Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κοινοτητα, σημερα εκανα μια βλακεια....ειχα το λαπτοπ και ειχε απο μεσα απο το τζαμι κατι σκουπιδακια δε με εμποδιζαν και τοσο αλλα ο διαολος με εβαλε να προσπαθησω να τα βγαλω....προσπαθησα λιγο να βγαλω το τζαμι αλλα τιποτα....το ξαναβιδωνο και μολις αναβω το λαπτοπ βλεπω μια κιτρινη καθετη γραμμη στην οθονη...τρομοκρατηθηκα..οπως και ακομα ειμαι τρομοκρατημενος...υπαρχει λυση παιδια;;;;;

Δημοσ.

Τι εννοείς? Βάλε καμιά φωτογραφία. Δεν έχουν τζάμι τα λάπτοπ συνήθως, απευθείας η οθόνη είναι, δεν γίνεται να πάνε σκουπιδάκια από τη μέσα πλευρά της οθόνης!

Δημοσ.

βάλε μια φωτογραφία αν μπορείς να δούμε τι έκανες. Νομίζω ότι δεν φεύγει πάντως, πρέπει να έκανες ζημιά στην οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

Ζημια ειναι δυστυχως φιλε.. κατι τετοιο εννοεις;

b91312974345f88ba31b2a5c41ef7c94.png?132

Ισως να σωζεται αν δεν εχει κουμπωσει καλα η ταινια/καλωδιο της οθονης.. αλλα δεν βλεπω λογω να τη μετακινησες..

Δημοσ.

Αυτο ακριβως ειναι..αλαλ εχω λαπτοπ εγω....την εβγαλα την καλωδιοταινια την ξαναεβαλα παλι τιποτα..απο τι να συνεβη αυτο;;και πως φτιαχνεται;;;; και ποσο να κοστιζει;;

Δημοσ.

Αλλαγη οθονης, χωρις να μπορω ομως να το δω απο κοντα..

Δοκιμασε λιγο να φυσήξεις την επαφη μηπως κανενα σκουπιδακι μπηκε εκει.. Και δες τα δοντακια της καλωδιοταινιας αν ειναι οκ..

Δες και αυτο

Η πιεση στο περίγραμμα  της οθονης αλλαζει την γραμμη;

Δημοσ.

Συνηθως το καλωδιο τροφοδοσιας της οθονης ειναι.. καπου θα το τσακισες και δεν θα τροφοδοτει αυτη τη σειρα απο pixels.. Μαλλον δεν φτιαχνεται, δοκιμασε να το κουνησεις λιγο το καλωδιο να φυσηξεις και καθαρισεις τις επαφες..

Μην σε παρω στο λαιμο μου, ρωτα εναν τεχνικο και να δεις για ανταλλακτικο αν αξιζει..

Δημοσ.

Αν είναι οθόνη πάντως (το πιθανότερο νομίζω) και θέλεις να την αλλάξεις καλύτερα ψάξε με τον κωδικό που έχει στο πίσω μέρος για να βρεις τη σωστή, όχι μόνο με το μοντέλο του λάπτοπ

Δημοσ.

Για να καταλάβω,άνοιξες/χειρούργησες την οθόνη?

Πηγα να την ανοιξω, προφανως ακουμπησα το καλωδιο και δεν το καταλαβα με κατσαβιδι αλλα δεν φαινεται να εχει ζημια..και μολις την ξανακουμπωσα και ανοιξα το λαπτοπ μου εβγαλε αυτη τη γραμμη...τοσο ευαισθητη ειναι;;χαλασε τωρα;;

Δημοσ.

αν δεν ξέρεις, ναι είναι!

στο πάνω μέρος υπάρχουν διάφανες ταινίες

Screenshot_77.png

είναι κολλημένες επάνω στο πάνελ υγρών κρυστάλλων & στο Pcb..αυτές αν ακουμπήσεις λίγο ακούσια η ζημιά έχει γίνει(αρκεί εκεί να το πρόβλημα) πηγαίνεις για πάνελ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...