Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπω κατευθειαν στο θεμα,επειδη δεν επιασα για 100 μορια την σχολη της κρητης (ηλεκτρονικων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων) πηγα στην αμεσως επομενη επιλογη μου στα ιωαννινα (μηχανικων ηλεκρτονικων υπολογιστων και πληροφορικης).Θα ηθελα να μου πει καποιος πια διαφορα αναμεσα στις δυο σχολες μιας και τα μαθηματα ειναι παρομοια αν οχι ιδια οπως ειδα

Δημοσ.

τι να σκεφτω?αυτο που θελω εχουν και οι δυο απλα θελω να καταλαβω αν ειναι και ιδιες ή αν στην μια μαθενεις κατι λιγοτερο ή κατι περισσοτερο

Δημοσ.

Καμια σχολη δεν σου μαθαινει τιποτα. Το τι θα μαθεις εξαρταται αποκλειστικα απο σενα. Αλλωστε να ξερεις οτι για να περασεις αρκετα απο τα μαθηματα δεν χρειαζεται αναγκαστικα να ξερεις το αντικειμενο τους, αλλα τον τροπο που εξεταζονται. (Αλλο πραγμα ξερω διαφορικες εξισωσεις αλλο περασα διαφορικες εξισωσεις). Τεραστια διαφορα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρεις ότι πέρυσι-πρόπερσι νομίζω ήταν 4ετη τα Ιωάννινα έτσι;

Τα έκαναν 5 χρόνια τώρα και δεν ξέρω και αν πρόσθεσαν αρκετά μαθήματα.

Έχει νομίζω καμια 10-15αρια πιο λίγα μαθήματα αν κοιτάξεις.

Τώρα αν έχουν διαφορά στην επαγγελματική αποκατάσταση...ό,τι σου είπε ο Pantel...

Δημοσ.

Στην κρήτη θα μπορείς να παίζεις και με ρομποτάκια (που φτιάχνουν στο γαλικό πολυτεχνείο και του τα πουλάνε γιατι στο δικό μας δεν...) μην φανταστείς τίποτα το ιδιαίτερο θα μετακινείς τα άκρα τους με τα χέρια και αυτά θα θυμούνται την κίνηση και θα μπορούν να την αναπαράγουν άντε να προσθέσεις και κάνα scriptάκη της πλάκας...

Αλλα θα βγαίνουν τα κατορθώματα σας σε κάνα blog και στην τοπική εφημερίδα και έτσι θα έχεις extra hood credit και μπράβο απο συγγενείς και φίλους.  

Νά πάρε μια ιδέα απο το sophisticated programming στα ρομπότ (μας τα δίνουν που μας τα δίνουν έτοιμα ή άλλη σχολή δεν τα προχωράμε και καθόλου τουλάχιστον)  να νικούσαμε και κανέναν αγώνα τουλάχιστον :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...