Wolfgar69 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά σας. Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας. Αυτήν την περίοδο έχω ένα Xiaomi Hongmi 1(όχι το S) που είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό αλλά θα ήθελα μια αλλαγή.. Για αρχή λοιπόν σκέφτηκα να πάρω το 1S που είναι λίγο πιο γρήγορο, μετά το Hongmi Note. Τέλος έχω καταλήξει στο Lenovo A8 και στο Xiaomi Mi3(μεγάλες διαφορές αλλά και διαφορά χρήματος ) Όλες οι γνώμες αποδεκτές και για κινητά από Ελλάδα και από Κίνα. Να έχει καλή κάμερα μόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stamatinho Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αν εχεις τα χρηματα να πας σε mi3 φυσικα και να πας.Μετα παει το redmi note το οποιο εχω σπιτι και ειναι επισης πολυ γρηγορο.
Donalhioy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 το THL5000 μου εχει κανει την μεγαλυτερη εντυπωση αυτο το διαστημα.. για ριξε του μια ματια
Wolfgar69 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Το Redmi Note έχει καλή κάμερα γιατί από ότι έχω δει δεν είναι και η καλύτερη... Άμα είναι σαν ποιότητα καλύτερη από του Redmi 1 τότε ok!! Mi3 το σκέφτηκα λίγο παραπάνω και λέω αφού με καλύπτει αυτό δεν χρειάζομαι τόσο καλό. Οπότε κατεβάζω το budget μου στα 200- . To THL 5000 πολύ ωραίο αλλά δεν νομίζω πάνω κάτω ίδια χαρακτηριστικά ίδια με Redmi Note.. Οπότε είμαι ανάμεσα σε Redmi 1S(που δεν το νομίζω), Redmi Note, Lenovo A8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα