Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουσα αλλα δεν βρηκα καπου ότι καποιοι φοιτητηες που δεν το χρειαζοντε πουλανε τετοια νουμερα καρτοκινητου της Cosmote .

Όπως εχω δει σε περιπτερα στο κεντρο της Αθηνας να πουλανε ενεργοποιημενες καρτες sim

Ξερει καποιος που  μπορω να βρω ??

Αν το θεμα παραβαινει τους κανονες του forum ζητω συγνωμη και καποιος moderator ας το διαγραψει

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σαν φοιτητής εγώ το έχω κανονικά με το πάσο μου. Εσύ μπορείς τώρα σε κανά μήνα που θα αρχίσουν οι φοιτητικές χρονιές να πάς η ο ίδιος αν φαίνεσαι μικρός ή να στείλεις κάποιον δικό σου (μαζί με το κινητό εννοείται) σε κάτι κοπελιές που στέλνει η cosmote έξω απο τις σχολές. 

Έχω δικό μου ο οποίος αν και γραμμένος σε ΙΕΚ, πήρε κανονικά την προσφορά.

Δημοσ.

Μακαρι να το ηθελα για μενα αλλα είναι για τον γιο μου που τελειωσε το ΙΕΚ (ειχε whatsup)  και δεν δικαιουτε πλεον φοιτητικο.

Γιάννη κάπου έχεις μπερδευτεί.Αν κάποιος ειναι φοιτητής στο τελευταίο έτος, και αποφοιτήσει, και δεν εχει πλεον πασο η προσφορα εξακολουθει να ισχύει μέχρι να ακυρώσεις την sim.Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις αίτηση.Είναι one time.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη κάπου έχεις μπερδευτεί.Αν κάποιος ειναι φοιτητής στο τελευταίο έτος, και αποφοιτήσει, και δεν εχει πλεον πασο η προσφορα εξακολουθει να ισχύει μέχρι να ακυρώσεις την sim.Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις αίτηση.Είναι one time.

Ευχαριστω.Κι αν δεν ακυρωσει την sim το κραταει οσο θελει ???

• Like 1
Δημοσ.

Οσο θέλει.ήμουν τελειόφοιτος με φοιτητικο WU, και νοεμβρη δεκεμβρη παιζει να μου ηρθαν και 30 sms πως το πακέτο μου ληγει με το νέο έτος και πως αν θέλω να το κρατήσω να ξανα δώσω το πάσο μου.Δεν το έκανα ποτέ.Λίγο πριν φυγει ο δεκεμβρης με πηρε τηλεφωνο απο την cosmote μια κοπέλα και μου ειπε οτι ελεγαν και τα sms.Της εξηγησα οτι πηρα πτυχιο και δεν εχω πλεον πασο, με ευχαριστησε και δεν με ξαναενόχλησαν.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

η αδερφη μου εχει φοιτητικο και παροτι εχει τελειωσει εδω και ενα χρονο δε της το εκοψαν....

Αραα...ειναι μαλλον θεμα τυχης αν σε θυμηθουν και στο κοψουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με ενδιαφερει αλλα δεν ειμαι φοιτητης,μπορει καποιος που εχει να μου πασαρει και εμενα ενα πασο;;;;εαν φυσικα δεν θελει να χρησιμοποιησει αυτος την προσφορα της Wind.

Ευχαριστω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...