Προς το περιεχόμενο

Extreme sports

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα extreme sports κοστιζουν, οι περισσοτεροι στοχευουν σε ποιο φτηνους τροπους εκτονωσης .

Καλά αυτά για τους περισσότερους αποτελούν δικαιολογίες... Οποιος θέλει να ασχοληθεί, θα βρει τρόπο, εξάλλου πολλά extreme sports δε κοστίζουν και τόσο...

Δημοσ.

Όποιος δεν ασχολείτε απλά δεν ασχολείτε επειδή δεν το γουστάρει ρε παιδια...κόψτε τους ελιτισμούς και προτροπές στυλ αφήστε τα μπουζούκια και πιάστε τα αλεξίπτωτα...τον άλλον τον γεμίζουν τα μπουζούκια..τον άλλο τον να παίζει online games και τον άλλον να πηδάει αεροπλάνα και τον άλλον να γυρνάει τον κόσμο και τον άλλον να παίζει ποκερ...κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο...όλα είναι θέμα γούστου...όποιος νομίζει ότι λόγω μιας ασχολίας του ή κάποιου χόμπυ του είναι κάτι το ανώτερο ή ξεχωριστό ας κουνήσει λίγο το κεφάλι του να δει αν θα ακούσει τίποτα...

ΥΓ Σε αυτό που συμφωνώ απόλυτα είναι στο ότι όντως είναι καραγκιόζηδες αυτοί που θέλουν να δείχνουν ότι τους αρέσει ή ότι τους ενδιαφέρει κάτι για να το παίξουν ενδιαφέρον ή ψαγμένοι και γενικά μέσα σε όλα αλλά στην τελική όλο βρίσκουν δικαιολογίες γιατί δεν το κάνουν...είτε αυτό είναι extreme sports είτε ταξίδια είτε χορός είτε κάποια τέχνη ή και γω δεν ξέρω τι άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος δεν ασχολείτε απλά δεν ασχολείτε επειδή δεν το γουστάρει ρε παιδια...κόψτε τους ελιτισμούς και προτροπές στυλ αφήστε τα μπουζούκια και πιάστε τα αλεξίπτωτα...τον άλλον τον γεμίζουν τα μπουζούκια..τον άλλο τον να παίζει online games και τον άλλον να πηδάει αεροπλάνα και τον άλλον να γυρνάει τον κόσμο και τον άλλον να παίζει ποκερ...κανένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο...όλα είναι θέμα γούστου...όποιος νομίζει ότι λόγω μιας ασχολίας του ή κάποιου χόμπυ του είναι κάτι το ανώτερο ή ξεχωριστό ας κουνήσει λίγο το κεφάλι του να δει αν θα ακούσει τίποτα...

ΥΓ Σε αυτό που συμφωνώ απόλυτα είναι στο ότι όντως είναι καραγκιόζηδες αυτοί που θέλουν να δείχνουν ότι τους αρέσει ή ότι τους ενδιαφέρει κάτι για να το παίξουν ενδιαφέρον ή ψαγμένοι και γενικά μέσα σε όλα αλλά στην τελική όλο βρίσκουν δικαιολογίες γιατί δεν το κάνουν...είτε αυτό είναι extreme sports είτε ταξίδια είτε χορός είτε κάποια τέχνη ή και γω δεν ξέρω τι άλλο.

Ισχύει! Κανείς δεν "σπαταλάει" το χρόνο του και τα λεφτά του κάνοντας κάτι που εμείς θεωρούμε ανούσιο όπως ακούμε - λέμε πολλές φορές.

Δημοσ.

Καλά αυτά για τους περισσότερους αποτελούν δικαιολογίες... Οποιος θέλει να ασχοληθεί, θα βρει τρόπο, εξάλλου πολλά extreme sports δε κοστίζουν και τόσο...

Nομίζω (δεν το έχω ψάξει, απλά από ότι έχω δει σε βιντεάκια στο youtube), ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση όντως η ακρίβεια σε σταματάει. Τουλάχιστον, φαίνονται πολύ ακριβά.

Δημοσ.

Nομίζω (δεν το έχω ψάξει, απλά από ότι έχω δει σε βιντεάκια στο youtube), ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση όντως η ακρίβεια σε σταματάει. Τουλάχιστον, φαίνονται πολύ ακριβά.

Εξαρτάται από το άθλημα πάντα. Αλλά σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι το κόστος στη πραγματικότητα αποτελεί εμπόδιο μόνο για ένα μικρό ποσοστό των Ελλήνων. Ο περισσότερος κόσμος συνεχίζει να ξοδεύει λεφτά σε αρκετές πολυτέλειες, όπως σχετικά ακριβά ρούχα, smartphones, υπολογιστές, τηλεοράσεις, γυμναστήρια, αυτοκίνητα-βενζίνες, ποτά κλπ. Ο βασικός λόγος που οι Ελληνες δεν ασχολούνται, είναι ότι οι περισσότεροι βαριούνται ή δεν ενθουσιάζονται να ξεκινήσουν κάποιο άθλημα.

Πάντως μου χει δωθεί η εντύπωση ότι πλέον ασχολείται περισσότερος κόσμος με xtreme sports, σε σύγκριση με 10-15 χρόνια πριν όπου το κόστος ήταν λιγότερο σημαντικό εμπόδιο, κάτι που ενισχύει το επιχείρημα της βαρεμάρας και της νοοτροπίας του Ελληνα σχετικά με την αντιμετώπιση των xtreme sport. Δε λέω ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό, προφανώς ο καθένας θα θέσει τις δικές του προτεραιότητες. Αλλα όπως είπα, πλέον βλέπω στη πόλη απ όπου κατάγομαι όλο και περισσότερους ντόπιους να ασχολούνται συγκεκριμένα με kite-surf, με downhill (mtb) και με bmx. Απλα αλλος θα ξοδέψει τα λεφτά σε iPad, ray-ban, ουίσκια και άλλος θα πάρει ένα mountainbike, ένα skate ή ένα kite.

Τώρα αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί πχ με καταδύσεις, αλεξίπτωτα ή ανεμόπτερα, τότε όντως το κόστος είναι ένα σημαντικό εμπόδιο. Ομως υπάρχουν και αθλήματα όπως η αναρρίχηση ή οι πολεμικές τέχνες, όπου δε θα σου φύγουν και πολλά λεφτά, αρκεί βέβαια να υπάρχουν οι αντίστοιχες υποδομές στη περιοχή σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...