mikelamar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μου δωσαν ενα τέτοιο να δω τι εχει κτλ. αλλα δεν μου έδωσαν καθόλου δισκάκια ή έστω κανένα flash drive με drivers, OS. Κάποια εφαρμογή για factory restoration δεν εχει εγκατεστημένη. Με F11 δε γινεται τίποτα και με F10 απλα μπαίνει BIOS. Ξερει κανεις που το εχει, αν δινει τίποτα με το μαραφετι η HP ή επρεπε να είχε φτιάξει ο αγοραστής τα δισκάκια οταν το πήρε; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αν θέλεις να περάσεις λειτουργικό windows , linux κτλπ μπορείς να το κανεις απο usb stick που φαντάζομαι υπάρχει η επιλογή στο bios να κανει boot απο εκει
mikelamar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αυτο θα κανω αναγκαστικά αν δεν εχει τίποτα άλλο έτοιμο ο ιδιοκτήτης. Καταντάει αλητεία πάντως να σε βάζουν να φτιάχνεις τα recovery disks τη στιγμή που οι περισσότεροι αγνοούν τη χρησιμότητα τους και μετα να στα πουλάνε 50-80€ Sent from my iPhone using Insomnia
blackstar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δεν έδινε κάποιο CD η HP, είχε μόνο ενα φάκελο με drivers. Οπότε αν δεν λειτουργεί ο δίσκος, η έχει διαγραφεί ο φάκελος με τους drivers θα πρέπει να κατεβάσεις drivers απο HP όπως και το λειτουργικό. Δεν νομίζω να ειχε κάποιο recovery partition, οπότε υπομονή. 1
mikelamar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τι σκ@τα έκδοση είναι η Windows 7 Starter, δε τη βρίσκω. Αν του βάλω 7 pro θα τ'αντεξει ή θα σέρνετε;
blackstar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αν έχεις ακόμα το 1Gb ram βάλε XP, η starter ηταν μια πετσοκομμένη έκδοση τον 7 για να μπορουν να τρέχουν τα 7 με κάποια αξιοπρέπεια, αν και απο οτι θυμάμαι δεν μπορούσες να αλλάξεις ουτε το wallpapper. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να πειράξεις το ei.cfg και να διαλέξεις ποια έκδοση τον windows θέλεις να εγκαταστήσεις, εκει πρέπει να εχει και επιλογή για τα starter, με λογικά με το serial number που εχει πισω στο αυτοκόλλητο θα εισαι 100% νόμιμος.
dancer_69 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εγώ έχω βάλει τα 8 εδώ κι ένα χρόνο και μπορώ να πω ότι από ΧP και 7 είναι πιο γρήγορα. Βέβαια δε λειτουργούν οι εφαρμογές του windows store λόγω μικρής ανάλυσης οθόνης, αλλά υπάρχει τρόπος αν το ψάξεις.
mikelamar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δε με απασχολεί, οτι βρήκα θα βάλω απλα δεν είδα να υπαρχουν τα Starter στης Microsoft το site... Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εδώ http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_install/i-am-looking-for-an-iso-of-windows-7-starter/058f7f00-16ab-4f22-8f66-602db259cb5bθα σε βοηθήσει πιστεύω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα