The_Colonel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω ξέρω μόνο προς το παρόν ότι έχει πάνω απο 10 εκατομμύρια πόντους και αρκετά νησιά. (πόσα δεν ξέρω ) βέβαια μπορώ να μάθω αλλά απογοητεύτηκα αρκετά μέχρι στιγμής και μάλλον δεν αξίζει ο κόπος
Johny Q Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσους ποντους/πολεις/στρατηγους εχει; αν εχει λιγοτερους απο μενα σας πουλαω τον δικο μου. σοβαρα
DrLo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για ποιο λόγο θα ήθελε καποιος να αγορασει εναν λογαριασμό/προφιλ? Τι νόημα έχει ... τι κίνητρο? 1
Cyclop15 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 οποιος εχει λογαργιασμο παραμελειμενο ειτε καλο ειτε κακο εχει βαρεθει ας μου στειλει μηνυμα στο [email protected] να μου το δωσει αν θελει... παιρνω λογαργιασμους και τους δινω σε παικτες εμπειρους που θελουν να ξεκινησουν κατα προτιμησει φιλους μου ή μπορειται να με βρειτε στον κοσμο ΠΣΥ με ονομα Cyclop eyxaristw
The_Colonel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσους ποντους/πολεις/στρατηγους εχει; αν εχει λιγοτερους απο μενα σας πουλαω τον δικο μου. σοβαρα 10.000.000 + πόντους έχει μπόλικες πόλεις απο στρατηγούς δεν ξέρω αλλά θα έχει και απο αυτούς... να πουλήσουμε ψάχνουμε όχι να αγοράσουμε
Johny Q Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 10.000.000 + πόντους έχει μπόλικες πόλεις απο στρατηγούς δεν ξέρω αλλά θα έχει και απο αυτούς... να πουλήσουμε ψάχνουμε όχι να αγοράσουμε O λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται
Miracle Worker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Έτσι από απορία, παίζω εδώ και 3 χρόνια ένα παιχνίδι λεγόμενο Pirates: Tides of Fortune. Είναι συγγενής των Sparta: War of Empires, Soldier inc, Stormfall, Total Domination. Υπάρχει και σε αυτό αντίστοιχη αγορά account;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα