jooik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Θα αγοράσω σύντομα ένα μακμπουκ και το μόνο που με προβληματίζει είναι ο 64αρης ssd δίσκος που έχει. Θα με καλύψει η μήπως πρέπει να πάρω μοντέλο με μεγαλύτερο;; Τον θέλω για μέτρια χρήση, δεν παίζω παιχνίδια κτλ.. Καμία γνώμη;; Ευχαριστω!!
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Αμα τον θές για απλη χρήση οπως λες σου φτάνουν τα 64gb και βλέπεις στην πορεία αν αυξηθούν οι ανάγκες σου σε αποθηκευτικό χώρο αγοράζεις ενα μεγαλύτερο
jooik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Είναι εύκολη η αντικατάσταση του σε μακμπουκ; Υπάρχει κίνδυνος;
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν εχω αλλάξει ποτε δίσκο σε mac αλλα δεν νομίζω να ειναι κατι δύσκολο και απο το βιντεάκι που βρήκα φαίνεται απλο , κίνδυνος οχι δεν υπάρχει αμα κανεις σωστα την αλλαγή
jooik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 SPANK ευχαριστω πολυ!! Το ξέρω πως είναι μικρός απλα δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 130 ευρω παραπάνω για αυτη τη διάφορα. Βασικά είμαι ανάμεσα σε MacBook air 11 mid 2012 με 64αρη ssd στα 580€ η MacBook air 13 mid 2012 με 128αρη ssd στα 700 € . Κ οι 2 ειναι το ιδιο μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση. Τον θέλω για μια απλή μέτρια χρήση. Αξίζει η διάφορα των χαρακτηριστικών τους τη διάφορα των χρημάτων;;; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας! Μεταχειρισμενοι*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα