Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface Pro,10.6" i5,4GB,128GB -399.00€ @info-world.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα update στο τιτλο και στο πρωτο post νομίζω είναι καλύτερη λύση απο το να υπάρχει δεύτερο thread.

Σύμφωνα με ότι έχει πει ο matrixxx, αυτό θα ήταν λάθος! Καλά έκανε ο TS και άνοιξε νέο θέμα..

• Like 4
Δημοσ.

Mε χαλαει αρκετα ο ενας χρονος εγγυησης... 

Και η αληθεια ειναι οτι ειμαι ικανοποιημενος πολυ απτο Asus T100..

Aλλα τα specs αυτα και η αναλυση της οθονης με κανει να σκεφτομαι τη μεταβαση. 

Δημοσ.

Mε χαλαει αρκετα ο ενας χρονος εγγυησης... 

Και η αληθεια ειναι οτι ειμαι ικανοποιημενος πολυ απτο Asus T100..

Aλλα τα specs αυτα και η αναλυση της οθονης με κανει να σκεφτομαι τη μεταβαση. 

Και την μπαταρία σκέψου. Καμία σχέση με το Τ100

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι σωστο σε παλιο τοπικ να αλλαζουμε τιμες και μαγαζια στους τιτλους. Θα μεταλλαχθει ένα παλιο τοπικ χωρις λογο με αποτέλεσμα να καταστραφει η δομη του και η λογικη ροη των ποστ και των γραφομενων από την αρχη. Νέο θεμα είναι αυτό που είναι το σωστο, μια χαρα το εκανε ο φιλος. Το μονο επιπλέον που θα μπορουσε να κανει για πληρεστερη εικονα αν ηθελε, θα ηταν να δωσει στο #1 και το λινκ του παλιου θεματος για να μην ψαχνει ο καθενας μονος του για το αν υπαρχουν ηδη πληροφοριες για το προιον. (δοθηκε στη συνεχεια, οποτε καλυφθηκε και αυτό ;) )

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλα ξέρω οτι κρατάει περίπου 4 ώρες χρήσης με το Asus t100 να ειναι διπλάσιες . Φυσικά μιλάμε και για άλλον επεξεργαστή καθώς του surface είναι παρα πολυ πιο δυνατός.

Δημοσ.

<p>Αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλα ξέρω οτι κρατάει περίπου 4 ώρες χρήσης με το Asus t100 να ειναι διπλάσιες . Φυσικά μιλάμε και για άλλον επεξεργαστή καθώς του surface είναι παρα πολυ πιο δυνατός.</p>

Οκ ευχαριστω

Δημοσ.

είναι τελικά πολυ΄καλή τιμή. απλά όταν το έβαλα στο άλλο τοπικ δεν είχα καταλάβει ότι άξιζε τόσο πολύ για να ανοίξω νέο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...