Προς το περιεχόμενο

binary options

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κάποια binary έγκυρη; 

Προσωπικα χρησιμοποιω iq option και δεν εχω κανενα θεμα.αλλα υπαρχουν και αλλες οπως stockpair binary mate κτλ.

Πώς καταθέτεις χρήματα και πως τα παίρνεις;δίνεις αριθμό λογαριασμού;ειναι ασφαλες αυτο;

καταθετεις μεσω χρεωστικης η πιστωτικης καρτας και τα παιρνεις μεσω μεταφορας σαν εμβασμα στον τραπεζικο σου λογαριασμου η μεταφορα σε skrill account h neteller.Οσο για το ασφαλη ουτε το facebook ειναι ασφαλες αλλα ολοι εχουμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα χρησιμοποιω iq option και δεν εχω κανενα θεμα.αλλα υπαρχουν και αλλες οπως stockpair binary mate κτλ.

καταθετεις μεσω χρεωστικης η πιστωτικης καρτας και τα παιρνεις μεσω μεταφορας σαν εμβασμα στον τραπεζικο σου λογαριασμου η μεταφορα σε skrill account h neteller.Οσο για το ασφαλη ουτε το facebook ειναι ασφαλες αλλα ολοι εχουμε :P

αρα ουσιαστικα βαζω τα στοιχεια της χρεωστικης και του τραπεζικου λογαριασμου;το εμβασμα και τα υπολοιπα δε τα καταλαβαινω... :-D

τραπεζικο εχω μονο της μισθοδοσιας οποτε δε προκειται να βαλω αυτο...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/5/2015 στις 2:57 ΠΜ, insomiaistas είπε

Καλησπέρα,σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανοίξω ενα λογαριασμό στην stockpair με αρχικό κεφάλαιο 200Ε τα οποια τα εχω ανάγκη,δεν τα βάζω δηλαδή επειδή δεν μου λείπουν (φοιτητής).

Σκέφτομαι να ξεκινήσω με την στρατηγική του διπλασιασμού ( αν λέγεται ετσι ) με trading τα binaries. δηλαδη ξεκινάς να ποντάρεις με 12Ε αν χασεις παίζεις  με 28Ε μετα με 70Ε και τελος με 150Ε.
Εχω 1-2 γνωστούς που έχουν βγαλει αξιοσημείωτα ποσά με αυτην την μέθοδο.

Στο ζουμί τωρα,θελω να ξέρω αν ΟΛΑ ειναι καθαρή τύχη και καλύτερα να μην χάσω χρόνο και χρήμα σε αυτό ή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχω κέρδος.
Σας παρακαλώ να βοηθήσουν όσοι πραγματικά ξέρουν ή εχουν παίζει.

να και ένα video με την στρατηγική που αναφέρω: https://www.youtube.com/watch?v=5rFalRTF510

Τελικά που επένδυσες, επιδεί ενδιαφέρομαι και εγώ να επενδύσω με ένα μικρό ποσό σε πρώτη φάση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Στις 8/5/2015 στις 10:57 ΠΜ, m00nlight είπε

...κι ο Λουμίδης στους καφέδες. Μακριά και από την εταιρεία και από το τζογαδορικο martingale ("αν λέγεται ετσι") και από τη "στρατηγική" που σου προτείνουν και που "είναι βασισμένη στους έμπειρους traders μας". Δηλαδή έρχονται οι έμπειροι traders και σου λένε κοίτα τη μπάρα κι όταν πάει 60 μπες. Αστειότητες. Αν ψάχνεις για κάτι σοβαρό να ασχοληθείς ως μικροεπενδυση, στείλε μου inbox να μιλήσουμε εκεί.

Με τι σοβαρές μικροεπενδύσεις ασχολείσαι; Γιατί ενδιαφέρομαι! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...