Zazula Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που υπολογίζεται με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης.
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ πέρσι είχα 4000 είναι το αυτοκίνητο που έχω στο όνομα μου το μισό; τι άλλο μπορεί να είναι; σπίτι; και πώς το υπολογίζουν αυτοί;
Zazula Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Για δες εδώ: http://www.taxspirit.gr/tax-calculator-tekmiria.html Το τριχίλιαρο πάντως το ’χεις σίγουρο, τόσο είναι για ένα άτομο μόνο του — οπότε εύκολα βγαίνει το τεσσάρι.
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τι είναι το τεκμαρτό εισόδημα; και πώς το υπολογίζουν αυτοί; ...είναι η χαριτωμένη ΑΠΟΨΗ που έχει το Υπουργείο Οικονομικών ότι για να ζεις σε αυτή την χώρα ως πολίτης της, ανεξάρτητα εάν δηλώνεις άνεργος/χωρίς περιουσιακά στοιχεία/χωρίς εισόδημα, χρειάζεσαι τουλάχιστον 3000Ε ρε πούστη... Αλλά δεν τελειώνει εδώ, καθώς η χαριτωμενιά συνεχίζεται με το να ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ αυτά τα...θεωρητικά 3 χιλιάρικα (...κάπου γύρω στα 180Ε, νομίζω, βγαίνει ο φόρος...). Κι ας όπως είπαμε έχεις δηλώσει ότι εσύ όχι 3, αλλά ούτε από τα 3 το μακρύτερο (χιλιάρικο) δεν έλαβες την προηγούμενη χρονιά. (...ολοκλήρωση με τραγέλαφο, καθώς αν δηλώσεις στη δήλωση αποδεκτές αποδείξεις κατανάλωσης ύψους 3ων χιλιάρικων, τότε εξαιρείσαι της υποχρέωσης καταβολής του φόρου...) Ειλικρινά αναρωτιέμαι τί γίνεται με όσους σήμερα άστεγους/άνεργους/άπορους είχαν προλάβει κάποτε και βγάλαν' ΑΦΜ. Τί χρέος να έχουν στην εφορία (αν μη τί άλλο, από πρόστιμα για μη κατάθεση φορολογικής δήLOLσης...) ; Και τί γίνεται με αυτούς; Τους ψάχνουν για προσωποκράτηση; (....βασικά, μάλλον χάρη θα τους κάνουν αν τους φυλακίσουν...Από την άλλη, έχω την εντύπωση ότι έχει αυξηθεί κατά πολύ η συχνότητα χορήγησης αδειών στους φυλακισμένους, οπότε μάλλον πιο πολύ στην ταλαιπωρία θα τους έχουν, με το μια μέσα - μια έξω...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα