dextergsxr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 καλησπερα, με αφορμη και τη σχετικη διαφημηση στην τηλεωραση για την πλατφορμα trade01.gr θελω να ρωτησω για αρχη εχει ασχοληθει κανενας με αυτη την κατηγορια συνναλαγων??? υπαρχουν αλλες πλατφορμες πιο συμφερουσες απο αυτη??? αυτη αλλα και οι αλλες πλατφορμες ειναι νομιμες στην ελλαδα??? και γενικα οτι θελετε να προσθεσετε...
The_Colonel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 καλύτερα να διαβάσεις ενα βιβλίο για ποκερ και να ξεκινήσεις να παίζεις texas holdem.... περισσότερες (πάλι λιγοστές όμως ) πιθανότητες έχει να βγάλεις κέρδος. 1
arc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 «binary options» και ορολογίες του οπισθίου. Οποιος ξέρει απο οικονομικά, επενδύσεις, χρηματιστήριο και έχει πρόσβαση σε «γερές» πηγές πληροφόρησης, κάτι θα κερδίσει. Οι υπόλοιποι θα ειναι τα θύματα/κορόιδα/πρόβατα που θα παρασυρθούν από την αίγλη του «χρηματιστηρίου» και θα χάνουν λεφτά. 1
The_Colonel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 επίσης αν σε ξύνει τοσο πολύ και έχεις λεφτά (λεφτά όμως) κάνε κάνα online μάθημα οικονομικών (για να καταλάβεις τα στοιχειώδη ) και αγόρασε αυτό http://www.bloomberg.com/professional/systems-support/hardware/ σκέτο το τερματικό δεν θα σε βοηθήσει γιατι θα πρέπει να καταλαβαίνεις τα δεδομένα που σου παρουσιάζει... (όχι ότι ειναι τόσο εύκολο δηλαδή προς θεού απλά είπαμε αν ξύνεσαι τόσο πολύ να γίνεις ο λύκος της wall street" και έχεις φράγκα) με συνδρομή στην bloomberg θα ξέρεις μέχρι και τι ώρα κλάνει το γατί στην Αλβανία.... βέβαια οι πολύ μεγάλοι καρχαρίες ξέρουν τι ώρα λέει το βακτήριο να δημιουργήσει αέρια στην γάτα για να της έρθει το κλάσιμο και ποιά ήταν η ψυχολογική του κατάσταση πριν κατα την διάρκεια και μετά και αν είχε καλούς προγόνους και ποιο το προσδόκιμο ζωής του και μιλάνε ποτε ποτε στο τηλέφωνο μαζί του για να κανονίσουν κάνα γκολφάκι... αλλά και έτσι κάτι καλό θα βγάλεις ή αυτό http://financial.thomsonreuters.com/en/products/tools-applications/trading-investment-tools/eikon-trading-software.htmlαν δεν σαρέσει η παράδοση και θες να ακολουθήσεις την μόδα... λέγεται ότι με αυτό θα μαθαίνεις και πότε κλάνουν οι ψείρες στο γατί.... αλλά εγώ θα εμπιστευόμουν τους καθαρούς Εβραίους σε τέτοιες δουλειές... δεν θα ασχολούμουν με τους hybrid (το παράδοση πάει στο εβραίοι γιατι το reuters ειναι παλαιότερο στην πιάτσα) 2
rigop32g Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου dextergsxr δεν νομίζω οτι τα πράγματα ειναι τόσο τραγικά με τα binary options (την πλατφόρμα trade01 βέβαια δεν την έχω δοκιμάσει).Θεωρώ οτι παρέχουν περισσότερη ασφάλεια από το spot forex επειδη γνωριζεις εκ των προτέρων τι μπορεί να χάσεις-πολλοί μάλιστα θεωρούν πως στο μέλλον τα binary options θα υποκαταστήσουν σε μεγάλο βαθμό το spot forex που σίγουρα θέλει πολύ μεγαλύτερη εμπερία και εκπαίδευση.Για τους πρωτάρηδες στα binaries υπαρχουν και signal providers που κατά ένα τρόπο παρέχουν και εκπαίδευση πέρα απ'το ότι μειώνουν περισσότερο το ρίσκο.Εγώ εδώ και 1μήνα ακολουθώ τους optionsignalers οι οποίοι είναι και δωρεάν και δημοσιοποιούν και αναλυτικά τα στατιστικά τους (πολύ σημαντικό).
nk1969 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μια γρήγορα ερώτηση, γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. Οι επιφυλακτικές απόψεις για τα binary options προέρχονται από ίδια εμπειρία? Γιατί το προϊόν φαίνεται αρκετά "έντιμο" και - αν μη τι άλλο - αρκετά straightforward σε σχέση με τα forex και τα παράγωγα, από τη στιγμή που μπορείς να ελέγξεις ακριβώς το πόσα λεφτά μπορεί να χάσεις... Οπότε το θέμα μάλλον είναι, πόσο μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά σαν εργαλείο για κερδοφορία?
arc Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να είσαι μόνιμα κερδισμένος απο τυχερά παιχνίδια; ΟΧΙ Όσο παίζεις, ειναι στατιστικά μελετημένο να χάσεις το αρχικό κεφάλαιο και τα όποια κέρδη. Το ίδιο ειναι και τα binary. Τυχερό παιγνίο με μανδύα σοβαροφάνειας σε πέπλο «επιχειρηματία» Με λίγα λόγια. Για κάποια «αρπαχτή» μπορεί να σου κάτσει. Για σταθερά κέρδη ... με τίποτα. 1
nk1969 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Σίγουρα σε τυχερά παιχνίδια δεν μπορεί να είσαι μόνιμα κερδισμένος (αλλιώς δεν θα είχε νόημα για τους επιχειρηματίες να τα στήσουν), αλλά τα binary options δε νομίζω ότι μπορούν να μπουν σε αυτήν την κατηγορία. Γιατί τότε, και με αυτό το σκεπτικό, όλων των ειδών οι επενδύσεις (μετοχές, ομόλογα, παράγωγα κλπ) είναι μια "τυχερή μαντεψιά", άρα όλα μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία... Σίγουρα και η τύχη θα έχει κάποιο λόγο, αλλά δεν είναι και λοταρία... Σε κάθε περίπτωση όλες οι απόψεις σεβαστές είναι και πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη μας. Ιδίως αν έχεις "καεί" από την spot αγορά ή τίποτα παράγωγα... Όπως ίσως οι περισσότεροι από εμάς )) Απλά στα binary options το γεγονός και μόνο ότι μπορείς να ελέγξεις το τί θα χάσεις προσφέρει μια "ασφάλεια" (που δεν προσφέρουν άλλες επιλογές...). Αυτό για έναν συντηρητικό - αμυντικό επενδυτή (ή "παίκτη" αν θες) σαν και μένα, είναι πολύ σημαντικό...
Andreastrader Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας θα ηθελα να σας διηγηθω την δικια μ ιστορια σε οτι αφορα τα (binary options ) και forex/stock trading. Ξεκινησα με την πλατφορμα της stock pair με καταθεση 200 ευρω και μεσα σε μια μερα τα εχασα ολα.Το ιδιο συνεβη και με την πλατφορμα της plus 500. Αλλα ειμαι αρκετα πεισματαρης οποτε αφου εχασα ολο το κεφαλαιο μου αρχισα να ψαχνω στο νετ για μια στρατηγικη η οποια θα μου αποφερει εσοδα.Μετα απο 2 μηνες (ευτυχως παναγια μου) εντελως τυχαια το βρηκα. Eδω να αναφερω οτι δεν υπαρχει καμια μα καμια στρατηγικη που να κερδιζεις παντα.Το θεμα ειναι εχεις μια στρατηγικη η οποια καταρχην θα δουλευει και θα σου επιφερει περισσοτερα κερδη απο οτι απωλειες. Λοιπον η στρατηγικη βασιζεται στη αναλυση των ιαπωνικων κεριων (japanese candlesticks ) που χρησιμοποιουνται για την απεικονιση (chart) της αγορας.(forex/stocks) Αυτο ειναι ενα τα βιντεο τα οποια βρηκα και μου ανοιξε τα ματια. Μεσα σε ενα μηνα λοιπον καταφερα οχι λοιπον απλα να αποκτησω και παλι το κεφαλαιο μου αλλα και να εχω εξασφαλισει ενα (υπερ ικανοποιητικο εισοδημα) και με την παροδο του χρονου να αυξανεται. Αυτα τα εγραψα γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιο ελληνικο site η ομαδα η blog.Που να αποτελειται απο ελληνες traders και να υποστηριζει ο ενας τον αλλον οπως συμβαινει στις χωρες του εξωτερικου και να βοηθαει νεα ατομα να ασχοληθουν με αυτο γιατι πραγματικα μπορει να σας αλλαξει την ζωη οπως και εμενα. Οποιος θελει να ασχοληθει ενεργα ας δει το βιντεο που εβαλα πιο πανω και για οτιδηποτε βοηθεια στο πως ξεκιναει τι πρεπει να κανει οτιδηποτα μα οτιδηποτε ας σχολιασει εδω η μπορει να μου στειλει στην διευθυνση [email protected]
arc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σίγουρα σε τυχερά παιχνίδια δεν μπορεί να είσαι μόνιμα κερδισμένος (αλλιώς δεν θα είχε νόημα για τους επιχειρηματίες να τα στήσουν), αλλά τα binary options δε νομίζω ότι μπορούν να μπουν σε αυτήν την κατηγορία. Γιατί τότε, και με αυτό το σκεπτικό, όλων των ειδών οι επενδύσεις (μετοχές, ομόλογα, παράγωγα κλπ) είναι μια "τυχερή μαντεψιά", άρα όλα μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία... Σίγουρα και η τύχη θα έχει κάποιο λόγο, αλλά δεν είναι και λοταρία... Σε κάθε περίπτωση όλες οι απόψεις σεβαστές είναι και πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη μας. Ιδίως αν έχεις "καεί" από την spot αγορά ή τίποτα παράγωγα... Όπως ίσως οι περισσότεροι από εμάς )) Απλά στα binary options το γεγονός και μόνο ότι μπορείς να ελέγξεις το τί θα χάσεις προσφέρει μια "ασφάλεια" (που δεν προσφέρουν άλλες επιλογές...). Αυτό για έναν συντηρητικό - αμυντικό επενδυτή (ή "παίκτη" αν θες) σαν και μένα, είναι πολύ σημαντικό... Τα binary options δεν φτιάχτηκαν για τον επενδυτή που εχει λεφτά και ξέρει πως να τα επενδύσει. Ο επενδυτής αυτός ξέρει να μαζευει πληροφορίες, ξέρει να διαβάζει «φάσεις» και ξέρει πόσα επιτρέπεται να χάσει. Αυτό απαιτεί ειδικές γνώσεις, καλές γνωριμίες και τεράστια εμπειρία Ta binary options φτιάχτηκαν για να πιστέψει ο μέσος μπουρτζόβλαχος (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) οτι μπορεί να το παίξει επενδυτής και να κερδίσει σεντουκια με χρήματα ευκολα και γρήγορα. Αμ δε! Τα binary ειναι σχεδιασμένα όπως το κλασσικό στοιχημα και τα τυχερά παιγνία. Κερδίζει μόνο ο book και ο ιδιοκτήτης των καζίνο. Οι επενδύσεις ΔΕΝ ειναι τύχη και ουτε «κάθομαι μπροστά σε ένα υπολογιστή και παίζω μονα-ζυγα». Είμαι σίγουρος οτι κανενας σοβαρός επενδυτής δεν ασχολείται με binary options, εκτός αν θέλει να επενδύσει σε πλατφόρμα. Θες να κερδίσεις χρήματα απο τα binary options; Φτιάξε μια σελίδα και πουλα συμβουλες και στρατηγικές (βλ απο πάνω μήνυμα). Πελάτες-θύματα πάντα θα υπάρχουν. Αν πάλι εχεις λιγο παραπάνω φιλότιμο, φτιάξε μια πλατφόρμα και ρίξε την στην αγορα. Εκεί τα κέρδη θα ειναι πολύ μεγαλύτερα και σχεδόν σίγουρα, μέχρι να ξεφουσκώσει η φουσκα
Aspartame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας θα ηθελα να σας διηγηθω την δικια μ ιστορια σε οτι αφορα τα (binary options ) και forex/stock trading. Ξεκινησα με την πλατφορμα της stock pair με καταθεση 200 ευρω και μεσα σε μια μερα τα εχασα ολα.Το ιδιο συνεβη και με την πλατφορμα της plus 500. Αλλα ειμαι αρκετα πεισματαρης οποτε αφου εχασα ολο το κεφαλαιο μου αρχισα να ψαχνω στο νετ για μια στρατηγικη η οποια θα μου αποφερει εσοδα.Μετα απο 2 μηνες (ευτυχως παναγια μου) εντελως τυχαια το βρηκα. Eδω να αναφερω οτι δεν υπαρχει καμια μα καμια στρατηγικη που να κερδιζεις παντα.Το θεμα ειναι εχεις μια στρατηγικη η οποια καταρχην θα δουλευει και θα σου επιφερει περισσοτερα κερδη απο οτι απωλειες. Πίστεψες μάλλον στην αρχή σε αυτό το επιθετικό (παραπλανητικό και γελοίο) bastardize martingale system της stockpair (σχ. 1) που διαφημίζεται σε καμιά ντουζίνα βίντεο (με παντόφλες και πιτζάμες). Μπράβο σου πάντως που δεν το έβαλες κάτω. Μια ερώτηση μόνο, δοκίμασες να ξεκινήσεις από 1$ και ανά λεπτό ή 5λεπτο ή δε σου το επιτρέπει το σύστημα; Δύο χρόνια ασχολήθηκα με χρονοσειρές και forecasting ως φοιτητής στη διπλωματική. Ναι, εάν έχει κάποιος εμπειρία πάνω στις χρονοσειρές, στη σύγχρονη στατιστική ανάλυση και στις αγορές, μπορεί μακροχρόνια να βγαίνει κερδισμένος. Θέλει τρομερά περισσότερη προσπάθεια και γνώση και εμπειρία. Δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνεται. Ακόμα και αν στην αρχή φαίνεται ότι κερδίζεις απλά έχεις εξαπατηθεί. Έχουν στόχο να αγγίξουν την ψυχολογία σας. Εάν είστε άσχετοι και περιμένετε να πλουτίσετε, καλύτερα να το βάλετε στα πόδια. Ακόμα το να πάρεις πίσω την πρώτη σου κατάθεση απαιτεί μεγάλη δεξιότητα και ψυχολογία. (σχ. 1) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από Aspartame
Aspartame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να πως θα τα οικονομήσουμε $$$- -φορώντας πυτζάμες και παντόφλες . Παίζει σε αρκετές γλώσσες με απενεργοποιημένα φυσικά τα σχόλια... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από Aspartame
defacer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, εάν έχει κάποιος εμπειρία πάνω στις χρονοσειρές, στη σύγχρονη στατιστική ανάλυση και στις αγορές, μπορεί μακροχρόνια να βγαίνει κερδισμένος. Θέλει τρομερά περισσότερη προσπάθεια και γνώση και εμπειρία. Τι εννοείς Γιάγκο; Ότι δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος για να βγάζεις μεγάλα κέρδη χωρίς κόπο και χωρίς να ξέρεις τίποτα; Καταρρέει το σύμπαν μου. ΥΓ: andreastrader, εγγραφή: σήμερα. Ζητούνται θύματα να τους πουλήσει μια γέφυρα.
Aspartame Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τι εννοείς Γιάγκο; Ότι δεν υπάρχει σίγουρη μέθοδος για να βγάζεις μεγάλα κέρδη χωρίς κόπο και χωρίς να ξέρεις τίποτα; Μήτσο, το 95% χάνουν επειδή έχουν βρει το σίγουρο σύστημα σε κάποιο blog ή περιμένουν να το βρουν σε αυτό το θέμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα