Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!

Εχω ενα λαπτοπ το οποιο δεν μπορει να διαβασει ουτε usb ουτε cd.

Πως θα κανω φορματ οεο?

Eιναι ενα acer aspire 5738/5338 series με model No MS6244.

Δημοσ.

γιατί δεν μπορεί να διαβάσει CD-USB; Είσαι σίγουρος;

Πιστεύω οτι μια καλή λύση τότε θα ήταν να τρέξεις το iso π.χ με το daemon tools και αφού τελειώσει η διαδικασία να κάνεις delete τον φάκελο "windows old" που θα έχει τα αρχεία σου πριν το φορματ (λόγο του ότι δεν μπορείς να τα κάνεις διαγραφή κατά τη διάρκεια του format γιατί στην ουσία τρέχεις εικονικά το iso πάνω στο υπάρχων λειτουργικό οπότε αν το έσβηνες δεν θα μπορούσες να το τρέξεις).

Ξέρεις να κάνει format;

Ποιο λειτουργικό θες;

Υ.Γ: Μπορεί να σε μπέρδεψα :)

Δημοσ.

γιατί δεν μπορεί να διαβάσει CD-USB; Είσαι σίγουρος;

Πιστεύω οτι μια καλή λύση τότε θα ήταν να τρέξεις το iso π.χ με το daemon tools και αφού τελειώσει η διαδικασία να κάνεις delete τον φάκελο "windows old" που θα έχει τα αρχεία σου πριν το φορματ (λόγο του ότι δεν μπορείς να τα κάνεις διαγραφή κατά τη διάρκεια του format γιατί στην ουσία τρέχεις εικονικά το iso πάνω στο υπάρχων λειτουργικό οπότε αν το έσβηνες δεν θα μπορούσες να το τρέξεις).

Ξέρεις να κάνει format;

Ποιο λειτουργικό θες;

Υ.Γ: Μπορεί να σε μπέρδεψα :)

Ξερω να κανω φορματ με τους κλασικους τροπους μεσο cd και μεσο usb bootload.Το θεμα ειναι πως ενω το λαπτοπ λειτουργει κανονικα του βαζω usb και cd και δεν τα αναγνωριζει.

Δημοσ.

Ξερω να κανω φορματ με τους κλασικους τροπους μεσο cd και μεσο usb bootload.Το θεμα ειναι πως ενω το λαπτοπ λειτουργει κανονικα του βαζω usb και cd και δεν τα αναγνωριζει.

Δεν τα αναγνωρίζει;; ή απλά δεν ξεκινάει αυτόματα από αυτά χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάτι;;;

Έχει σημαντική διαφορά,για ψάξε λίγο στο Bios και αν έχει boot menu ψάξε και εκεί αν σου βγάζει usb/cd.

(πρέπει να είναι συνδεδεμένα για να τα αναγνωρίσει.... )

Δημοσ.

1) Αποσυμπίεση ισο με winrar http://i.imgur.com/L0KqRvT.png
2) τρέχεις το exe http://i.imgur.com/C27Kq6l.pngκαι κάνεις την διαδικασία όπως την ξέρεις. Μόνο που έτσι δεν μπορείς να κάνεις διαμόρφωση του σκληρού

3) Διαγράφεις το windows.old για να μην σου πιάνει χώρο. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/how-do-i-remove-the-windows-old-folder

Δημοσ.

πως χαλασαν και τα 2 μαζι ξαφνικα, επισης που ξερεις οτι θα φτιαξει με το format, format κανουμε για αλλο λογο.

το καλωδιο του internet συνδεεται κανονικα και πιανεις internet ή με wifi και αν εισαι με wifi δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν πιανει ή οχι.

Αν ειναι ολες οι θυρες του laptop νεκρες το format που θα βοηθησει?

Δημοσ.

ενας τροπος ειναι να κανεις install τα windows στο σκληρο δυσκο μεσω αλλου υπολογιστης (απο 7 και πανω) και οταν τελειωσει τον βαζεις πισω.

αυτο φυσικα στο δινω ως τελευταία επιλογη, περα του οτι μπορει να μην δουλεψει, μακροπροθεσμα μπορει να εμφανισει προβλημα.

εγω εχω αλλαξει σε 7αρια 3 υπολογιστες χωρις προβλημα. πειραματικα βεβαια, οχι για το main pc.

ως τελευταία επιλογη παντα.

Δημοσ.

σε iso τα έχεις τα windows;

οχι.ειχε κατεβασει φιλαρακι ολες τις εκδοσεις των windows 7 και μου τις εγραψε σε cd το οποιο δουλευει κομπλε μιας και εχω κανει ξανα με αυτο φορματ.

Δεν τα αναγνωρίζει;; ή απλά δεν ξεκινάει αυτόματα από αυτά χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις κάτι;;;

Έχει σημαντική διαφορά,για ψάξε λίγο στο Bios και αν έχει boot menu ψάξε και εκεί αν σου βγάζει usb/cd.

(πρέπει να είναι συνδεδεμένα για να τα αναγνωρίσει.... )

Ενω στο bios φαινεται ως συσκευες να τα αναγνωριζει κανονικα χωρις προβλημα οταν τα βαζω και παω να τα βρω στον υπολογιστη δεν βγαινουν καν.H μοναδα dvd μου λεει τα κλασικα "Βαλτε καποιο cd" ενω του εχω βαλει ηδη.Το usb δεν το βγαζει καν σαν συσκευη.Ειχα δωσει στον κατοχο του λαπτοπ καποια στιγμη ενα usb να περασει τραγουδια και μου το ειχε επιστρεψει λεγοντας μου οτι δεν το διαβαζει ο υπολογιστης ενω σε εμενα λειτουργει κανονικα.

πως χαλασαν και τα 2 μαζι ξαφνικα, επισης που ξερεις οτι θα φτιαξει με το format, format κανουμε για αλλο λογο.

το καλωδιο του internet συνδεεται κανονικα και πιανεις internet ή με wifi και αν εισαι με wifi δοκιμασε με καλωδιο να δεις αν πιανει ή οχι.

Αν ειναι ολες οι θυρες του laptop νεκρες το format που θα βοηθησει?

φορματ πρεπει να γινει γιατι το λαπτοπ μεσα εχει της Παναγιας απο ιους και κολλαει.Για να παρεις χαμπαρι τι συμβαινει οταν ανοιγω τον υπολογιστη χωρις να κανω τιποτα ανοιγουν 10 προγραμματα μαζι για διαφορες βλακιες.Επισεις οταν μπαινω σε browser και προσπαθω να μπω σε μια σελιδα μ πεταει στα καπακια διαφημισεις και με παει σε αλλες σελιδες.wifi πιανει κανονικα.

ενας τροπος ειναι να κανεις install τα windows στο σκληρο δυσκο μεσω αλλου υπολογιστης (απο 7 και πανω) και οταν τελειωσει τον βαζεις πισω.

αυτο φυσικα στο δινω ως τελευταία επιλογη, περα του οτι μπορει να μην δουλεψει, μακροπροθεσμα μπορει να εμφανισει προβλημα.

εγω εχω αλλαξει σε 7αρια 3 υπολογιστες χωρις προβλημα. πειραματικα βεβαια, οχι για το main pc.

ως τελευταία επιλογη παντα.

ειναι μια πολυ καλη ιδεα.Θα μπορουσα να βγαλω τον δισκο και να τον βαλω στον σταθερο μου και να γινει εκει το φορματ.

Δημοσ.

ειναι μια πολυ καλη ιδεα.Θα μπορουσα να βγαλω τον δισκο και να τον βαλω στον σταθερο μου και να γινει εκει το φορματ.

Βγάλε όμως όλους τους δίσκους σου και κάνε καθαρή εγκατάσταση από dvd,δεν είναι να κολλήσει και εσύ τίποτα.
Δημοσ.

Ναι τον έβγαλα τον δικο μου απο το συστημα.Έχω μονο του λάπτοπ απανω.θα το παλεψω με αυτον τον τροπο μπας και βγάλω ακρη.

Υπήρξε θέμα τελικά.Ενω το φορμάτ έγινε κανονικά και έβαλα τον δισκο παλι στο λάπτοπ δεν μπορεί να κανει εκκίνηση των windows ενω αν συνδεσω τον σκληρό στον σταθερό γινεται κανονική.Καμια ιδέα παίδες;

Δημοσ.

Αναμενόμενο, αφού το δίσκο το φόρμαρες σε εντελώς άλλο μηχάνημα, με διαφορετικό hardware. Θα πρέπει να βρεις άλλο acer aspire 5738/5338 για να κάνεις δουλειά ή να δοκιμάσεις format μέσω δικτύου (πακετάκι).

Δημοσ.

<p>Αναμενόμενο, αφού το δίσκο το φόρμαρες σε εντελώς άλλο μηχάνημα, με διαφορετικό hardware. Θα πρέπει να βρεις άλλο <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">acer aspire 5738/5338 για να κάνεις δουλειά ή να δοκιμάσεις format μέσω δικτύου (πακετάκι).</span></p>

Μα δεν του πέρασα ουτε drivers ουτε τίποτα.Γιατί να μην μπορεί να κανει κανονική εκκίνηση των windows μετα απο καθαρό περασμα τους;

<p>ενας τροπος ειναι να κανεις install τα windows στο σκληρο δυσκο μεσω αλλου υπολογιστης (απο 7 και πανω) και οταν τελειωσει τον βαζεις πισω.</p>

<p> </p>

<p>αυτο φυσικα στο δινω ως τελευταία επιλογη, περα του οτι μπορει να μην δουλεψει, μακροπροθεσμα μπορει να εμφανισει προβλημα.</p>

<p>εγω εχω αλλαξει σε 7αρια 3 υπολογιστες χωρις προβλημα. πειραματικα βεβαια, οχι για το main pc.</p>

<p>ως τελευταία επιλογη παντα.</p>

Τα φώτα σου!!δεν μπορεί να κανει κανονική εκκίνηση των windows στο λάπτοπ ενω στον σταθερό κανει.δεν του έχω περάσει ουτε προγράμματα ουτε τίποτα.πρεπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο format του δίσκου ώστε να γίνει κανονική εκκίνηση στο λάπτοπ;Να τον βάλω ως δεύτερο δισκο απάνω στο μηχανιμα μου και να το ψαξω;

Δημοσ.

Τα windows περνάνε κάποιους βασικούς drivers για να μπορέσεις να περάσεις περισσότερους στη συνέχεια. Για παράδειγμα, αν δεν πέρναγε κάποιους βασικούς drivers, θα πάταγες πλήκτρα και δε θα γίνοταν τίποτα. Για να μην πω ότι δε θα έβλεπες τίποτα στην οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...