mycopathologia που δημοσιευτηκε, καθως κατι τετοιο ειναι ψιλα γραμματα. Επισης τα κυριοτερα παθογονα υπευθυνα για την ακμη ειναι το P. acnes και διαφορα αναεροβια, οχι μυκητες. 5. Δεν ξερω αν η ακμη εχει να κανει με το pH. Δεν ειμαι δερματολογος και δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να διαβασω για την ακμη. Απ'οσο εψαξα ομως επιφανειακα δε βρηκα συσχετιση. Μπορει και να υπαρχει. Αμφιβαλλω αν η σοδα εχει σχεση ομως. Δεν ειναι δικη μου δουλεια να το καταρριψω, ειναι δικη σου δουλεια να παρουσιασεις επιχειρηματα υπερ του ισχυρισμου σου. Παρεπιπτοντως, μια μελετη που δειχνει οτι η ηπια ακμη βελτιωνεται με προιον καθαρισμου που εχει οξινο pH (4), ειναι εδω http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24910273 Αυτα και φτανει βραδιατικα. Τα εμπαιχτηκά σχόλια πήγαιναν σε κάποιους άλλους που μου λέγανε διάφορα εκτός αυτού του τοπικ....μιλώντας όμως για αυτό. Δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι δερματολόγος για να το ξέρεις αυτό στην φυσιολογία λογικά τα μαθαίνεται αυτά... (είχα γκομενα στην ιατρική και ξέρω πανω κάτω το γενικό περιεχόμενο των μαθημάτων ) άρα μήπως είσαι φοιτητής; τέσπα εδώ εξηγεί την συσχέτιση (και δεν χρειάζεται paper βασική θεωρία ειναι αποτι ξέρω) http://www.atlantaclassicalhomeopathy.com/pHbalance.htm και επίσης δική σου δουλειά ειναι (εφόσον διαφωνείς) να διαβάζεις και τα links που απαντάνε στα σημεία που διαφωνείς όχι μόνο αυτά που σε βολεύουν όπως αυτό με τον Sircus... To ότι έχει όξινο ph το προϊόν αυτό δεν έχει να λέει μιας και μιλάμε ενδοδερμικά και όσο αφορά το κυκλοφορικό μην μπερδέψουμε την βούρτσα με την... αφού είσαι γιατρός όπως λές αρα θα ξέρεις ότι αυτό τώρα που κάνεις ειναι ζαβολιά για να μπερδέψεις τους άλλους Με πιο απλά λόγια το προιόν αυτό "τρώει" τα σπυράκια δρώντας απο πάνω στις εξωτερικές στιβάδες διορθώνοντας έτσι το αποτέλεσμα (τα σπυράκια) ... η διατήρηση αλκαλικού Ph όμως ειναι μέθοδος αντιμετώπισης της αιτίας (του λόγου που βγάζεις σπυράκια in the first place) και αυτό εχει μεγάλη διαφορά.
doctorkostis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ε, πέστο τόσες ώρες ότι μιλάμε για ομοιοπαθητική. Καλυφθηκα. Έκανα ζαβολιά, έχεις δίκιο, νίκησες. Καληνύχτα. 4
GreyHorse Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Αααα αφού είχες γκόμενα φοιτήτρια ιατρικής αλλάζει το πράγμα, μιλάμε εμπειρία και γνώση να σκίζεις πτυχία ωρέ! Είχες και γκόμενα φοιτήτρια πληροφορικής ή μήπως γκόμενο σ'αυτόν τον κλάδο; 2
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ε, πέστο τόσες ώρες ότι μιλάμε για ομοιοπαθητική. Καλυφθηκα. Έκανα ζαβολιά, έχεις δίκιο, νίκησες. Καληνύχτα. ε χέσε μας βρήκα το πρώτο τυχαίο link διάβασα το περιεχόμενο και ήταn legit γιατι μιλάμε για TRIVIAL THEORY που δεν ξέρεις γιατι "Δεν εισαι δερματολόγος" και ούτε τουλάχιστον μπορείς να αξιολογήσεις δηλαδή δεν ξέρεις ότι ευνοεί τα βακτήρια το όξινο ph ή και όλα τα κακά που κάνει στο αίμα; μας δουλεύεις; πάρε και άλλο link και αν πετάξεις κι αλλη ειρωνεία χωρίς να ασχοληθείς κάν θα σου στείλω και pdf απο σκαναρισμένο βιβλίο ιατρικής.. http://www.doctoroz.com/blog/audrey-kunin-md/chemistry-lesson-healthy-skin και btw η ομοιοπαθητική (ειδικά στην αμερική ) που σνομπάρεις ειναι επίσημος κλάδος και η θεωρία στις σχολές ειναι ίδια (στα σημεία που χρειάζεται όπως σε αυτό με αυτή των σχολών βιολογίας και ιατρικών σχολών ) http://en.wikipedia.org/wiki/PH The pH of different cellular compartments, body fluids, and organs is usually tightly regulated in a process called acid-base homeostasis. The most common disorder in acid-base homeostasis is acidosis, which means an acid overload in the body, generally defined by pH falling below 7.35.* Alkalosis is the opposite condition, with blood pH being excessively high. The pH of blood is usually slightly basic with a value of pH 7.365. This value is often referred to as physiological pH in biology and medicine. Plaque can create a local acidic environment that can result in tooth decay by demineralization. Enzymes and other proteins have an optimum pH range and can become inactivated or denatured outside this range.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 colonel, δες τα βιβλία που έχει γράψει ο dr young για την αλκαλική διατροφή αν δεν τα έχεις δει
The_Colonel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πάρε και αυτό https://microbewiki.kenyon.edu/index.php/Skinευχαριστημένος τώρα απο θέμα link ή θες να πάω σε βιβλιοθήκη να σου σκανάρω βιβλία Α έτους ιατρικής; που δεν θα ειναι για "δερματολόγους"
palawiaris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 @The_Colonel σχετικά με την σόδα την πίνουμε ή κάνουμε επαλειψη στο σημείο με τα σπυράκια;Ή και τα δύο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα