Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα αγαπητή άυπνη κοινότητα, Έχω τον i7 2700k και τον "κλόκαρα" στα 4,6. Η απορία μου (παρότι δεν έχω προβλήματα σταθερότητας του συστήματος) είναι αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στα vcore voltages. Επίσης επειδή έχω ένα θέμα θερμοκρασιών. Να σκεφτώ κάτι σε H80i ή Η100i της Corsair ή είναι υπερβολή;
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα αγαπητή άυπνη κοινότητα, Έχω τον i7 2700k και τον "κλόκαρα" στα 4,6. Η απορία μου (παρότι δεν έχω προβλήματα σταθερότητας του συστήματος) είναι αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στα vcore voltages. Επίσης επειδή έχω ένα θέμα θερμοκρασιών. Να σκεφτώ κάτι σε H80i ή Η100i της Corsair ή είναι υπερβολή; Για το δεύτερο ερώτημα σου ποιον cpu cooler έχεις;
Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μη με βρίσετε αλλά τον intel stock!
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μη με βρίσετε αλλά τον intel stock! χαχαχα ε δεν είναι λογικό να ψήνεται. Με καλή αερόψηξη θα είναι ιδανική στα 50-70ε. Δες το κουτάκι σου. μέτρα τα οικονομικά σου και πράξε. Απο έτοιμα corsair watercooling απο Η100 και πάνω. Τα άλλα είναι ελλιπέστατα σε σχέση με τις αεροψύξεις
Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Στα factory settings δεν έχω θέματα ακόμα και με την stock ψύκτρα. Μόλις ανεβάσω τότε (όπως είναι και λόγικό) ανεβάζει και σκέφτομαι να πάρω μια δοκιμασμένη λύση. Η υδρόψυξη κλειστού τύπου μου πέφτει λίγο ακριβή αλλά αν έχω καλύτερα αποτελέσματα από την αερόψυξη τότε είναι μονόδρομος φαντάζομαι!
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Στα factory settings δεν έχω θέματα ακόμα και με την stock ψύκτρα. Μόλις ανεβάσω τότε (όπως είναι και λόγικό) ανεβάζει και σκέφτομαι να πάρω μια δοκιμασμένη λύση. Η υδρόψυξη κλειστού τύπου μου πέφτει λίγο ακριβή αλλά αν έχω καλύτερα αποτελέσματα από την αερόψυξη τότε είναι μονόδρομος φαντάζομαι! ¨οχι δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο απλού χρήστη. Μέτρα το κουτί σου και υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες λύσεις. H καλύτερη και φθηνότερη αυτή http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=evo+212 απλά στη σελίδα κατασκευαστή του κουτιού σου και δες τι μεγέθοι cpu χωρά
Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό φαίνεται! Μπορώ να βάλω και μεγαλύτερα εργαλεία, είναι θεριό το κουτί από πλάτος και ύψος! Ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα