hercratoras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ και νομιζω (χωρις να ξερω) οτι φταιει η οθονη.Με το που παταω το κουμπι για να ανοιξει, η οθονη απο μαυρη γινεται κατευθειαν ασπρη, δεν βλεπω καν το μπουταρισμα των windows (οπως συμβαινει σε αλλες περιπτωσεις που εψαξα στο google). Ακουω τον ηχο των windows αλλα δοκιμασα τα παντα ctrl alt del, ctrl shift esc, F8 πριν μπουταρει(τουλαχιστον κατα προσεγγιση, το spammara στην τυχη γιατι δεν ξερω καν ποτε φορτωνει τα windows, τιποτα). Η οθονη ανοιγει ασπρη και μενει ασπρη, τελος. Τι με κανει να υποψιαζομαι οτι φταιει η οθονη και οχι το λειτουργικο ? Το μεσημερι λειτουργουσε κανονικα και δεν μου εχει εμφανισει ξανα κατι τετοιο. Μετα το εβαλα στην τσαντα για να ταξιδεψω. Τωρα ή καπου χτυπηθηκε αμα αφησα την τσαντα αποτομα ή επειδη καθαρισα την οθονη με υγρο μαντηλακι για οθονες και μετα το ανοιξα, επαθε κατι απο αυτο... Οποιος ξερει κατι και μπορει να βοηθησει, ας απαντησει!
nikos903 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Μοντέλο λάπτοπ γράψε μας αν μπορείς. Αν έχεις την δυνατότητα άνοιξε την οθόνη να δεις οτι πατάει η καλωδιοταινία σωστά πίσω απο το πάνελ και μετά απάνω στην μητρική. Μετά (η πιο πριν, οτι θες ) βάλε εξωτερική οθόνη στο λάπτοπ να δεις οτι δείχνει σωστά εκεί. (μπορεί να θέλει συνδυασμό πλήκτρων για να ενεργοποιήσει το σήμα στην εξωτερική, ψάξε το λίγο). Μετά βγάλε την μπαταρία και τον φορτιστή απο το λάπτοπ και πάτα το κουμπί που έχει για να πάρει μπρος για 10-20 δεύτερα, στην συνέχεια βάζεις φορτιστή και δοκιμάζει πάλι. Δοκίμασε να γυρίζεις την οθόνη σε διάφορες θέσεις (τέρμα μπροστά - τέρμα πίσω) μπας και κάπου πιάσει.
hercratoras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/fujitsu-amilo-pi3560-f2-p-PER.906344Για την οθονη που λες το σκεφτηκα και εγω αλλα ενω εχω μια τηλεοραση δεν εχω το καλωδιο...αυτο με το συνδυασμο δεν το ειχα σκεφτει ενω σκεφτομουν οτι ισως θελει ρυθμιση για να τη συνδεσω οποτε θα ετρωγα πακετο ουτως η αλλος.. αν βρω καλωδιο θα το κοιταξω.. δοκιμασα αυτο που ειπες με μπαταρια και φορτιστη τιποτα. Η κλιση της οθονης επισης δεν κανει διαφορα.. Μενει μονο να το ανοιξω και βλεπουμε EDIT ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ : το ανοιξα και πιεσα λιγο τα βισματακια των καλωδιων της οθονης (χωρις να ειναι βγαλμενα) και τωρα γραφω απο το λαπτοπ μου οπως φαινεται καποιος κραδασμος απο το ταξιδι ειχε μισοβγαλει καποιο βισματακιευχαριστω νικο για την βοηθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα