Προς το περιεχόμενο

binary options

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνγώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό σου.

Φυσικά αντιπαρέρχομαι τις προσβολές, και ξαναζητώ ευγενικά να τεκμηριώσεις αυτά που υποστηρίζεις.

Αν για σένα η παρούσα συζήτηση είναι κάτι παραπάνω από ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών (αν έχει π.χ. προσωπικές ή επαγγελματικές προεκτάσεις), θα παρακαλούσα να το ξεκαθαρίσεις ώστε κανένας μας να μη χάνει το χρόνο του...

Τρολάρεις έτσι;

Επεξ/σία από Aspartame
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη φίλε, αλλά με κάλυψε ο προηγούμενος... συγκεκριμένα και με επιχειρήματα.

Καλή και η φασαρία, η λάσπη και ο θόρυβος αλλά μόνο για πλάκα.

Αν έχεις κάποιο στοιχείο σχετικά με συγκεκριμένη καταγγελία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ή κάποια σχετική ανακοίνωση από κάποια Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Ελλάδας ή Κύπρου) δώσε μας επιτέλους ένα λινκ, αλλιώς σε ευχαριστούμε για τις απόψεις σου για το προϊόν και για μια συγκεκριμένη εταιρεία (που ούτε που με νοιάζει ποιά είναι) και πάμε παρακάτω...

Δημοσ.

Βγήκαν όλοι οι 0 post να υποστηρίξουν την απάτη που έχει βουήξει ο κόσμος όλος.

Εσυ έχεις να πεις κάτι για τα παραπάνω;

• Like 1
Δημοσ.

Έχω να πω ότι το λινκ είχε πολύ ωραίες forexάδικες διαφημίσεις...

Δημοσ.

Το ότι για μια Κυπριακή εταιρεία που εποπτεύεται από την Κυπριακή Επιτροπή  Κεφαλαιαγοράς να μην επιτρέπονται οι συναλλαγές με κατοίκους άλλων χωρών φαντάζομαι είναι σωστό, αν και δεν βλέπω από πού συγκεκριμένα απαγορεύεται.

Τι σχεση εχει η επιτροπη κεφαλαιαγορας; Στη μονη επιτροπη που μπορει να εμπιπτει ειναι αυτη των τυχερων παιγνιων...

Δημοσ.

Και στον αντίποδα εμφανίστηκαν οι επαΐοντες να μας πουν ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε με το αντικείμενο είμαστε κορόιδα και μάλιστα χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ένα φόρουμ για το FOREX...Ελπίζω ο αριθμός των μηνυμάτων μου και το έτος εγγραφής μου να μου δίνουν το δικαίωμα της γνώμης στη συζήτηση.

Μιλάμε λοιπόν για μια αγορά που έχει στηθεί την τελευταία πενταετία και που στην Ελλάδα απ'ότι βλέπουμε κάνει τα πρώτα της βήματα περίπου ένα χρόνο τώρα. Τι μας έχει διδάξει η ιστορία για τις πάσης φύσεως ανερχόμενες διαδικτυακές αγορές; Αυτό.

giphy.gif

Είναι λοιπόν καινούργιο το φαινόμενο των επιτήδειων που καιροφυλακτούν προκειμένου να εκμεταλλευτούν την άγνοια και την ελλιπή ενημέρωση του επενδυτικού κοινού; Φυσικά και όχι. Στην Ελλάδα μάλιστα το μάθαμε από πρώτο χέρι το '99, όταν γίναμε η χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων και των 2 εκ. traders.  Το να ισχυριστεί λοιπόν κάποιος ότι για τους τότε εγκλωβισμένους ευθύνεται ο ίδιος ο φορέας (δλδ το χρηματιστήριο) είναι το λιγότερο αφελές, πόσω μάλλον το να γενικεύσουμε το συμπέρασμα αυτό για όλα τα χρηματιστήρια παγκοσμίως. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα binary options. Όπως λοιπόν υπάρχουν επιτήδειοι που υπόσχονται εύκολα κέρδη σε άτομα που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο, υπάρχουν και πάροχοι που συμμορφώνονται πλήρως με τη νομοθεσία και προσεγγίζουν τους πελάτες τους με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Από την άλλη υπάρχουν οι "επενδυτές με τις πυτζάμες" που πιστεύουν ότι έγιναν Σόρος εν μία νυκτί και εκείνοι που κατανοούν το ρίσκο μιας επένδυσης και λαμβάνουν τα μέτρα τους έτσι ώστε να το περιορίσουν στα πλαίσια του εφικτού.

Ξαναλέω λοιπόν ότι το παν για κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά και θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με επενδύσεις σε μία online πλατφόρμα (forex, binary options ή ότι θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα) είναι να κάνει την έρευνά του και να ελέγξει ο ίδιος τις διαδικασίες προκειμένου να βεβαιωθεί ότι υπάρχουν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο δικλείδες ασφαλείας, κυρίως σε ότι αφορά τις αναλήψεις, τις χρεώσεις και την προσέγγιση της εταιρίας προς τον πελάτη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να καταλάβει κάποιος ότι δεν είναι λογικό να χρειάζεται ένας μήνας για να ολοκληρωθεί μία ανάληψη ή το ότι τον κάλεσε κάποιος να του πει να επενδύσει πχ στην άνοδο μιας μετοχής επειδή αυτό δείχνει το sentiment της πλατφόρμας του.

Καλό θα είναι λοιπόν να είμαστε επιφυλακτικοί στα συμπεράσματά μας, να αποφεύγουμε τους...εξορκισμούς και τα τσουβαλιάσματα και να φροντίζουμε να τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες που φτάνουν σε εμάς από τους πιο έμπειρους του χώρου.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανοίξω ενα λογαριασμό στην stockpair με αρχικό κεφάλαιο 200Ε τα οποια τα εχω ανάγκη,δεν τα βάζω δηλαδή επειδή δεν μου λείπουν (φοιτητής).

Σκέφτομαι να ξεκινήσω με την στρατηγική του διπλασιασμού ( αν λέγεται ετσι ) με trading τα binaries. δηλαδη ξεκινάς να ποντάρεις με 12Ε αν χασεις παίζεις  με 28Ε μετα με 70Ε και τελος με 150Ε.
Εχω 1-2 γνωστούς που έχουν βγαλει αξιοσημείωτα ποσά με αυτην την μέθοδο.

Στο ζουμί τωρα,θελω να ξέρω αν ΟΛΑ ειναι καθαρή τύχη και καλύτερα να μην χάσω χρόνο και χρήμα σε αυτό ή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχω κέρδος.
Σας παρακαλώ να βοηθήσουν όσοι πραγματικά ξέρουν ή εχουν παίζει.

να και ένα video με την στρατηγική που αναφέρω: https://www.youtube.com/watch?v=5rFalRTF510

• Like 1
Δημοσ.

...κι ο Λουμίδης στους καφέδες. Μακριά και από την εταιρεία και από το τζογαδορικο martingale ("αν λέγεται ετσι") και από τη "στρατηγική" που σου προτείνουν και που "είναι βασισμένη στους έμπειρους traders μας". Δηλαδή έρχονται οι έμπειροι traders και σου λένε κοίτα τη μπάρα κι όταν πάει 60 μπες. Αστειότητες. Αν ψάχνεις για κάτι σοβαρό να ασχοληθείς ως μικροεπενδυση, στείλε μου inbox να μιλήσουμε εκεί.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και από εμένα.

Θα ήθελα να σας δείξω ένα άρθρο το οποίο έγραψα στο blog που έχω σχετικά με τις δυαδικές επιλογές. Το συγκεκριμένο αφορά αν κάποιος μπορεί να κεδρίσει ή να χάσει. Με την εμποιρία που έχω στον εν λόγω χώρο πιστεύω το συγκεκριμένο άρθρο που έγραψα είναι πολύ κατατοπιστικό.

Το εν λόγω άρθρο είναι από το blog που διαθέτω www.binary-option.gr

ΧΑΝΩ Η ΚΕΔΡΙΖΩ ΣΤΙΣ ΔΥΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ BINARY OPTIONS..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

Σε μια προσπάθεια μας για καλύτερη ενημέρωση των χριστών της ιστοσελίδας μας για το τι είναι οι δυαδικές επιλογές   θα σας παρουσιάσουμε για το πώς μπορείς να χάσεις λεφτά στις δυαδικές επιλογές.

Πολλής κόσμος έχει την ψευδαίσθηση σε πολλούς τομείς πως είναι εύκολο να αποκτήσει χρήματα διαδικτυακά.

Άλλοι καταφεύγουν σε διάφορες πυραμίδες, άλλοι στο καζίνο και άλλοι σε διάφορες άλλες onlineυπηρεσίες όπως binary options.

Πολλά άτομα πιστεύουν, ωστόσο υπάρχουν και πολλοί δύσπιστοι. Η αλήθεια ωστόσο είναι κάπου στην μέση και στις δύο κατηγορίες.

Όλοι λίγο πολύ έψαξαν το θέμα με τις πυραμίδες, άλλοι έπαιξαν καζίνο και το αποτέλεσμα στην πρώτη περίπτωση της πυραμίδας είναι ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ σκληρά θα δεις αποτελέσματα. Αν όχι τότε τα χρήματα που επένδυσες θα τα χάσεις. Είναι άδικο να λέμε ότι είναι ψεύτικο και μούφα.  Έχει κάποιους που τα κατάφεραν, κάποιοι που δεν τα κατάφεραν. Ωστόσο η πυραμίδα δεν είναι ο κλάδος που μας ενδιαφέρει.

Στο καζίνο ισχύει το ίδιο, ωστόσο εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι 100% τζόγος άρα πολύ εύκολα μπορείς να εθιστείς. Το αποτέλεσμα όμως και στις 2 περιπτώσεις παραμένει το ίδιο. Χάνεις ή κερδίζεις.

ΔΥΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΦΕΞΑΛΛΑ…..

Στο youtube υπάρχουν εκατομμύρια σελίδες που λένε ότι έβγαλαν χρήματα στον τομέα τωνδυαδικών επιλογών binary options. Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Εξάλλου το είδα και εγώ πολλές φορές με τα μάτια μου. Ωστόσο πολλές φορές είδα και άτομα να χάνουν και στο τέλος να είναι δυσαρεστημένοι με τον binary option broker.

Η ταπεινή μου άποψη είναι πως κάποιος που θα έλθει στις δυαδικές επιλογές μπορούν να συμβούν τα πάντα. Υπάρχει περίπτωση καθαρού κέδρους επί μηνιαία βάση, ωστόσο αυτό χρειάζεται καιρό.

Τι εννοώ με αυτό. Για παράδειγμα σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ξεκινάς να επενδύεις στιςδυαδικές επιλογές σίγουρα θα χάνεις αλλά και θα κερδίζεις. Με άλλα λόγια τύχη. Σε 5 χρόνια όταν μάθεις πως κινείτε η αγορά και είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο τομέας σου τα χρηματοοικονομικά τότε ναι θα κερδίζεις. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια άτομα με 1-2 χρόνια εμπειρία θέλουν να αυτοαποκαλούνται επαγγελματίες επενδυτές. Επίσης αυτά τα άτομα μπορεί να μην επενδύουν επί καθημερινή φάση. Επί καθημερινή φάση δεν εννοώ με αληθινά χρήματα. Δεν έχει σχέση αυτό. Για εμένα επαγγελματίας επενδυτής είναι κάποιος που έχει 3 χρόνια εμπειρία το ποιο λίγο και τουλάχιστον 20 μέρες τον μήνα επενδύει. Είτε με αληθινά χρήματα είτε με ψεύτικα.

Για να γίνω ακόμη ποιο κατανοητός. Εγώ για παράδειγμα ουδέποτε στην ζωή μου ασχολήθηκα με οικοδομικές κατασκευές. Βρίσκω δουλειά σε μια οικοδομική εταιρεία και με βάζουν να κάνω κάτι το οποίο πρώτη φορά μαθαίνω. Ύστερα από 1 χρόνο καυχιέμαι ότι τα ξέρω όλα ενώ στην ουσία ξέρω 2 πράγματα. Με βάζουν απέναντι από έναν άνθρωπο με περισσότερα από 3-4 χρόνια εμπειρία που είναι το αντικείμενο του. Πως μπορώ εγώ που ασχολούμαι μόνο ένα χρόνο με αυτό τον κλάδο να αυτοαποκαλούμε επαγγελματίας και ότι τα ξέρω όλα; Μην ξεχνάμε ότι αν έχεις τις γνώσεις και το έχεις “μέσα“ σου το επάγγελμα χρειάζεσαι ποιο λίγο χρόνο προσαρμογής. Αν δεν το έχεις, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα μάθεις αλλά θα σου πάρει περισσότερο χρόνο

Εδώ που θέλω να καταλήξω είναι ότι οι επενδύσεις στις δυαδικές επιλογές binary options είναι πάρα πολύ απλές στο θέμα να κερδίσεις ή να χάσεις. Αν το ψάξεις πολύ θα γίνει περίπλοκο.

Όπως εξήγησα σε παλιό μου άρθρο για κάποιον νέο επενδυτή που δεν ξέρει τι είναι οι δυαδικές επιλογές μπορεί να παίξει το online παιχνίδι το οποίο κατασκεύασε η πλατφόρμα Optiopus μέσω του binary option Key Option.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα την οποία έχω φτιάξει και να εγγραφείτε

ΥΣ: Η εν λόγω πλατφόρμα και η ιστοσελίδα είναι διασκεδαστικού χαρακτήρα. Δηλαδή μπορείτε να μιλάτε με άλλα μέλη μέσω του social network που έχω δημιουργήσει καθώς και να παίζεται διάφορα άλλα παιχνίδια π.χ ρουλέττα.

Όπως προανέφερα η εν λόγω σελιδα είναι 100% διασκεδαστικού χαρακτήρα. Δεν μπορείς να βγάλεις ούτε και να χάσεις χρήματα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε περίπτωση που θέλεις είναι να αγοράσεις από 1 μέχρι 100 ευρώ ψεύτικα χρήματα για να ανεβούν οι πόντοι σου, ωστόσο τους αναβαθμίζουμε τους πόντους και ανα εβδομάδα σε άτομα τα οποία τα έχουν χάσει. 

Μπορείτε να δείτε την πρώτη binary options πλατφόρμα στην ποίο κατω σελίδα. Δυστιχώς δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

https://snap.platforms.social/registration .

Αν θέλετε διάφορα μπόνους για δυαδικές επιλογές από άλλες εταιρείες ξεκίνησα τώρα μια σελίδα για ελληνικά binary options

binary options greece

Επίσης θα σας πω και μια μικρή πληροφόρηση μιας και ασχολούμε με το θέμα. Αν κάποιος πιστεύει ότι θα κεδρίσει είναι οι ίδιες πιθανότητες με τα μηχανάκια του καζίνο. Οι πλατφόρμες είναι προγραμματισμένες να χάνουν περισσότερα παρά να δίνουν. Ίσως να υπάρχουν κάποιες που δεν έχουν αυτες τις απατεωνιές, ωστόσο σίγουρα είναι λίγες. Δούλεψα πολλά χρόνια σε τέτοιες εταιρείες και είδαν πολλά τα μάτια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...