Προς το περιεχόμενο

Account Ikariam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω ξέρω μόνο προς το παρόν ότι έχει πάνω απο 10 εκατομμύρια πόντους και αρκετά νησιά. (πόσα δεν ξέρω :P)  βέβαια μπορώ να μάθω αλλά απογοητεύτηκα αρκετά μέχρι στιγμής και μάλλον δεν αξίζει ο κόπος 

Δημοσ.

οποιος εχει λογαργιασμο παραμελειμενο ειτε καλο ειτε κακο εχει βαρεθει ας μου στειλει μηνυμα στο [email protected] να μου το δωσει αν θελει... παιρνω λογαργιασμους και τους δινω σε παικτες εμπειρους που θελουν να ξεκινησουν κατα προτιμησει φιλους μου ή μπορειται να με βρειτε στον κοσμο ΠΣΥ με ονομα Cyclop eyxaristw

Δημοσ.

Ποσους ποντους/πολεις/στρατηγους εχει; αν εχει λιγοτερους απο μενα σας πουλαω τον δικο μου. σοβαρα 

10.000.000 + πόντους έχει μπόλικες πόλεις απο στρατηγούς δεν ξέρω αλλά θα έχει και απο αυτούς... να πουλήσουμε ψάχνουμε όχι να αγοράσουμε :P

Δημοσ.

10.000.000 + πόντους έχει μπόλικες πόλεις απο στρατηγούς δεν ξέρω αλλά θα έχει και απο αυτούς... να πουλήσουμε ψάχνουμε όχι να αγοράσουμε :P

O λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται :P

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έτσι από απορία, παίζω εδώ και 3 χρόνια ένα παιχνίδι λεγόμενο Pirates: Tides of Fortune. Είναι συγγενής των Sparta: War of Empires, Soldier inc, Stormfall, Total Domination. Υπάρχει και σε αυτό αντίστοιχη αγορά account; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...