Προς το περιεχόμενο

binary options

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενοχλει αρκετα καποια ατομα ενω δεν εχουν ιδεα τι ειναι τα binary options  και πως  λειτουργουν λενε την αποψη τους και κυριως αποθαρυνουν νεα ατομα να ασχοληθουν.Οποτε θα αναφερω πολυ απλα παρακατω τι ειναι το καθενα και πως να ξεκινησει ο  καθενας απο σας χωρις ουτε ενα ευρω.

1)Τι ειναι binary options(δυαδικες επιλογες).Το μονο που κανεις ειναι να προβλεπεις σε ενα αν η τιμη μιας μετοχης η μιας ισοτιμας θα ανεβει η θα κατεβει.Το κερδος σου προκυπτει απο το κεφαλαιο που εχεις επενδυσει.Ειναι περιπου το 70% του κεφαλαιου σου.πχ Αν επενδυσεις 100 ευρω και εισαι οπως λενε (in the money) κερδιζεις 70 ευρω.Αν παλι εισαι (out  the money) χανεις και τα 100 ευρω που ειχες επενδυσει.Υπαρχουν αρκετες (broker) πλατφορμες οπως stock pair,24option,anyoption και πολλες αλλες οι οποιες προσεξτε, δεν σου επιτρεπουν να αγοραζεις η να πουλας μετοχες το μονο που κανεις ειναι να προβλεπεις.

2)Αγορα Η' Πωληση μετοχων.Εδω στην ουσια αγοραζεις αν πιστευεις οτι μια μετοχη θα ανεβει και πουλας αν θα κατεβει,Το κερδος προκυπτει απο το ποσο μια μετοχη θα ανεβει η θα κατεβει.Πλατφορμες υπαρχουν πολλες αλλα πρεπει να πληρωνεις το μηνα γυρω στα 180 ευρω.Εγω τωρα χρησιμοποιω την plus 500 γιατι ειναι η μονη που ειναι δωρεαν.Αλλα υπαρχουν και αλλες επι πληρωμη οπως ninja trader,metastock,

Λοιπον αφου ανεφερα πολυ συνοπτικα τι ειναι το καθενα.Θα σας δειξω πια ειναι τα βηματα που εκανα εγω και πρεπει να κανετε και εσεις χωρισ να δαπανησετε ουτε ενα ευρω.

1)Ανοιγετε λογαριασμο στο netdania.com γιατι σας επιτρεπει να παρακολουθειτε online τοις αγορες και πως διαμορφωνονται.Και κυριως γιατι ειναι δωρεαν και ευκολο στη χρηση.Υπαρχουν και αλλα εγω αυτο χρησιμοποιω οποτε αυτο σας προτεινω.

2)Ανοιγετε λογαριασμο και κατεβαζετε την πλατφορμα της plus 500 στο pc σας.Γιατι ειναι δωρεαν και σου πρσφερει και μπονους 25 ευρω να ξεκινησεις χωρις καταθεση επισης εχεις πρoσβαση σε εναν demo εικονικο λογαριασμο ωστε να ξεκινησεις απο εκει τις επενδυσεις σου και να εξοικοιωθεις.

3)Αφου κανεις αυτα τα δυο θα παρακολουθησεις τa εξης βιντεο 

ΠΡΟΣΟΧΗ.Τα βιντεο αυτα ειναι απλα για να κατανοησετε τις τασεις της αγορας και πως κινειται καθως και ποτε να αγοραζετε η πουλατε.Μην αγορασετε τιποτα απο αυτα τα προιοντα που σας παρουσιαζει.Εδω να αναφερω οτι αυτη η στρατηγικη δεν ουτε δικη μ ουτε την δημιουργησα εγω και ουτε προκειται να σας πουλησω τιποτα.Το μονο που σας προσφερω ειναι η βοηθεια για να ξεκινησετε και εσεις γιατι ολο αυτον τον καιρο που εψαχνα δεν βρηκα ουτε ενα που να λεει βρε παιδια καντε αυτο και αυτο.Το μονο που εβρισκα σε ολα ηταν ο καθενας να λεει το κοντο και το μακρυ του ενω δεν ειχε ιδεα.

4)Κατανοηση της στρατηγικης.ΑΦΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ δειτε και αυτο ωστε να καταλαβετε τι ειναι παρακατω.

(12 MAJOR CANDLESTICKS SIGNALS)

1)Doji

2)Bulish and Bearish Enqulfing signal

3)Hammer

4)Hanging man

5)Piercing pattern

6)Dark cloud

7)Bullish Harami

8)Bearish Harami

9)Morning and evening star

10)Kicker signals

11)shooting star

12)Inverted hammer

Αφου κανετε ολα αυτα υπαρχουν και καποια αλλα οπως να εφαρμοσετε τους καταλληλουσ indicators στο netdania και καποιουσ μεσους ορους ωστε να ειστε ετοιμοι για βγαλετε χρηματα απο τις αγορες

Αυτα ηταν τα βηματα που εκανα εγω και πραγματικα μου αλλαξαν την ζωη οποιος θελει μπορει να τα κανει και αφου τα κανει ας μου στειλει ενα μηνυμα στο [email protected] η ας σχολιασει εδω ωστε να φτιαξω ενα βιντεο με τις τελευταιες λεπτομερεις σε οτι αφορα το netdania ωστε να μην του φανει βουνο το πως να το χρσημοποησει 

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tο +500 δεν έχει binary options που είναι και το θέμα μας. Επίσης τα 25€ που δίνει το +500 (με επιβεβαίωση τηλεφώνου) είναι δόλωμα στρατηγικής καζίνου που σε προκαλεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη, -γιατί πρέπει να είμαστε ακριβοδίκαιοι-.

Δημοσ.

Tο +500 δεν έχει binary options που είναι και το θέμα μας. Επίσης τα 25€ που δίνει το +500 (με επιβεβαίωση τηλεφώνου) είναι δόλωμα στρατηγικής καζίνου που σε προκαλεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη, -γιατί να είμαστε ακριβοδίκαιοι-.

Εννοειται οτι h plus 500 δεν εχει binary options.Υπαρχουν 2 ειδων πλατφορμων.

Η μια ειναι η broker platform.Που προβλεπεις αν θα ανεβει η θα κατεβει η τιμη μιας μετοχης.πχ.,anyoption ,stockpair ,eztrader

Kai η αλλη ειναι που ,μπορεις να αγορασεις η να πουλησεις μια μετοχη.πχ plus 500,ninja trader,metastock,metatrader

Αν εχεις διλημμαι αφορα τα 25προσωπικα στοιχεια οπως επιβεβαιωση τηλ μπορεις να ξεκινησεις με την demo εκδοση χωρις να επιβεβαιωσεις τιποτα.Εννοειται οτι στην demo εκδοση θα ακουληθησεις την στρατηγικη χωρις παρεκτροπες και αφου εισαι ετοιμος επιβεβαιωνεις το λογαριασμο σου και ξεκινα συναλλαγες με πραγματικα χρηματα

.Αν δεν επιβεβαιωσεις το λογαριασμο δεν σου επιτρεπει καταρχην να κανεις καμια καταθεση η αναληψη χρηματων.

Επισης αν εχεισ indernet banking μπορεις να ανοιξειςλογαριασμο στην τραπεζα σου αλλα δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με την plus 500

Δημοσ.

Προβλέπεις αν η μετοχή θα ανέβει ή θα κατέβει, στο στοίχημα προβλέπεις αν θα κερδίσει ή θα χάσει. Ποιά η διαφορά; Επειδή το ένα παίζεται στο χρηματιστήριο;

Δημοσ.

Με ενοχλει αρκετα καποια ατομα ενω δεν εχουν ιδεα τι ειναι τα binary options  και πως  λειτουργουν λενε την αποψη τους και κυριως αποθαρυνουν νεα ατομα να ασχοληθουν.Οποτε θα αναφερω πολυ απλα παρακατω τι ειναι το καθενα και πως να ξεκινησει ο  καθενας απο σας χωρις ουτε ενα ευρω.

Και μένα με ενοχλούν άτομα που υποκρύπτοντας την πραγματικότητα, προσπαθούν να βρουν αφελείς και να τους μαδήσουν (άμεσα ή έμμεσα). Τι να κάνουμε που έχω ισχυρό το αίσθημα αλληλεγγύης; Άλλο να σου λένε «φίλε έχει ρίσκο να χάσεις τα πάντα» και άλλο «σου εχω σίγουρο σύστημα να γίνεις πλούσιος φορώντας τις πυτζάμες σου»

Κατά καιρους παίζω στοιχημα και τυχερά παίγνια, απλά γιατί γουστάρω το χαβαλέ και την αδρεναλίνη. Στο τελευταίο μουντιάλ έχωνα 2-3 ευρώ σε συνδυασμους 5-6 παιχνιδιών, ώστε εκτός απο το να χαίρομαι τον αγώνα, να εχω και την αδρεναλίνη του κέρδους. 

Τυχερα παιχνίδια, binary options και στοιχημα ειναι στημένα για να κερδίζουν οι book και αυτοί που πουλάνε συμβουλες. Το 99,99% όλων των υπολοίπων ειναι χαμένοι απο χέρι. 

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή ουσιαστικά είναι σαν να παίζεις στοίχημα.

Aν παρακολουθησεις την στρατηγικη θα δεις οτι δεν ειναι στοιχημα αλλα να ξερεις ποτε να αγορασεις η να πουλησεις μια μετοχη αποφερωντας σου πολλα εσοδα.Αν αναγωριζεις τα 12 κυριοτερα σηματα κεριων (12 major candlesticks signals) kai εχεις 3 απλουσ μεσους θα ξερει ποτε να αγορασεις η ποτε ν πουλησεις 

Se αυτη την φωτο μπορεις να δεις την τιμη μια μετοχης καπου στο 2005 πρεπει να ειναι.Το βελακι σου δειχνει ενα απο τα πιο δυνατα σηματα to kicker signal.Π.Χ ΑΝ σε μια πλαγια κινηση της μετοχης η καθοδικη δεις ξαφνικα αυτο και εισαι πανω απο τους μεσουσ ορους( μπλε και κοκκινη γραμμη) τοτε παει προς πανω 99,999999%.

https://www.google.gr/search?q=kicker+signal&espv=2&biw=1366&bih=705&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=lZ-hVPevOoH6UrqyhIAC&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=16BPk1iMo4diOM%253A%3BZfFXVfOK6q0qgM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.candlestickforum.com%252Fstore%252Fimages%252FJULY30NL%252520CHART1%252520copy.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fcandlestickforum.com%252FPPF%252FParameters%252F11_45_%252Fcandlestick.asp%3B550%3B418

Δημοσ.

Και μένα με ενοχλούν άτομα που υποκρύπτοντας την πραγματικότητα, προσπαθούν να βρουν αφελείς και να τους μαδήσουν (άμεσα ή έμμεσα). Τι να κάνουμε που έχω ισχυρό το αίσθημα αλληλεγγύης; Άλλο να σου λένε «φίλε έχει ρίσκο να χάσεις τα πάντα» και άλλο «σου εχω σίγουρο σύστημα να γίνεις πλούσιος φορώντας τις πυτζάμες σου»

Κατά καιρους παίζω στοιχημα και τυχερά παίγνια, απλά γιατί γουστάρω το χαβαλέ και την αδρεναλίνη. Στο τελευταίο μουντιάλ έχωνα 2-3 ευρώ σε συνδυασμους 5-6 παιχνιδιών, ώστε εκτός απο το να χαίρομαι τον αγώνα, να εχω και την αδρεναλίνη του κέρδους. 

Τυχερα παιχνίδια, binary options και στοιχημα ειναι στημένα για να κερδίζουν οι book και αυτοί που πουλάνε συμβουλες. Το 99,99% όλων των υπολοίπων ειναι χαμένοι απο χέρι. 

Καποια απλα πραγματα θα σου πω.

1)Στο χρηματιστηριο δεν τζογαρεις ποτε.Αναλυεις την αγορα και επιλεγεις εσυ ποτε θα επενδυσεις ενα ποσο.

2)Αφου κατανοησεις και εφαρμοσεις σωστα την στρατηγικη  οι απωλειες σου θα ειναι ελαχιστες γαιτι θα ξερεις ακριβως ποτε να βγεις απο μια μετοχη και ποτε να μεινεις Πχ εγω χανω τον μηνα περιπου 150 ευρω και κερδιζω 1900 και οσο παει αυξανεται γιατι επενδυω ολο και περισσοτερα ποσα.

Δεν ειμαι εδω ουτε για να πεισω κανεναν ουτε για να βγαλω απο κανεναν απλα ειπα να αναφερω αυτην την στρατηγικη γιατι πολυ αποτελεσματικη και βγαζεις ενα υπερ υπερ ικανοποιητικο εισοδημα.Τωρα οποιος θελει την εφαρμαζει οποιος δεν θελει απλα συνεχιζει να χαλαει τα λεφτα του ασκοπα στο στοιχημα για να νιωσει την αδρεναλινη του κερδους οπως εσυ καλη ωρα.

Δημοσ.

Και αν χάσεις 2-3 φορές σε αυτό με την μέθοδο του διπλασιασμού που λένε για να καλύψεις την προηγούμενη χασούρα κλαίς τα λεφτά σου.

Αν ποτέ δοκιμαζα binary option θα ηταν με μονόευρα για την πλάκα μου.

Δημοσ.

Πχ εγω χανω τον μηνα περιπου 150 ευρω και κερδιζω 1900 και οσο παει αυξανεται γιατι επενδυω ολο και περισσοτερα ποσα.

Τέτοια λόγια λένε

• αυτοί που πουλάνε σιγουράκια στο στοίχημα
  • αυτοί που πουλάνε συστήματα για να κερδίζεις σε ρουλέτα, ποκερ, κλπ
  • αυτοί που προσπαθούν να μαζέψουν referal για ptc και ptv ιστοσελίδες

Αφου καθαρίζεις 1900 ευρω, για ποιο απλό λόγο γράφτηκες στο forum και προσπαθείς να πουλήσεις το σύστημα σου; Αν εχω είχα σιγουρο συστημα θα αφιέρωνα το χρόνο μου να βγάζω λεφτά, οχι να ψάχνω χρήματα από νεα θύματα

Δημοσ.

Και αν χάσεις 2-3 φορές σε αυτό με την μέθοδο του διπλασιασμού που λένε για να καλύψεις την προηγούμενη χασούρα κλαίς τα λεφτά σου.

Αν ποτέ δοκιμαζα binary option θα ηταν με μονόευρα για την πλάκα μου.

Το γνωρίζουν γιαυτό και δε δέχονται μονόευρα, μόνο πονταρίσματα από 10-12€ και άνω, με ελάχιστες αρχικές καταθέσεις 200+€.  Ώστε μέσα σε τρεις-τέσσερις συνεχόμενες αποτυχίες να τα έχουν στις τσέπες τους.

12€ + 28€ + 70€ +150€ = 260€ (καθαρή πονηρή απάτη τζόγου τα binaries options).

Εάν δέχονταν από 1€, θα τους είχαμε ρημάξει (οι περισσότερες πιθανότητες θα ήταν προς το μέρος μας) και θα το είχαν κλείσει το μαγαζί...

Δημοσ.

Έκανα λάθος μάλλον που ασχολήθηκα με το thread...

Μου το επιβεβαίωσε ο παραπάνω φίλος που είπε τη φοβερή ατάκα: "Τυχερα παιχνίδια, binary options και στοιχημα ειναι στημένα για να κερδίζουν οι book..."

Καταλαβαίνω ότι όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, αλλά αυτό το τσουβάλιασμα δεν είναι ούτε επιχειρηματολογία ούτε σοβαρή ανταλλαγή απόψεων ρε παιδιά...

Επίσης, συγνώμη, αλλά δεν είναι και επιχείρημα ότι κάποιος "ψάχνει να πουλήσει το σύστημά του" ...ποιό είναι αυτό το σύστημα?

Τέλος, η "μέθοδος του διπλασιασμού" δεν δουλεύει ούτε στα πιο ανοργάνωτα καζίνα... Ας μην το κάνουμε θέμα λοιπόν...

Αν κάποιος θέλει, ξέρει και - προφανώς - μπορεί να επενδύσει σε forex, μετοχές ή παράγωγα τότε σίγουρα τα binary options θα τον ενδιαφέρουν. Δεν είναι βέβαιο ότι θα βγάλει λεφτά (όπως πουθενά) αλλά σίγουρα έχουν ενδιαφέρον.

Τώρα πώς το όλο θέμα μπλέχτηκε με τζόγο, τυχερά παιχνίδια, καζίνα και στοιχήματα ....δεν το πολυκατάλαβα.

Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση (στο βαθμό που ευθύνομαι και εγώ). Καλή χρονιά σε όλους!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...