Προς το περιεχόμενο

Ti hxeia 5.1 na parw?


caveman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ψάχνεις υψηλή ποιότητα σε καλή ένταση, σου συστήνω ανεπιφύλακτα τα altec lansing με τον ψηφιακό αποκωδικοποιητή (τα 251 με την έξτρα συσκευή).

Είναι γύρω στα 170-180 ευρώ.

Όσο για τα ηχεία, είναι απίστευτα για το μέγεθός τους!

 

Τα creative είναι καλύτερα σε ένταση, αλλά υπολείπονται σε ποιότητα από τα altec, σύμφωνα με τον πωλητή. Ξέρω ότι η αξιοπιστία του μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά ακούγοντας τα ηχεία μου τελικά, υποθέτω οτί μάλλον είχε δίκιο!

 

Πολύ ζεστός ήχος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ' αυτήν την κατηγορία τιμής, δεν αξίζει να πάρεις ηχεία με αποκωδικοποιητή dolby digital. Είναι μάλλον πεταμένα λεφτά γιατί τα ηχεία δεν θα επωφεληθούν από τον αποκωδικοποιητή. Με αναλογική σύνδεση, παίζουν "το ίδιο καλά" ακόμα και με τα φτηνά DACs που υπάρχουν στις on-board κάρτες ήχου (βλέπε realtek alc650). Το μόνο πλεονέκτημα που σου προσφέρει είναι ότι χρειάζεσαι ένα μόνο καλώδιο. Από την άλλη όμως δε θα μπορείς να έχεις 5.1 ήχο στα παιχνίδια, εκτός αν έχεις μητρική με Nforce(1/2) chipset.

 

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν λίγο καιρό, μιας και διέθετα 200 ευρώ, αλλά δεν έβρισκα αναλογικά ηχεία 5.1 σε αυτή την τιμή. Υπήρχαν τα ηχεία μέχρι 100-120 ευρώ και τα ηχεία άνω των 300 ευρώ. Επιπλέον αυτά που είχαν τιμή γύρω στα 200 ευρώ ήταν τα ίδια με αυτά των 100 αλλά είχαν και dolby digital decoder. Αν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα και σε ενδιαφέρει κάτι καλύτερο, πάνε για καλύτερα ηχεία. Αλλιώς θα σου πρότεινα κι εγώ τα altec lansing 251, που άκουσα και μου άρεσαν. Πρίν καταλήξεις όμως σε κάτι, ψάξε πολλά reviews στο internet, και ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να ακούσεις τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν, γιατί ο καλός ήχος είναι πολύ υποκειμενικό πράγμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον φίλο Teoula σχετικά με το θέμα υποκειμενικότητας του ήχου.

Μολοταύτα, πιστεύω ότι τα altec lansing θα σε καλύψουν για μια απλή οικιακή χρήση, χωρίς απαιτήσεις στην ένταση, αλλά στην ποιότητα. Δεν λέω ότι δεν είναι δυνατά- σε ένα κανονικό δωμάτιο μπορείς να προκαλέσεις πανικό. Για να μη μιλήσουμε για το υπογούφερ σε max ένταση! Απλά δεν φτάνουν τις εντάσεις των creative. Εαν δε σε ενδιαφέρει να κάνεις πάρτι μόνο με αυτά τα ηχεία , τότε τα lansing είναι μια πολύ καλή λύση. Επίσης δεν ανέφερα τίποτα για ταινίες. Με 95 ευρώ είχα μια εκπληκτική εμπειρία μέσα στο δωμάτιο μου! Πρέπει να είναι σίγουρα από τα καλύτερα της κατηγορίας τους στην αναπαραγωγή DVD.

 

95 ευράκια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ALTEC LANSING 251

 

5.1 Σύστημα (Subwoofer + 5 Δορυφόροι)

90 Watts συνολικής απόδοσης

Deep-Bass

Εύχρηστο και κομψό Subwoofer

6-Speaker Surround

Performance Drivers

Built-In Controls

 

 

ΤΙΜΗ : € 83.90 ( 28589 ΔΡΧ.) +ΦΠΑ

 

pou eidate ta 180 € ?

 

 

Akoma an deis pouthena ta PHILIPS A3.600 rikse tous mia matia !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είπαμε 180 ευρώ, αν διαβάσεις το post μου θα δεις οτι κι εγώ δεν έβρισκα κάτι μονο αναλογικό σε αυτή την τιμή. Για τα philips, νομίζω οτι είναι flat panels ή όχι; Έχω ακούσει κάποια flat τα οποία ήταν απαράδεκτα. Για τα συγκεκριμένα δε ξέρω, μόνο reviews έχω διαβάσει και δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά.

 

Με 150 ευρώ μπορεί να πάρει τα altec lansing 5100, τα οποία έχουν σαφώς καλύτερο sub από τα 251, αλλά οι δορυφόροι αποτελούνται απο 2 tweeters 1", με ότι επίπτωση έχει αυτό στον ήχο... Οπότε θεωρώ καλύτερη επιλογή τα 251, λόγω πιο "ισορροπημένου" ήχου.

 

Anyway, όπως είπα και πιο πρίν, ο ήχος είναι καθαρά υποκειμενικός. Μπορεί σε μένα να αρέσει το Χ σετ και στον άλλο το Υ... :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Loipon rikse mia matia se ayta ta TEAC

http://cgi.teac.de/cgi-bin/pages/en/products.php?prod_id=114

 

exoun 10!!! rms se kathe doriforo kai 40 sto sub

kanoun 140E

 

Kai ta koryfaia hxeia gia pc tis TEAC

http://cgi.teac.de/cgi-bin/pages/en/products.php?prod_id=54

ta opoia ksefeygoyn arketa sta 250E

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Paidia euxaristo gia tis protaseis sas kai mallon tha

parw ta ALTEC LANSING 251AAD + AAD200 (90W , 5+1)

mou aresan kai apo oti eipe kai o Panahs pou ta dokimase.

An kai exw tin onboard karta ixou cmedia97 einai kali kai exei

kai psufiaki eksodo tha kanei douleia!

Argotera mporei na katsei kamia audigy2 na goustarw kalutera!

 

Thanks kai pali!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...