Buenos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας! Έχω πρόβλημα με τα F πλήκτρα στο laptop μου. Παίζει διάφορα rpg και χρειάζεται να χρησιμοποιώ τα skills μου '' πατώντας '' το f1, το f2 κτλ ... Όμως, όλη την ώρα βγάζει τις λειτουργίες του laptop με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τα skills μου. . . Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω; Έχω δοκιμάσει κάτι που λένε με το BIOS, αλλά δεν λειτούργησε. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχω Windows 8.1 και είναι HP. Ευχαριστώ πολύ!
arc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δύο λύσεις: Πάτα το FN μαζί με το πλήκτρο που θες (π.χ. FN+F1) Δες τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σου (πρόγραμμα της hp - δες το manual - ή ρύθμιση στο bios) όπου το default πάτημα των F ΔΕΝ ειναι λειτουργίες του υπολογιστή
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Στο Bios θα έχει επιλογή για το αν θες οι λειτουργίες του λάπτοπ να λειτουργούν με σκέτα τα πλήκτρα F ή με Fn+F. Δεν βρίσκω λόγο να μη δουλεύει αυτή η επιλογή, αλλιώς δε θα το είχαν καν
3leven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c02035108
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα