Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab S 8.4 Review


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλά λεφτά για android tablet.

Προσωπικά σε ταμπλετ θεωρω οτι για android μέχρι 200-250 ευρώ είναι καλά (για 10αρι με καλά specs) ,από κει και πάνω δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη παει καποιος σε win 8.1 tablet, εκτός αν είναι τόσο πορωμένος με τα παιχνίδια του Play store , και τα υπολοιπα τα έχει σε δευτερη μοιρα..(εφαρμογες γραφειου,browsing Κλπ)

 

PS: από οταν πηρα το encore 8 που βρηκα με 129 ευρω στις προσφορές, το 10αρι android tablet (με καλά χαρακτηριστικά) εχει μεινει στο συρτάρι και βγαίνει μόνο για να παιξω κανα real racing..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω οτι εχει γίνει ενα λάθος στο review . Το lte μοντελο εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το wi fi μοντελο.

 

Αν κυκλοφορούσε με snapdragon θα το ειχα αγοράσει ήδη αλλα ο exynos και τα σχόλια χρηστών που διαβασα στο xda με απέτρεψαν απο την αγορα του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τσάμπα προσπαθούν οι android ταμπλέτες..Έχω ipad(χωρίς jailbreak) και ο αδελφός μου windows,και τα δύο πολύ καλύτερα απο οποιοδήποτε android..βέβαια το windows πολύ ακριβότερο αλλά είναι σαν PC και προσωπικά το θεορώ καλύτερο απ΄όλα..Μετα έρχεται το Ipad που είναι πιο κλασσικό tablet αλλά ποιότητα κατασκευής design και δυνατότητες αρκετά καλές.Αν και προτιμώ Android σαν λειτουργικό απο IOs(μοιάζει περισσότερο με windows) είναι η κατασκευή του ipad που το κάνει να το διαλέγω σαν συσκευή περισσότερο απο τις andorid..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 11 μήνες μετά...

Λοιπον παιδια αρχικα ειχα ενα Sony xperia tablet z2 με ασφαλεια... μετα απο ενα τραγικο λαθος μου εσπασε το digitiser... το πηγα λοιπον για αλλαγη, παρεπιπτοντος το μηχανημα φυσαγε.... τρελικα το κρινανε ασυμφορο προς επισκευει και μου εδωσαν 380 πισω να αγορασω οτι αλλο θελω απο το καταστημα... μετα απο χοντρο πριξιμο απο κατι φιλους αποφασισα να παρω samsung, αν και τα μισω αφανταστα... μετα απο αρκετα reviews που διαβασα και απο πολυ πριξιμο αποφασισα να παρω το tab s αντι για το z3 λογο οθονης 0.5ιnch μεγαλητερη.... και σκεφτηκα και ochta core  θα ακουμπαει λιγο τις επιδωσεις του sony... κατελειξα να τα μισισω ακομα περισσοτερο... τωρα ακουω samsung και βγαζω σπυρια... να πουμε του στραβου το δικιο απο οθονη και καμερα ειναι φοβερα... αλλα απο επειδωσεις χειροτερα και απο μονοπυρηνο.... αγανακτησα... προσωπικα ειναι η χειροτερη επιλογη που μπορειτε να κανετε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...